kızlar bılgısı olan yardım etsın lutfen cok korkuyorum

Küçükken böceklerle ilgili bi olay yasadiniz mi? Ya da rüyaları görmeden önce böceklerle ilgili bi film izlediniz mi? Ya da etrafiniza böceklerden tiksinen onlardan iğrenç iğrenç bahseden birileri var mi?

hayır böcekten tıksınmem yanımda da bole bısıey konuşan olmadı bu zaten arada olan bısey ve dun gece yasadım en son buna benzer yasayan var mı dıye merak ettım..

sagol canım zaten konuyu kapatırlar birazdan konu bılımden dınden bı hale gırdı.... konu olmaktan cıktı probleme donuştu .... yardımcı olmak ısteyen arkadaşlar yapmışlar yorumlarını cekılmısler sagolsunlar..

hayır böcekten tıksınmem yanımda da bole bısıey konuşan olmadı bu zaten arada olan bısey ve dun gece yasadım en son buna benzer yasayan var mı dıye merak ettım..
İlginç gerçekten bunu yaşamanız için bocekle ilgili biseyden etkilenmiş olmanız gerekiyo. Odanizdaki yastıklar da çarşaf da ufak desenler var mi?

anlattıklarının birebir aynısını ben yıllarca yasadım .apartman dairesinden bahçeli eve tasındık bundan 8 yıl once yenı ev ve bahceden böcekler hep eve gelıryordu catı katı ozellıkle hep böcek goruyordumm ılaclattık ve evde tek bır böcek bıle kalmadı ama benım piskolojım bozuldu her gece ustumde o böcekler geziyor okadaar gercekcıkı uyanıyorum ve ustume bakıyorum gezınıyorlar bekliyorum ruyadr dıe ama halen ordalar cıglık cıglıga yatakdan fırlayıp annemle babama bağırıyordum gelıp ısıgı yakıp böcek arıyorlardı
rüya hayal olduğunu onlar bılıyor ama ben ınanmıyordu ınansamda ne olacak o korkuyu gerçekten yasıyordum
hatta bıkeresınde okadar korkunclasmıstıkı ( gövde kucuk ınsan kafa bocek ) kendımı bahçeye atmıştım sekıllerı her gece daha farklı oluyordu ama korku aynı
doktora gıttım antıdeprasan yazdı ( asla tavsıye etmıyorum bırakana kadar akla karayı sectım bağımlılık yaratıyor)
sımdı arada goruyorum cok nadır kendı kendıme yendım sanırım zamanla azalıyor yada alıştım
bıkere kendıme dıyorumkı ; gece yarısı zıfırı karanlık goz gozu gormuo odada ama ben o boceklerın her hareketını nerremde dolaştığını en ınce detayınakadar o karanlıkda cok rahat goruyorum :) bu rüya olduğuna cıddı bı kanıt tabı eger kedı gozlerım yoksa :)
yanı kesın altında yatan bı sebep vardır bı böcekten ıgrenmıssındır yada ustune basmışsındır bu korkularının çıkmasını tetıklıyormus doktorumun dedıgıne gore

Siz de sunu anlamalisiniz ki burada psikolog kimligimle yorum yapma zorunlulugum yok gayet siradan bir kadin olarak bu sitedeyim ^^

Seanslar sirasinda karsimda satanist bir katil bulunsa bile yargilama hakkim yok.

Son dönemlerde aşırı strese baskıya maruz kalıp aşırı bir kaygı durumunuz oldu mu? Aynısı 2 sene önce kpssye ve kurum sınavlarına çalışırken bana olmuştu çok yoğun bir stres ve gelecek kaygısı yaşıyordum hayatımı ve geleceğimi buna endekslemiştim sınav bittiği gibi hepsi geçti bir daha da olmadı çok şükür.

Din konusunda bu kadar alingan olmayin. Madem bu kadar eminsiniz inancinizdan bi baskasinin suphe duymasi bu konuda saka yapmasi neden sizi histeriye surukluyor ki? Gul gec yani.

Hayir bir de dunyadaki hicbir seye gosterilmeyen saygiyi dine karsi asirilastirmak tuhaf

Ben bir dönem kocaman örümcekler görmüştüm.Gerçek olmadıklarını biliyordum ve gözlerimi kapatıp bir süre bekleyince geçiyordu.
Sonra araştırdığıma göre özellikle stresli dönemlerde,uykuyla uyanıklık arasında halüsinasyon görülebiliyormuş.
Gözlerimi kapatıp beklemek,ayılmama ve görüşümün netleşmesine yardımcı oluyordu sanırım.

