Küçükken böceklerle ilgili bi olay yasadiniz mi? Ya da rüyaları görmeden önce böceklerle ilgili bi film izlediniz mi? Ya da etrafiniza böceklerden tiksinen onlardan iğrenç iğrenç bahseden birileri var mi?
sagol canım zaten konuyu kapatırlar birazdan konu bılımden dınden bı hale gırdı.... konu olmaktan cıktı probleme donuştu .... yardımcı olmak ısteyen arkadaşlar yapmışlar yorumlarını cekılmısler sagolsunlar..Bende şuna sinir oluyorum siz yorum istiyordunuz olumlu yada olumsuz başkaları çıkıp kendi fikri yerine önce diğerlerini ısırıyor sonra yorum yapıyor sanane başkasının yorumundan yap yorumunu çekil!!! Konu sahibine gelince canım bol bol dua et doktora mutlaka git
İlginç gerçekten bunu yaşamanız için bocekle ilgili biseyden etkilenmiş olmanız gerekiyo. Odanizdaki yastıklar da çarşaf da ufak desenler var mi?hayır böcekten tıksınmem yanımda da bole bısıey konuşan olmadı bu zaten arada olan bısey ve dun gece yasadım en son buna benzer yasayan var mı dıye merak ettım..
merhaba kızlar ben bı konuda sıze danışmak ıstedım ben cok seferdir uykumdan böcek hayalı gıbı bıseyler görerek uyanıyorum.. yanı nasıl dıyım rüyamda gormuyorum sankı yastığımda yürürken yada karsımdakı koltukta yada duvarda goruyorum bır suru böcekler uzerıme geliyor gıbı oluyo sureklı esımde sahıt oldu uykumdan böcekler gelıyo orda ordaa dıye bağırarak uyanıyorum ve cok korkuyorum orda olmadığına ınanana kadar yatmıyorum yerıme . ve sadece bızım ewımızde olmuyo kendı annem ve babamın ewınde de oldu ıkı kez yastığımda böcek gordum ve korkudan salona kadar kosmusum orda kendıme geldım yıne hayal gorudugumu anladım.. :S bu neden olabılır ? duvarda yerde yanı en son bu gece yıne oldu esımı uyandırmışım böcek var dıye yasstıklarda esım gozumun onunde yastıkları salladı ancak ole ınanıp o sekılde uyudum geri. off neden olabılır bu ? sureklı okuyup uyuyorum. uc harflıler korkuutuyo olabılır mı .. bı kez de ewde tek basımaydım gunduz ısten gelmısdım cok yorulmuştum araba bekliyodum uyudum yatak odasında. rüyamda ama gerçekte gıbı sankı başka aleme geçer gıbı bırden gece oldu ve evın ıcınde bısıler gezındıgını duydum pıtı pıtı odalarda kosan bısey sonra kendıme geldım gunduz olduğunu hatrladım ama odadan dışarıya çıkamadım sankı yatak odasının kapısında bısey beklıyo gıbı bı hıs oluştu? bole bsey yasayan var mı ? nolur bı bılgı verın:
Doğru dediniz sizinle ilgili teşhisim inanmadiginiz için inanan kkişilerin inançları yla ciddi şekilde alay edecek kadar saygı sizsiniz!
Senelerce okumuşsunuz ancak benim gibi inancı olan biri size gelmiş olsa sizin kendinize göre inancımı çürütme çabası olacak galiba?
sizler teshis koydugunuz kadar insanlari sakinlestirmeniz gerekir? Burafa herkes kendine gore yorum yapar? Konu sahibine zaten doktora git ama duani da et diyenler olmus siz ve sizin gibi dusunen zihniyet neden illa ki dini konularda alaya kacar? Neden bu insanlari kiskirtma cabaniz?
Peki doktor hanim soylermisiniz lutfen benim ablam coook uzun sure isim vermek istemiyorum bir hastane de uzuunca bir sure yatili kaldi durumu o kadar agirdiki bir suru sey dediler en son sizofren dediler bir cok arastirmadan sonra ama sonuc beyni uysturmak ve uyutmak disinda neden birsey yapamadilar...biraz da sakinlestirmek...modern tip bilimi ile acijlarmisiniz anlayacagimiz dilden? Neden care olamadilar? Deneme tahtasi olmustu ah ah zavalli ablam neler cekti biliyormusun? Okumussunuz saygim var ama hic sizofren bir yakini birak hastan oldu mu hanfendi sizin?
Su anda ablam bayagi iyi ama modern tibbin care olamadigina dualar yardim etti.karsimiza cikan kisiden Allah razi olsun insaallah...
Siz de mi psikologsunuz
Suphesiz ki biz onlari klavye basinda teshis koysunlar diye yarattik
çok hadsiz bir yorum olmuş, yazık.
Allah ıslah etsin.
Din konusunda bu kadar alingan olmayin. Madem bu kadar eminsiniz inancinizdan bi baskasinin suphe duymasi bu konuda saka yapmasi neden sizi histeriye surukluyor ki? Gul gec yani.
Hayir bir de dunyadaki hicbir seye gosterilmeyen saygiyi dine karsi asirilastirmak tuhaf
kesinlikle katılıyorum altını çizerek belirtmek istediğim cümlenize...
şok içerisinde okudum az önce alıntıladığınız şahsın yorumunu...
inanmayana saygı derler ama onlar inanlara hiç saygı göstermezler...
...
Ablanız konusunda da olumlu gelişmeler olmasına sevindim. Allah bir daha kötü günlere döndürtmesin..
just seninle senin görüşünle dalga geçilince ne hissedeceğini düşün öyle yorumlar yap
çok çirkindi kabul et lütfen
Siz de sunu anlamalisiniz ki burada psikolog kimligimle yorum yapma zorunlulugum yok gayet siradan bir kadin olarak bu sitedeyim ^^
Seanslar sirasinda karsimda satanist bir katil bulunsa bile yargilama hakkim yok.
Hicbir sey hissetmem
Ben klavye basindaki teshiscilerle dalga geciyorum sapla samani karistirmayalim ^^
Kalbi muhurlu de ata tapiyor de kahkaha at istersen ben gorusumden eminim hic dokunmuyor banayapin espri beraber dalga gecelim amaaaan
Ama su ana kadar g ayette güzel katıyordunuz? insanların tavsiyelerine alay ediyordunuz? ne oldu da vazgectiniz? Bazı şeyleri kabul etmeniz gerekecek tip var ama hersey o demek değil. ..
o zaman sıradan kadın gibi ye bir de insanların inançları yla alay etmemeyi de katın size ters gelen şey olabilir ancak saygili olabilirsiniz? Tabii sizin tercihiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?