canım banada karabasan çöküp duruyodu hemde öyle böyle değil sık sık bir ara ruhumun bedenden çıkışını bile gördüm ödüm kopuyordu ,kime sorduysam sağdan soldan oku felan diyodu yada işte kırıntı felan vardır diye.merhaba kızlar ben bı konuda sıze danışmak ıstedım ben cok seferdir uykumdan böcek hayalı gıbı bıseyler görerek uyanıyorum.. yanı nasıl dıyım rüyamda gormuyorum sankı yastığımda yürürken yada karsımdakı koltukta yada duvarda goruyorum bır suru böcekler uzerıme geliyor gıbı oluyo sureklı esımde sahıt oldu uykumdan böcekler gelıyo orda ordaa dıye bağırarak uyanıyorum ve cok korkuyorum orda olmadığına ınanana kadar yatmıyorum yerıme . ve sadece bızım ewımızde olmuyo kendı annem ve babamın ewınde de oldu ıkı kez yastığımda böcek gordum ve korkudan salona kadar kosmusum orda kendıme geldım yıne hayal gorudugumu anladım.. :S bu neden olabılır ? duvarda yerde yanı en son bu gece yıne oldu esımı uyandırmışım böcek var dıye yasstıklarda esım gozumun onunde yastıkları salladı ancak ole ınanıp o sekılde uyudum geri. off neden olabılır bu ? sureklı okuyup uyuyorum. uc harflıler korkuutuyo olabılır mı .. bı kez de ewde tek basımaydım gunduz ısten gelmısdım cok yorulmuştum araba bekliyodum uyudum yatak odasında. rüyamda ama gerçekte gıbı sankı başka aleme geçer gıbı bırden gece oldu ve evın ıcınde bısıler gezındıgını duydum pıtı pıtı odalarda kosan bısey sonra kendıme geldım gunduz olduğunu hatrladım ama odadan dışarıya çıkamadım sankı yatak odasının kapısında bısey beklıyo gıbı bı hıs oluştu? bole bsey yasayan var mı ? nolur bı bılgı verın:
yasadıklarınızı kanıtlasanızda benim kafa bi yolunu bulur onu mantık cercevesine oturtur
böyle karsı görüşe açık olan insanlarla konusmaya da bayılırım ayrıca saygılar efenim
Aman efenim elalemin hadsiz cinleri yuzunden bir insan fikrini soyledi diye neden cemkirella olayim. Bittabi her türlü fikre saygim var vicdansizlik icermedigi surece.
O degil de Allah diyen karpuz göstersem de mi inanmayacaksin. Ibretlik bir video paylassam mesela. Okuyup uflerim yeminlen.
Siz de mi psikologsunuz
Suphesiz ki biz onlari klavye basinda teshis koysunlar diye yarattik
sagol canım teseekkur ederım ıstedgıım buydu zaten benımde.. bole bı olay yasayan var mı ne yaptı merak ettım.. bende doktora goruneyım bı.canım banada karabasan çöküp duruyodu hemde öyle böyle değil sık sık bir ara ruhumun bedenden çıkışını bile gördüm ödüm kopuyordu ,kime sorduysam sağdan soldan oku felan diyodu yada işte kırıntı felan vardır diye.
ama araştırdım meğer sorun nörolijikmiş,yogunve düzensiz uyku vede sterse bağlı olarak uyku felci geçiriyormuşum,uykum düzene girdi yatmadan önce bişey yiyip içmemeğe dikkat ettim kendiliğinden geçti.
anlayacağın insan etkisi altında kaldıkça kendini dahada korkutuyor zaten olay beyinde bitiyor,tabiki yatmadan Fatiha Ayetel kürsü ve Vesveselere karşı Nas Felak okursan rahatlarsın çünkü Allahın adının geçtiği anda bütün kötü durumlar uzaklaşırmış.
Ama öyle görünüyorki senin psikolojik yardıma da ihtiyacın var git bi psikolağa konuş derim.Kocaman öpüldün korkma tamam mı:KK63:
sagol canım... :)büyü olabilir üzerinizde..
yada farklı canlılar musallat olmuş olabilirler..
youtube'a salih memişoğlu yazın bi bakın..onun anlattıklarına benziyo yaşadıklarınız..
iki psikiyatr bir hastayı hocaya mı yönlendirmiş ben mi yanlış okudum
bazılarınının gercekten ağır psikolojik problemleri var
teşekkür ederım canım sen ne yasamısdın ? nasıl gectı ne yaptın ?Şu konularda bilim ve din çatışması olmuyor mu yeminle yastigimi picahlayasim geliyor.
Sevgili uye, nicedir buralara pek ugramadim lakin bu konu zamanında cok cektigim hala da ara sira tekrar eden bir durum olduğundan cevap yazmak istedim. Anlattigin olaylarin daha beterlerini yasadim. Anlatamam sonra vay efendim korktuk ay efendim gece yatamadik diyenler olur.
