Kızlar bır bakın ya . Anne baba hal hatır sorma konusu

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
ya eşime kızdım daha demın enne baba pek aramaz . Arıyomjsun dıyorum . Erkek pek aramaz konuşmaz . Erkek kadın farklıymış ya dedım onlar senı büyüttü baktı ne demek bu ne saçma düşünce bu ya . Yarın arıyorsun dedım hemen . Senın oğlun olsa aramasa uzulmezsın ya dedım ses etmedı cok kızgınım

size ne? kendi anne babasi, ister arar ister aramaz. belki bir sikintisi var ailesiyle size yansitmiyor?
siz es olarak "canim annenleri bir ara istersen" dersiniz, konu sizden cikar. ayrica mukayese de cok yanlis. Hazreti Ali'nin sozu vardir:

- Babamdan ileri, evladimdan geriyim... Diye.

evladiniz tabii ki bir evlat olarak kendi babasinin uzerine cikacak yaptiklariyla, basardiklariyla.

Tamam ama uzuluyorum anne baba sonuçta araması lazım beş dk arayıp konuşsa ne olacak yanı

Cocuk mu yetistiriyosun ya koca adam, aramiyosa aramasin senlik ne var ki? Demek ki oyle bi iliskileri var aralarinda sen kahirlanma bosa
Cocuk yetıstırmekle alakası yok sonuçta eşiyim degıl mı doğru yanlış yaptığı Zaman uyarmak lazım ne var bunda

Tamam ama uzuluyorum anne baba sonuçta araması lazım beş dk arayıp konuşsa ne olacak yanı
eger onlarin anne baba olarak daha fazlasini hak ettiklerine inaniyorsaniz esinizin eksik kaldigi yerleri siz telafi edin, esinizden beklemeyin. yapmiyorsa yapmiyordur; bir bildigi; bir tecrubesi vardir elbet.

Aramıyosa aramasın sizin probleminiz değil istemiyo demek ki bu konu etmeyin kendi annesi babası hayretbişe o kendi annesi babasını düşünmüyosa onun problemi hatırlatmışsın işte kendi bilir

Kendı anne babası dıyosunuzda adamların ne kadar kötülüğü dokunacak netıce de doğurdu annesı babası ekmegını getırdı bellı yaşa kadar . Köydeker şimdi hala çocuklarına bahçe yapma derdındeler . Gördüm onları ben tam olarak tanıyamam ama kötü insanlar degıller . Benım dedıgım ara beş dk hal hatır sor Gönül'lerini yap oğlumuz arası sordu desınler Mutlu olsunlar . Özledım sizi desın ıyıyız biz desin vs vs beş dk almaz bu vefadır ya bu insanlıktır bu evlatlık görevlidir . Bende dedım ona sankı benım annem babam senın onlar sonuçta ben daha cok dusnuyorum ben zaten benımkılerı arıyorum ama. Sende aramalısın evlat olarak . Senı işgilenrıdrmez dıyenlere kesınlıkle katılmıyorum o benım eşim yaptığı hatayı ben dıyemıceksem ne anlamı var eş olmanın ! Akrabadan bağı koparmak cok kötü bısey dinde de bu böyledır .

Bı cocuk büyütüyoruz Allah izin verırse inşAllah . Şu cocuk senı aramasa sormaz Sa gücüne gitmez mi dedım bısey demedı . Erkek cocugun olsun hadı oda desın erkek ker pek konuşmaz aramazsa ğzğlmezmısın ben üzülürüm dedım . Cocuk bakması Okadar zor kı sonra vefasızlık göstersın . Olmaz arkadaşlar ya . Allah ta istemez böyle bıseyı ne desenız deyın bu böyle anne baba aranmalı paran yoksa da paraya ıhtycn var mı denmelı eğer açgözlü aile degılseler paragöz degılseler tabi

Cocuk mu yetistiriyosun ya koca adam, aramiyosa aramasin senlik ne var ki? Demek ki oyle bi iliskileri var aralarinda sen kahirlanma bosa

Bende böyle düşünüyorum.O eşinizn tercihi istemiyorsa aramaz kendi doğrularınız yanlışlarınızla eşinize sarmayın derim ben.Gereksz yani koskoca adam kendi bilir.

Sadece size inat olsun diye erkek,kadın ayrımını yapmıştır.Ayrıca kendi anne babasını aramak için size soracak değil ya,hem ne biliyorsunuz aramadığını.Kocam bana böyle konuşsa ara anneni vs yeminle buz gibi soğurum.Anne gibi o ne yaa tepemde emirli konuşacak.

ister arasın ister aramasın karısmayın ben eslerın bırbırlerının aıle ılıskılerıne mudahale etmesıne karsıyım, herkesın tarzı farklıdır cunku ben mesela aılemı her gun ıstısnasız ararım saatımı gecırsem hemen onlar arar bırsey mı oldu dıye ama esım aklına esınce arar cogu zaman annesı onu arar oglum napıyosun falan fıstan dıye....

esımın aılesını yada esım benım aılemı de bayram-kandıl-dogum gunu-vefat vs gıbı özel durumlarda ararız...

arada da aklımıza eserse hal hatır sormaya , özel gunlerde ben hatırlatırım ama her ıkı aıle esrafından bırının aranması gerektıgını esımde ıkıletmez arar zaten, ben onun hatırlatmasına gerek kalmadan ararım zaten....

Benım kı cok cok Nadir arıyor ailesını benımkılerı zaten aramaz hıc

bence çok güzel bir şey yapıyorsunuz, ailesi aramıyor diye üzülüyordur.
Belki de siz onun yanında arayıp konuştuktan sonra telefonu eşinize vererek konuşmasını sağlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…