İnternette örümcek halüsinasyonu diye aratırsan bulursun.İngilizcen varsa yabancı forumlarda çok kişi yazmış.
Bu arada evet stresli bir dönemimdi ve hayır örümcek fobim yok.Normalde örümcek görsem çığlık çığlığa kaçmam yani :)

just seninle senin görüşünle dalga geçilince ne hissedeceğini düşün öyle yorumlar yap
çok çirkindi kabul et lütfen

Sağ ol canım. ..inşaallah Rabbim herkesin sifasini versin...yaşamayan anlayamaz o kadar zor ki...yazılanları okuduğum an nasıl yazdım bilmiyorum halen kalbim güm güm atıyor sinirden yanaklarım kızardı. ..yasamadiklari şey için ne kadar basit indirgeyebiliyorlar sırf inançlara alay etmekle kalmayıp yapılacak setin kalmadigini kabul edemiyorlar sırf dua ile mi olurmuş. .Bu konu da çok hassas o yüzden dayanamadım. .şu anda kulaklarımda Ablam in çığlıkları var..o dualar olmasa ablamla baş edemeyip zorla uyutacaklardı yada sakinlestiriceklerdi ya da ona dilim varmıyor boşver. ..doktorlar beklemekten baska care yok beeellki ilerde bilim daha ilerler de biraz daha iyi olur dediler...ah ah insanların inançlarından size ne madem inanmıyorsunuz niye önemseyip yazıyorsunuz. ..niye benim gibi insanların bam telin basıyorsunuz. .Burada bir dünya insan var kimbilir kimler ne yaşamış niye dusu.nmuyorsunuz...zaten farklı inancta oldukları ilk yazılardan belli niye uzatıp illa ki sa taşıyoruz. .haz alıyorlar herhalde tippa karşı olmam mümkün değil ancak yetemedigi yerleri kabul etmek lazım. ..Tabii ki her konu da ilk iş uzmana gidilr ama bu konu ağır bir konu doktorların ağır vakalarda yetmeyecek bir konu...biz sonunda dua ya sigindik faydasını gördük başkası doktora siginir herkesin kendi bilecek is sonuçta herkes herseyi biliyor...

benim ateist ve diger inançlara tanıdıkları var yeri gelir saygı çerçevesinde tartışıriz ama hiç bu kadar saygısız bir ortam olmamıştı. ..

just seninle senin görüşünle dalga geçilince ne hissedeceğini düşün öyle yorumlar yap
çok çirkindi kabul et lütfen

Hicbir sey hissetmem
Ben klavye basindaki teshiscilerle dalga geciyorum sapla samani karistirmayalim ^^

Kalbi muhurlu de ata tapiyor de kahkaha at istersen ben gorusumden eminim hic dokunmuyor bana yapin espri beraber dalga gecelim amaaaan

kesinlikle bir destek almanizi oneririm cunku depresyon belirtisi bu sekilde olabiliyor, kendim bizzat yasadim uyku disinda olsun.

Var cnm yıllardr yasadım. Hepsi sıkıntıdan oluyor pskolojk yeni dualar hocalar namaz hatta buyü mü var die dua yazdırdk 3harfliler için peygamber mektubu vs... kendi kendini tedavi etceksin zayif noktan dan gelio. Yendim sayılır. Çocukluğumdan beri yasadığım travmaların etkisi...

Siz de sunu anlamalisiniz ki burada psikolog kimligimle yorum yapma zorunlulugum yok gayet siradan bir kadin olarak bu sitedeyim ^^

Seanslar sirasinda karsimda satanist bir katil bulunsa bile yargilama hakkim yok.

Ama su ana kadar g ayette güzel katıyordunuz? insanların tavsiyelerine alay ediyordunuz? ne oldu da vazgectiniz? Bazı şeyleri kabul etmeniz gerekecek tip var ama hersey o demek değil. ..
o zaman sıradan kadın gibi ye bir de insanların inançları yla alay etmemeyi de katın size ters gelen şey olabilir ancak saygili olabilirsiniz? Tabii sizin tercihiniz...

Bence doktora git direk...Ben cok sıkıntılı iken uykum kacar, yatamam...Böyle cok zaman gecirdim.

Buna ek, üniversite yıllarımda yurtta gece degisik seyler de yasamıstım, o ara cok bunalmıstım, simdi ayrıntılı anlatıp banlanmak istemiyorum, ama kendi resimlerim bulanıyordu örnegin halisunasyon bu da...Artık nedir bilinmez, ama annem zorla hacıya hocaya götürmüstü, o ara doktora da gittim ben ve gecti. İkisinden hangisi faydalı oldu bilemiyorum.

Böyle...

Hicbir sey hissetmem
Ben klavye basindaki teshiscilerle dalga geciyorum sapla samani karistirmayalim ^^

Kalbi muhurlu de ata tapiyor de kahkaha at istersen ben gorusumden eminim hic dokunmuyor bana yapin espri beraber dalga gecelim amaaaan

şimdi değil yeri geldiğinde atıfta bulunacağım
sen kaşındın

biz eminmiyiz değilmiyiz tartışma konusu bile yapmıyorum
şükür

Gercekten ozel mesajlasmalarim veya da birisi bana just su konuda yardim eder misin demedigi surece hicbir zaman psikolog kimligine burunmedim zaten o is bu benim ozel hayatim ikisini ayiramazsam kafayi yerim

Kadin ya fizyolojik ya psikolojik bir dertten muzdarip ancak inatla cinlerin sebep oldugunu dusunuyor. Neden bu kisiyi doktora yonlendirmeyelim ki

Ek olarak kimsenin inanciyla dalga gecmedim efenim ^^ su konuda dalga gectigim bir sey varsa o da klavye basindan bu hanimefendiye teshis koyanlardir.. bir mesajla kadini sizofren yaptilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…