- Konu Sahibi Nightingale
-
Arama dediyse arama..
Bekle o arar mutlaka..Arayınca da ..annemim zoruyla çıktım.. falan dersin..
olur böyle şeyler..
kızgınlığı geçer mutlaka üzülme..
Bence arama dediyse arama iyice kızdırma çünkü.
Elbette seni arayacaktır yani o zamanda gönlünü almaya çalışırsın.
bencede arama dediyse arama dahada kızdırırsın o mutlaka dayanamaz arar o zaman tatlı tatlı konuşur gönlünü alırsın ne zor şu askerlik birbirine ulaşamamak...
Sevgilim askerde. Bu gün çok güzel bir şekilde netten görüştük konuştuk. Sonra birliğine teslim oldu. Annem, ben, bir kız arkadaş ve bir aile dostumuz, erkek, dışarı çıktık. Tamamen annemin zoruyla çıktım. Sevgilim de gitme diye söylemişti geçen gün. Ben dışarıdayken aradı, bebeğim benim hasta olmuş sesi nerdeyse tamamen gitmiş, ordan birinden telefon bulmuş sırf ben merak etmeyim yerleştim diyebilmek için. Yalan söylemem ona asla nerdesin deyince söyledim. Beni hiç dinlemiyorsun, ama çok yanlış yapıyorsun o kadar söyleyim dedi kapattı telefonu. Arkadaşının numarası var arasam hem geç oldu, hem de geçen aramıştım çok kızmıştı yabancı birini arıyorum diye. Bu gün de yine söyledi bak bu numarayı arama dedi. Onu yine de arasam mı? Yoksa sevgilim arar diye beklesem mi? Ya hiç aramazsaArasa da ne deyip alacağım gönlünü?
Sevgilim askerde. Bu gün çok güzel bir şekilde netten görüştük konuştuk. Sonra birliğine teslim oldu. Annem, ben, bir kız arkadaş ve bir aile dostumuz, erkek, dışarı çıktık. Tamamen annemin zoruyla çıktım. Sevgilim de gitme diye söylemişti geçen gün. Ben dışarıdayken aradı, bebeğim benim hasta olmuş sesi nerdeyse tamamen gitmiş, ordan birinden telefon bulmuş sırf ben merak etmeyim yerleştim diyebilmek için. Yalan söylemem ona asla nerdesin deyince söyledim. Beni hiç dinlemiyorsun, ama çok yanlış yapıyorsun o kadar söyleyim dedi kapattı telefonu. Arkadaşının numarası var arasam hem geç oldu, hem de geçen aramıştım çok kızmıştı yabancı birini arıyorum diye. Bu gün de yine söyledi bak bu numarayı arama dedi. Onu yine de arasam mı? Yoksa sevgilim arar diye beklesem mi? Ya hiç aramazsaArasa da ne deyip alacağım gönlünü?
Canım bencede arama .Elbet erkek arkadaşın sana ulaşacaktır
arama demiş arama üstüne düşme hatalıymışsın gibi.. Aradığındada ''zaten hastasın çok merak ettim seni neden böyle yapıyosun ya keşke öle kapatmasaydın telefonu, zaten zorla çıktım eve geri dönücekken sen aradın.. Yalanda söyleyebilirdim ama yapmadım zaten uzaktayız böyle konular için kırmayalım birbirmizi lütfen.. Nasıl oldun hastamısın halaaa'' gibi cümleler kur, düzelir herşey üzülme .
o senı arar merak etme hem nıye kızıyorkı dışarı çıkmak senınde hakkın geçıcı kıskanclık işte
Arama dediyse arama..
Bekle o arar mutlaka..Arayınca da ..annemim zoruyla çıktım.. falan dersin..
olur böyle şeyler..
kızgınlığı geçer mutlaka üzülme..
Arama dediyse bence de aramamalısın.
Ayrıca erkek arkadaşın askerde olduğu için olduğundan daha kıskanç olması ve olaylara aşırı tepki vermesi çok normal.
Onunda psikolojisini anlamak lazım.
Asker yolu beklemek zordur. Allah sabır versin.
yok artık. o askerdeyken sokağa çıkmayacakmıymışsın. ondan izin mi alacaksın birde. hemde annen varken yanında.Sevgilim askerde. Bu gün çok güzel bir şekilde netten görüştük konuştuk. Sonra birliğine teslim oldu. Annem, ben, bir kız arkadaş ve bir aile dostumuz, erkek, dışarı çıktık. Tamamen annemin zoruyla çıktım. Sevgilim de gitme diye söylemişti geçen gün. Ben dışarıdayken aradı, bebeğim benim hasta olmuş sesi nerdeyse tamamen gitmiş, ordan birinden telefon bulmuş sırf ben merak etmeyim yerleştim diyebilmek için. Yalan söylemem ona asla nerdesin deyince söyledim. Beni hiç dinlemiyorsun, ama çok yanlış yapıyorsun o kadar söyleyim dedi kapattı telefonu. Arkadaşının numarası var arasam hem geç oldu, hem de geçen aramıştım çok kızmıştı yabancı birini arıyorum diye. Bu gün de yine söyledi bak bu numarayı arama dedi. Onu yine de arasam mı? Yoksa sevgilim arar diye beklesem mi? Ya hiç aramazsaArasa da ne deyip alacağım gönlünü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?