kızlar benide heveslendırdınız smdı, bnmkıler eşit ama küçük,masaj yaparsam simetrisi bozulur mu acaba,biri fazla gelişir falan.durduk yere dahada iş açmayalım.tecrübesi olan var mı?
kaydirigubbakcemile3:roflol:
kız erkek arkadaşın yanında kadınlar kulübü'nde gezilir mi? kulağına küpe olsun. erkek arkadaşın ne dedi, seninkiler de bu kadar mı?:) konunun adı "kızlar, bir bakın derim, sanırım birçoğumuzunki bu kadar!!! " ya...:)
yok canım ya erkek kardesım :))
hıc bırsey diyemedi bende oyle bılgısayarı kenara cektım o da kafasını cevırdı kaydirigubbakcemile3
ama fena utandım :kedi:
orası öyle de, benmkiler biraz büyüseler kendime güvenim gelcek ya bikiniyle dolaşırken en azından onları saklamaya uğraşmıycamtabi o fıstık gibi hatun, göğsü de küçük oluversin dimi yani...
o da artık aklıma takıldı zaten offfbenm fark 10 cm cnm 72-83
3.kutudasın v sadece 1,5 cm micanım türkiye'de çok pahalı. ben bir amerikan sitesinden aldım. bir tanesi 19.95 dolar. kargo da 36.99 dolar. 3 kutu(3 ay gidiyor)toplam 97 dolar. 150 lira civarında. türkiye'de 3 kutu benim aldıgım zaman 300liraydı. kredi kartıyla alma imkanın varsa ve 150 lira çok değilse senin için sitenin linkini verebilirim ama %100 etki görürsün diyemem. fakat yaşın küçük oldugu için faydasını görme ihtimalin benden yüksek. ben biraz gördüm çok değil gerçi, şu an için 1-1.5 cm...(3. kutuya geçtim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?