- 17 Aralık 2015
- 27.118
- 49.573
- 598
- Konu Sahibi ozlemsss381
-
Gün içinde mesai arkadaşlıkları masum da olabiliyor olmaya da biliyor....zor bir durumKizlar sinirden uyuyamiyorum bile. Icime bir öküz oturdu resmen. Eşim servis isiyle ugrasiyor ogrenci aldigi icinde arabasinda rehber kiz olmak zorunda. Bugun bir arkadasina resim atmis. Gel buket yemek ismarliyor diye. Resimde sadece kiz ve esim var karsilikli oturmuslar. Cildirdim kafayi yedim. Ya aldatmasa bile esim bas basa bir kizla nasil yemek yiyebilir. Esim 27 kiz 20 yasinda. Ama tahammul edemiyorum. Art niyetli birsey olmasa bile kabul edemiyorum bu durumu. Sizce birsey var midir. Yoksa bile normal degil bu durum ne yapmaliyim
Hayir ben gordum. Kendime bir resim atmak icin galerisine girdigimde. Benimde canimi sikan nokta bu zaten. Tabiki bayanda is arkadaslari olur. Ama gereksiz buldum baska bir yerde yemek yemelerini. Ve gercekten icimi cok kemiriyor bu duygu.bBen size hak verdim.Cünkü birebir çalışıyorlar yaşlari da yakınca.Eşiniz memur,ögretmen bankada calisan vs olsaydi toplu halde 3_5 kişi fotolarda görünseydi hicc sıkıntı degildi.Ama burda verilen yemegi reddedip baska bir restauranta gidilmiş ,kız ödüyor demekki aralarinda bunu kaldiracak samimiyet ,muhabbet var.Aralarinda bir sey vardir demiyorum ama yapilan yanlis ,hele size karsi cok yanlis.Ben halen o fotoyu nasil gördüğünüzü anlamadim ama? Birisi mi size gösterdi? O da önemli
yıllardır hemen her gün erkek iş arkadaşımla başbaşa yemeğe, kahveye çıktığım için kendimi suçlu hissediyorum şu anKizlar sinirden uyuyamiyorum bile. Icime bir öküz oturdu resmen. Eşim servis isiyle ugrasiyor ogrenci aldigi icinde arabasinda rehber kiz olmak zorunda. Bugun bir arkadasina resim atmis. Gel buket yemek ismarliyor diye. Resimde sadece kiz ve esim var karsilikli oturmuslar. Cildirdim kafayi yedim. Ya aldatmasa bile esim bas basa bir kizla nasil yemek yiyebilir. Esim 27 kiz 20 yasinda. Ama tahammul edemiyorum. Art niyetli birsey olmasa bile kabul edemiyorum bu durumu. Sizce birsey var midir. Yoksa bile normal degil bu durum ne yapmaliyim
Durumları iş arkadaşı ikisi de fakat karşılık yemek fotoğrafını birine gönderip gel Buket yemek ısmarlıyor demesi aralarındaki samimiyetin iş arkadaşlığının dışında baya bir gelişmiş olduğunu gösterir böyle bir durum da hangi kadın bunu normal karşılayabilirkiKizlar sinirden uyuyamiyorum bile. Icime bir öküz oturdu resmen. Eşim servis isiyle ugrasiyor ogrenci aldigi icinde arabasinda rehber kiz olmak zorunda. Bugun bir arkadasina resim atmis. Gel buket yemek ismarliyor diye. Resimde sadece kiz ve esim var karsilikli oturmuslar. Cildirdim kafayi yedim. Ya aldatmasa bile esim bas basa bir kizla nasil yemek yiyebilir. Esim 27 kiz 20 yasinda. Ama tahammul edemiyorum. Art niyetli birsey olmasa bile kabul edemiyorum bu durumu. Sizce birsey var midir. Yoksa bile normal degil bu durum ne yapmaliyim
Şimdi dikkat ettim de ; biz sizinle yorumlarda hep ayni düşünceleri paylasiyoruz:) Hayata bakisimiz benzer yerlerden herhaldeDurumları iş arkadaşı ikisi de fakat karşılık yemek fotoğrafını birine gönderip gel Buket yemek ısmarlıyor demesi aralarındaki samimiyetin iş arkadaşlığının dışında baya bir gelişmiş olduğunu gösterir böyle bir durum da hangi kadın bunu normal karşılayabilirki
Sanırım öyle düşünce yapılarımız uyuyor kafa yapılarımız benzer bana da öyle geldiŞimdi dikkat ettim de ; biz sizinle yorumlarda hep ayni düşünceleri paylasiyoruz:) Hayata bakisimiz benzer yerlerden herhalde
Yook artik abartmanin dibine vuruyorsunuz.Ama calistigi okulda ogle yemegi veriyorlar. Ayri bir restrontltalar. Hadi esim begenmedi yemegi disarda yemek istedi kiz neden var cok sinirim bozuk gercekten esim gozume seytan gorunuyor
Kizlar sinirden uyuyamiyorum bile. Icime bir öküz oturdu resmen. Eşim servis isiyle ugrasiyor ogrenci aldigi icinde arabasinda rehber kiz olmak zorunda. Bugun bir arkadasina resim atmis. Gel buket yemek ismarliyor diye. Resimde sadece kiz ve esim var karsilikli oturmuslar. Cildirdim kafayi yedim. Ya aldatmasa bile esim bas basa bir kizla nasil yemek yiyebilir. Esim 27 kiz 20 yasinda. Ama tahammul edemiyorum. Art niyetli birsey olmasa bile kabul edemiyorum bu durumu. Sizce birsey var midir. Yoksa bile normal degil bu durum ne yapmaliyim
Olmasa bile ne alaka baş baş yemek yemek izin verme sakın tavrını belli et bide kız abi falan diyo muKizlar sinirden uyuyamiyorum bile. Icime bir öküz oturdu resmen. Eşim servis isiyle ugrasiyor ogrenci aldigi icinde arabasinda rehber kiz olmak zorunda. Bugun bir arkadasina resim atmis. Gel buket yemek ismarliyor diye. Resimde sadece kiz ve esim var karsilikli oturmuslar. Cildirdim kafayi yedim. Ya aldatmasa bile esim bas basa bir kizla nasil yemek yiyebilir. Esim 27 kiz 20 yasinda. Ama tahammul edemiyorum. Art niyetli birsey olmasa bile kabul edemiyorum bu durumu. Sizce birsey var midir. Yoksa bile normal degil bu durum ne yapmaliyim
Belki kardeşi gibi görebilir ama açıkçası bende rahatsız olurdumKizlar sinirden uyuyamiyorum bile. Icime bir öküz oturdu resmen. Eşim servis isiyle ugrasiyor ogrenci aldigi icinde arabasinda rehber kiz olmak zorunda. Bugun bir arkadasina resim atmis. Gel buket yemek ismarliyor diye. Resimde sadece kiz ve esim var karsilikli oturmuslar. Cildirdim kafayi yedim. Ya aldatmasa bile esim bas basa bir kizla nasil yemek yiyebilir. Esim 27 kiz 20 yasinda. Ama tahammul edemiyorum. Art niyetli birsey olmasa bile kabul edemiyorum bu durumu. Sizce birsey var midir. Yoksa bile normal degil bu durum ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?