Kızlar bir bakın hele kafayı yiyeceğim

ozlemsss381

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
93
36
8
29
Kizlar sinirden uyuyamiyorum bile. Icime bir öküz oturdu resmen. Eşim servis isiyle ugrasiyor ogrenci aldigi icinde arabasinda rehber kiz olmak zorunda. Bugun bir arkadasina resim atmis. Gel buket yemek ismarliyor diye. Resimde sadece kiz ve esim var karsilikli oturmuslar. Cildirdim kafayi yedim. Ya aldatmasa bile esim bas basa bir kizla nasil yemek yiyebilir. Esim 27 kiz 20 yasinda. Ama tahammul edemiyorum. Art niyetli birsey olmasa bile kabul edemiyorum bu durumu. Sizce birsey var midir. Yoksa bile normal degil bu durum ne yapmaliyim

Haklısın rahatsız olmakla ben olsam bende çok olurdum
Aralarında bişy olmaya bilir bi yemekten bunu çıkartamayız aralarında bi samimiyet var belli
Yine de dikkatli olmanda fayda var

Eşinize bağlı bir durum, az çok tanırsınız.
Eğer "adamın gözü dışarıda" derler ya öyle biri değilse bir yemek alt tarafi. Üstelik baş başa yemek de değil, arkadaşını da çağırmış.
Bilemedim anlattıklarınıza göre pek anormal değil gibi.

Bir iş arkadaşıyla yemekse sadece neden sorun olsun?

Abartmayın lütfen, aralarında birşey olsa gizlerler. İş arkadaşlığı sonuçta hergün görüyorlar birbirilerini. İkiside acıkmışlardır.. ayrı masalarda oturacak değiller herhalde.
Ama calistigi okulda ogle yemegi veriyorlar. Ayri bir restrontltalar. Hadi esim begenmedi yemegi disarda yemek istedi kiz neden var cok sinirim bozuk gercekten esim gozume seytan gorunuyor

Sizden sakladı mı o yüzden mi bu kadar kızgınsınız?
Sordunuz mu?

Sizden sakladı mı o yüzden mi bu kadar kızgınsınız?
Sordunuz mu?
Saklamadi ama bence bu saklamis olmak degil mi. Ben o resmi gormesem soylemeyecekti. Senin huyunu bildigimden soylemiyorum diyor birde. Demek ki bunun gibi bir cok ornek var. Ben cok kiskanc biriyim. Birde serviste calisan rehber kizlar hepsi icin soylemiyorum ama cok civik oluyorlar. Rahatsizim. Esim sacmalama ne kadar cahil dusunuyorsun kiz abi diyor bana diyor . Hic kavga bile etmedim sustum. Kendimi haksiz cikarmak istemiyorum. Ofkemi kontrol edemeyen biriyim cunku.

Kocana güveniyorsan hiç sorun etme bence. Sonuçta iş yapıyor. Bende satın alma sorumlusuyum. İşim gereği yemekte yiyoruz. Günde 20 kere telefonlaştığım bile oluyor. Hatta ürün satmak için hediyeler yollayan bile

Kocana güvenmiyor musun? Galiba başka çapkınlkları vardı ki bu kadar normal bişey gözüne battı
Hayir hic yakalamadim. Ama benim icimde hep bu korku var. Cevremde cok gordugum icin. Bir gun aldatilmak cok korkuyorum. O yuzden cok pimpirikliyim. Herseyini kontrol ederim. Birde zaten kiskanc biriyim.

Bence eşin böyle şeyleri sık yapmıyorsa yanlış anlama diye sana söylemeliydi baştan. Yanı sen öyle öğrenmek yerine bu şekilde bilsen rahatsiz olmayabilirdin. Ayrıca eşinin kimlerle ne derece samimi olduğunu bilmen gerekirdi. Bir de bana başbaşa olmaları hoş görünmedi

Allah korusun olmaz umarım.Bence öyle birşey olsa kimseyi çagirmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…