kızlar nette birşey buldum bunu yapmayı düşünüyorum saçlarım açık sarı matrix 6w saç boyasıyla 6bc saç boyasını karıştırınca bu renk ortaya çıkıyormuş sadece açık sarı saçlar için denesemmi?
Öncelikle sarı saçtan vazgeçmeye hazır mısın? Genelde sarıdan dönen pişman olur, birkaç ay sonra yeniden sarıya dönmeye kalkarken saçları yakar.
Fotolara gelince ilk fotoda elde edilen renk gerçekten çok temiz ve güzel görünüyor.Ama 2. Fotoda ortaya çıkan renkte turunculuk var, hoş değil.
Bu w,bc fln ne demek bilmiyorum.Muhtemelen biri ana renk, diğeri de sıcak yansımalı bir renk.Çünkü bu kadar açık renkten koyuya dönerken sıcak yansıma kullanılmazsa saç grileşir.
Bunları karıştırıp boyadın ve tam istediğin rengi elde ettin varsayalım-ki bence kumar olur bu- 2.3. Boyamanda aynı renkleri kullanırsan iyice koyulaşacak çünkü açık sarının üzerine 6 yani koyu kumral boyadığında ilk boyamada açık kumral bir renk elde etsen de, 2.boyamanda kumral, 3.de koyu kumral elde etmen kaçınılmaz.İlk boyamandaki sıcak yansıma sarı saçında kaybolmuş pigmentleri tamamlama görevi görürken, 2.de 3.de saçında kızıl yansımalara sebep olacaktır.
Zaten açık sarıları koyulturken en doğrusu önboyama-pigmentasyon yapmaktır ki boya akmasın, renk grileşmesin.
Velhasıl kelam bence iyi bir kuaförde renk değişimini gerçekleştirsinler, sonrasında sen boyamaya devam edersin.Saçınla kumar oynama, sonu hüsran olursa çok üzülürsün.