Bilim, doktor diyenlere cevaben; gittigim iki psikiyatr beni hocaya yonlendirdi :) zira mevcut durumum şizofreni alameti iken esasinda sizofren degildim. belirli bir zaman gecince de gittigim hoca beni psikiyatra yonlendirdi :))
Yani diyorum ki durumunuz psikolojik de olabilir inanca gore değişkenlik gosteren baska bir durum da olabilir. Siz önce psikiyatra gidin. korkmayin şizofren teshisi pat diye yapıştırılmaz. Stres kaynakli halusilasyon deme ihtimalleri yuksek. Ancak bu teshis ilaclarin etkilerine gore degiskenlik gosterebilir. Sayet teshis ve tedaviden sonra duzelmezseniz birçok kisinin safsata dedigi ancak benim bizzat yasadigim ve bilime kendini adamis uc doktorun aciklayamadigi durumdasinizdir. Yine de korkmaniza luzum yok. Yaratilmis hicbir canli insandan daha guclu degildir. Velhasili ister bilimi tercih edin ister hocayi her turlu bu durumdan kurtulabilirsiniz.
Neden ki onlar da aynı okulda okumadı mi? ben tipa karsi olamam mumkun degil bu ancak Demek ki tippin da yetemedigi yerler varmis...bizzat sahit oldum...
hayır gorunmedım son bır buçuk aydır yasıorum bu olayları ne olduğunu anlayamadım ..Doktora gorundunuzmu bununla ilgili?
ne alakası war ole bısey düşünmüyorum ben saddece benım gıbı olaylar yasayan bırılerı war mı dıye buraya yazdım ve yasayan arkadaşlarda cevap yazdılar kı sızofren dıyende oldu ben sımdı tutup kendıme sızofren tanısı mı koydum ? hayır sadece bılgınızı almak ıstedım soncda herkes yasayabılır belkı psıkolojık olarak belkı başka sebepten ben zaten bı buck aydır yasıorum bu olayları...hayır cin olduğunu düşünüyor,söylesek de gitmeyecek bence bu yüzden yorum yapmayı kestim..
teşekkür ederım canım sen ne yasamısdın ? nasıl gectı ne yaptın ?
onlarda aynı okullarda okumadı mı derken neyi kastettiniz anlayamadım ?
Doğru dediniz sizinle ilgili teşhisim inanmadiginiz için inanan kkişilerin inançları yla ciddi şekilde alay edecek kadar saygı sizsiniz!
Senelerce okumuşsunuz ancak benim gibi inancı olan biri size gelmiş olsa sizin kendinize göre inancımı çürütme çabası olacak galiba?
sizler teshis koydugunuz kadar insanlari sakinlestirmeniz gerekir? Burafa herkes kendine gore yorum yapar? Konu sahibine zaten doktora git ama duani da et diyenler olmus siz ve sizin gibi dusunen zihniyet neden illa ki dini konularda alaya kacar? Neden bu insanlari kiskirtma cabaniz?
Peki doktor hanim soylermisiniz lutfen benim ablam coook uzun sure isim vermek istemiyorum bir hastane de uzuunca bir sure yatili kaldi durumu o kadar agirdiki bir suru sey dediler en son sizofren dediler bir cok arastirmadan sonra ama sonuc beyni uysturmak ve uyutmak disinda neden birsey yapamadilar...biraz da sakinlestirmek...modern tip bilimi ile acijlarmisiniz anlayacagimiz dilden? Neden care olamadilar? Deneme tahtasi olmustu ah ah zavalli ablam neler cekti biliyormusun? Okumussunuz saygim var ama hic sizofren bir yakini birak hastan oldu mu hanfendi sizin?
Su anda ablam bayagi iyi ama modern tibbin care olamadigina dualar yardim etti.karsimiza cikan kisiden Allah razi olsun insaallah...
Doğru dediniz sizinle ilgili teşhisim inanmadiginiz için inanan kkişilerin inançları yla ciddi şekilde alay edecek kadar saygı sizsiniz!
Senelerce okumuşsunuz ancak benim gibi inancı olan biri size gelmiş olsa sizin kendinize göre inancımı çürütme çabası olacak galiba?
sizler teshis koydugunuz kadar insanlari sakinlestirmeniz gerekir? Burafa herkes kendine gore yorum yapar? Konu sahibine zaten doktora git ama duani da et diyenler olmus siz ve sizin gibi dusunen zihniyet neden illa ki dini konularda alaya kacar? Neden bu insanlari kiskirtma cabaniz?
Peki doktor hanim soylermisiniz lutfen benim ablam coook uzun sure isim vermek istemiyorum bir hastane de uzuunca bir sure yatili kaldi durumu o kadar agirdiki bir suru sey dediler en son sizofren dediler bir cok arastirmadan sonra ama sonuc beyni uysturmak ve uyutmak disinda neden birsey yapamadilar...biraz da sakinlestirmek...modern tip bilimi ile acijlarmisiniz anlayacagimiz dilden? Neden care olamadilar? Deneme tahtasi olmustu ah ah zavalli ablam neler cekti biliyormusun? Okumussunuz saygim var ama hic sizofren bir yakini birak hastan oldu mu hanfendi sizin?
Su anda ablam bayagi iyi ama modern tibbin care olamadigina dualar yardim etti.karsimiza cikan kisiden Allah razi olsun insaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?