- Konu Sahibi ozlemsss381
-
Bismillah.
Yazık adama uzuldum. Kotu ne yapmış ki bu adam yaa.
Saklamadi ama bence bu saklamis olmak degil mi. Ben o resmi gormesem soylemeyecekti. Senin huyunu bildigimden soylemiyorum diyor birde. Demek ki bunun gibi bir cok ornek var. Ben cok kiskanc biriyim. Birde serviste calisan rehber kizlar hepsi icin soylemiyorum ama cok civik oluyorlar. Rahatsizim. Esim sacmalama ne kadar cahil dusunuyorsun kiz abi diyor bana diyor . Hic kavga bile etmedim sustum. Kendimi haksiz cikarmak istemiyorum. Ofkemi kontrol edemeyen biriyim cunku.
Esine o cesareti nasil verdin sorun orda. Benm esim oyle bi yerde calissa bile birak selfi cekmeyi yemege gitmeyi muhatap bile olamaz is disinda bilir olayin nereye varacaginiKizlar sinirden uyuyamiyorum bile. Icime bir öküz oturdu resmen. Eşim servis isiyle ugrasiyor ogrenci aldigi icinde arabasinda rehber kiz olmak zorunda. Bugun bir arkadasina resim atmis. Gel buket yemek ismarliyor diye. Resimde sadece kiz ve esim var karsilikli oturmuslar. Cildirdim kafayi yedim. Ya aldatmasa bile esim bas basa bir kizla nasil yemek yiyebilir. Esim 27 kiz 20 yasinda. Ama tahammul edemiyorum. Art niyetli birsey olmasa bile kabul edemiyorum bu durumu. Sizce birsey var midir. Yoksa bile normal degil bu durum ne yapmaliyim
Merak etmeyin herkes ekmeğinin peşinde. Gerçekten art niyetli olanlarda karşı taraf müsaade etmezse cıvıklık yapamıyor. Kıskançsınız netBirde serviste calisan rehber kizlar hepsi icin soylemiyorum ama cok civik oluyorlar.
Eşinin yaptığı şey normal değil ama senin takıntın da normal değil. Bu şekilde hayatı kendine zehredersin. Aklına gelen başına gelir demişler. Acil olarak psikolojik destek almalısın.Hayir hic yakalamadim. Ama benim icimde hep bu korku var. Cevremde cok gordugum icin. Bir gun aldatilmak cok korkuyorum. O yuzden cok pimpirikliyim. Herseyini kontrol ederim. Birde zaten kiskanc biriyim.
Korkan göze çok batar ortada birşey yoksa bile siz böyle davrandıkça acaba diyebilir eşiniz?Siz çalışıyor musunuz ?çalışmıyorsanız siz servis ablası olun o zaman ne diyeyim böyle ömür geçmez.ben de çok kıskancım ama artık kendime döndüm ve aldatilma korkumdan sıyrıldım.esime güveniyorum hiç yanlışı olmadı ama ben de takintiliydim etrafta gördüklerimden baktım hem kendime hem evliliğime zarar ne gerek var olmayan şeyleri söyleyip aklına sokmaya.olacagi varsa zaten ne yaparsan yap olur.olursa da boşanırım olur biter ömrümü mü tüketeceğim bu takıntılarla?Hayir hic yakalamadim. Ama benim icimde hep bu korku var. Cevremde cok gordugum icin. Bir gun aldatilmak cok korkuyorum. O yuzden cok pimpirikliyim. Herseyini kontrol ederim. Birde zaten kiskanc biriyim.
Ama birine yollamak icin çekmiş,gel yemek ismarliyor demiş. Espri var yani işin içinde. Ben art niyet göremiyorum.Adam aldatiyor olsaydi sevgilisiyle basbasa yemek yerken arkadasina ' gelsene x yemek ismarliyor'dermiydi?Bence fotoğraf çekinmiş. Bu kötü. Eşim ayşeyle yemek yedik dese afiyet olsun derim ki dedim sevgiliyken çok defa. Ama aynı karede öyle görünce kıskanırdım
Resmî çeken diğer arkadaş mi pekiKizlar sinirden uyuyamiyorum bile. Icime bir öküz oturdu resmen. Eşim servis isiyle ugrasiyor ogrenci aldigi icinde arabasinda rehber kiz olmak zorunda. Bugun bir arkadasina resim atmis. Gel buket yemek ismarliyor diye. Resimde sadece kiz ve esim var karsilikli oturmuslar. Cildirdim kafayi yedim. Ya aldatmasa bile esim bas basa bir kizla nasil yemek yiyebilir. Esim 27 kiz 20 yasinda. Ama tahammul edemiyorum. Art niyetli birsey olmasa bile kabul edemiyorum bu durumu. Sizce birsey var midir. Yoksa bile normal degil bu durum ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?