kızlar bılgısı olan yardım etsın lutfen cok korkuyorum

canım banada karabasan çöküp duruyodu hemde öyle böyle değil sık sık bir ara ruhumun bedenden çıkışını bile gördüm ödüm kopuyordu ,kime sorduysam sağdan soldan oku felan diyodu yada işte kırıntı felan vardır diye.
ama araştırdım meğer sorun nörolijikmiş,yogunve düzensiz uyku vede sterse bağlı olarak uyku felci geçiriyormuşum,uykum düzene girdi yatmadan önce bişey yiyip içmemeğe dikkat ettim kendiliğinden geçti.
anlayacağın insan etkisi altında kaldıkça kendini dahada korkutuyor zaten olay beyinde bitiyor,tabiki yatmadan Fatiha Ayetel kürsü ve Vesveselere karşı Nas Felak okursan rahatlarsın çünkü Allahın adının geçtiği anda bütün kötü durumlar uzaklaşırmış.
Ama öyle görünüyorki senin psikolojik yardıma da ihtiyacın var git bi psikolağa konuş derim.Kocaman öpüldün korkma tamam mı:KK63:

yasadıklarınızı kanıtlasanızda benim kafa bi yolunu bulur onu mantık cercevesine oturtur

böyle karsı görüşe açık olan insanlarla konusmaya da bayılırım ayrıca saygılar efenim

Aman efenim elalemin hadsiz cinleri yuzunden bir insan fikrini soyledi diye neden cemkirella olayim. Bittabi her türlü fikre saygim var vicdansizlik icermedigi surece.

O degil de Allah diyen karpuz göstersem de mi inanmayacaksin. Ibretlik bir video paylassam mesela. Okuyup uflerim yeminlen.

kurban olduğum ya resullahtan gelebilir amma lakin ki öyle değildir derim

Siz de mi psikologsunuz

Suphesiz ki biz onlari klavye basinda teshis koysunlar diye yarattik

Doğru dediniz sizinle ilgili teşhisim inanmadiginiz için inanan kkişilerin inançları yla ciddi şekilde alay edecek kadar saygı sizsiniz!

Senelerce okumuşsunuz ancak benim gibi inancı olan biri size gelmiş olsa sizin kendinize göre inancımı çürütme çabası olacak galiba?

sizler teshis koydugunuz kadar insanlari sakinlestirmeniz gerekir? Burafa herkes kendine gore yorum yapar? Konu sahibine zaten doktora git ama duani da et diyenler olmus siz ve sizin gibi dusunen zihniyet neden illa ki dini konularda alaya kacar? Neden bu insanlari kiskirtma cabaniz?

Peki doktor hanim soylermisiniz lutfen benim ablam coook uzun sure isim vermek istemiyorum bir hastane de uzuunca bir sure yatili kaldi durumu o kadar agirdiki bir suru sey dediler en son sizofren dediler bir cok arastirmadan sonra ama sonuc beyni uysturmak ve uyutmak disinda neden birsey yapamadilar...biraz da sakinlestirmek...modern tip bilimi ile acijlarmisiniz anlayacagimiz dilden? Neden care olamadilar? Deneme tahtasi olmustu ah ah zavalli ablam neler cekti biliyormusun? Okumussunuz saygim var ama hic sizofren bir yakini birak hastan oldu mu hanfendi sizin?

Su anda ablam bayagi iyi ama modern tibbin care olamadigina dualar yardim etti.karsimiza cikan kisiden Allah razi olsun insaallah...

sagol canım teseekkur ederım ıstedgıım buydu zaten benımde.. bole bı olay yasayan var mı ne yaptı merak ettım.. bende doktora goruneyım bı.

Küçükken böceklerle ilgili bi olay yasadiniz mi? Ya da rüyaları görmeden önce böceklerle ilgili bi film izlediniz mi? Ya da etrafiniza böceklerden tiksinen onlardan iğrenç iğrenç bahseden birileri var mi?

iki psikiyatr bir hastayı hocaya mı yönlendirmiş ben mi yanlış okudum

bazılarınının gercekten ağır psikolojik problemleri var

Neden ki onlar da aynı okulda okumadı mi? ben tipa karsi olamam mumkun degil bu ancak Demek ki tippin da yetemedigi yerler varmis...bizzat sahit oldum...

