- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Cocuk yetıstırmekle alakası yok sonuçta eşiyim degıl mı doğru yanlış yaptığı Zaman uyarmak lazım ne var bundaCocuk mu yetistiriyosun ya koca adam, aramiyosa aramasin senlik ne var ki? Demek ki oyle bi iliskileri var aralarinda sen kahirlanma bosa
eger onlarin anne baba olarak daha fazlasini hak ettiklerine inaniyorsaniz esinizin eksik kaldigi yerleri siz telafi edin, esinizden beklemeyin. yapmiyorsa yapmiyordur; bir bildigi; bir tecrubesi vardir elbet.Tamam ama uzuluyorum anne baba sonuçta araması lazım beş dk arayıp konuşsa ne olacak yanı
Ortada bi yanlis yok ki, anne baba ogul iliskisi bu oyle uygun gormus oyle bi iletisim kuruyo senin dogrularini empoze etmene gerek yokCocuk yetıstırmekle alakası yok sonuçta eşiyim degıl mı doğru yanlış yaptığı Zaman uyarmak lazım ne var bunda
Cocuk mu yetistiriyosun ya koca adam, aramiyosa aramasin senlik ne var ki? Demek ki oyle bi iliskileri var aralarinda sen kahirlanma bosa
Tabiki uyaracaksin esini yanlış yaptığında.büyüklerimiz bekler arayalım soralım diye.anne bana aranmicakta kim aranacak yahu..Cocuk yetıstırmekle alakası yok sonuçta eşiyim degıl mı doğru yanlış yaptığı Zaman uyarmak lazım ne var bunda
Sadece size inat olsun diye erkek,kadın ayrımını yapmıştır.Ayrıca kendi anne babasını aramak için size soracak değil ya,hem ne biliyorsunuz aramadığını.Kocam bana böyle konuşsa ara anneni vs yeminle buz gibi soğurum.Anne gibi o ne yaa tepemde emirli konuşacak.ya eşime kızdım daha demın enne baba pek aramaz . Arıyomjsun dıyorum . Erkek pek aramaz konuşmaz . Erkek kadın farklıymış ya dedım onlar senı büyüttü baktı ne demek bu ne saçma düşünce bu ya . Yarın arıyorsun dedım hemen . Senın oğlun olsa aramasa uzulmezsın ya dedım ses etmedıcok kızgınım
ister arasın ister aramasın karısmayın ben eslerın bırbırlerının aıle ılıskılerıne mudahale etmesıne karsıyım, herkesın tarzı farklıdır cunku ben mesela aılemı her gun ıstısnasız ararım saatımı gecırsem hemen onlar arar bırsey mı oldu dıye ama esım aklına esınce arar cogu zaman annesı onu arar oglum napıyosun falan fıstan dıye....ya eşime kızdım daha demın enne baba pek aramaz . Arıyomjsun dıyorum . Erkek pek aramaz konuşmaz . Erkek kadın farklıymış ya dedım onlar senı büyüttü baktı ne demek bu ne saçma düşünce bu ya . Yarın arıyorsun dedım hemen . Senın oğlun olsa aramasa uzulmezsın ya dedım ses etmedıcok kızgınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?