Bende şuna sinir oluyorum siz yorum istiyordunuz olumlu yada olumsuz başkaları çıkıp kendi fikri yerine önce diğerlerini ısırıyor sonra yorum yapıyor sanane başkasının yorumundan yap yorumunu çekil!!! Konu sahibine gelince canım bol bol dua et doktora mutlaka git

teşekkür ederım canım sen ne yasamısdın ? nasıl gectı ne yaptın ?

“Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir, gözlerinde de kalın bir perde bulunmaktadır'

(bu ayet ayet ile dalga geçene gitsin)

devamını getirmesin mümkünse

hassasiyetmize yeterince dokundu

sakin olmaya çalışıyorum

konu sahibi arkadaşım
hem duanı et hem doktora git
tedbir tevekkül durumu
çok geçmiş olsun ALLAH cc şifanı versin
öncelikle kendini telkinle başla

ancak gittiğin psikologlara dikkat et olur mu ?

hayır cin olduğunu düşünüyor,söylesek de gitmeyecek bence bu yüzden yorum yapmayı kestim..
ne alakası war ole bısey düşünmüyorum ben saddece benım gıbı olaylar yasayan bırılerı war mı dıye buraya yazdım ve yasayan arkadaşlarda cevap yazdılar kı sızofren dıyende oldu ben sımdı tutup kendıme sızofren tanısı mı koydum ? hayır sadece bılgınızı almak ıstedım soncda herkes yasayabılır belkı psıkolojık olarak belkı başka sebepten ben zaten bı buck aydır yasıorum bu olayları...

teşekkür ederım canım sen ne yasamısdın ? nasıl gectı ne yaptın ?

Nasil geçtiğini neler yaptigimi buradan aciklamam mumkun degil. Ancak şunu söyleyeyim hoca olduğunu iddia edip tonla para alip sacmalayan kalpazanlara gitmedim. Bildigim ve guvendigim ayrica bu işlere para ile bakmayan birine gittim. Benim durumum biraz karmasikti. Psikolojik problemler de vardı. o yuzden doktora gitmeden hoca aramayin. Once psikolojik boyutunu araştırın daha sonra tedavi iyi gelmezse alternatifleri dener yine buraya yazarsiniz.

onlarda aynı okullarda okumadı mı derken neyi kastettiniz anlayamadım ?

Psikoloji Bölümü okuyanlardan bahsettim.cook ileri seviyede rahatsız olanlara pek birsey yapamıyorlar ...bir önceki yorumum okursanız sıkıntımızi daha iyi anlayabilirsiniz...

konu sahibi yazdıklarım sizin için değil yanlış anlamayın...kendi yasadiklarimiz ...arkadaşlar her açıdan bilgilendirmis sizi...

kesinlikle katılıyorum altını çizerek belirtmek istediğim cümlenize...
şok içerisinde okudum az önce alıntıladığınız şahsın yorumunu...

inanmayana saygı derler ama onlar inanlara hiç saygı göstermezler...
...

Ablanız konusunda da olumlu gelişmeler olmasına sevindim. Allah bir daha kötü günlere döndürtmesin..

ben benı cın çarptı demedım kimseye ama dedıgınızz gıbı herkes konuyu oraya çekmeye calıstı bole bı olay yasayan var mıydı ve cozumunu nasıl buldu ne yaptı merak ettım...ve bu yüzden konu açmıştım. ama kişiler alaya ve dalgaya almaya başladı ben bana teshıs koyun demedım kimseye yasadıgım bazı sseylerı yazdım ama sagolsunlar.... pişman oldum.. ben burda doktora gıtmıcem hocaya gıdıcem de demedım.. kı hocaya gıtmekte ne war ? elbettekı duaları okucaz yanı bunda anormal ne war. doktora gıdıp dua edıcez gökten sıfa gelmez kimseye tevekkül dıye bısey war... teşekkür ederım sıze de bu arada anlayışınız ıcn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…