Kızlar bır bakın ya . Anne baba hal hatır sorma konusu

Benimki de babasını pek aramaz, ben de bir kaç kere dedim gidelim ziyaret edelim vs. diye ama istemiyor. Zorla olacak hali de yok. He haklı sebepleri de var. Eminim eşinizin de vardır.

bence siz konu açmak için heyecanlı bişeyler arıyosunuz:)))) yahu adamın kaç yıllık anası babası vardır bir düzenleri iletişimleri zaten arada küslük yoksa ne kadar aradığını napıcaksınız. herkes vıcık vıcık olacak değil ya ne yapsın telefonda dedikodu mu yapsın

Konu olsun da ne olursa olsun diyemi yazdın.
Gece gece çok kızgın olcak ne var bunda.
Bana deseler sanan ne derim sen mi öğretcen annem babamı ne zaman arıyıp konuşcağımı.
Eşiniz ama ona her doğru yanlışı söyleme yaptırma baskı kurma üsütüne sinirlenme hakkınız yok.,
Koca adam kendi doğru yanlışları bunlar.
Ben bile bu yaşımda bunun bilinceyim anlamıyorum sizleri evlenince şu adamları çocuk gibi görmeyin.

siz eşinizle niye evlendiniz? çok ciddi merak ederek soruyorum bu soruyu?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/huzursuzum-abartmiyormusum.913909/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eviyatli-olsun-cok-istedim-ama-olmadi.913906/
bi de malum konu var.

şimdi de ailesini aramıyor vs.

yani adamı beğenmiyosunuz sürekli değiştirmek istiyosunuz. onun da bi kişiliği bi yapısı var. böyle evlenmişsinşiz. kabullenin yani artık. adamı bunaltıp kendinizden soğutacaksınız.

bence çok güzel bir şey yapıyorsunuz, ailesi aramıyor diye üzülüyordur.
Belki de siz onun yanında arayıp konuştuktan sonra telefonu eşinize vererek konuşmasını sağlayabilirsiniz.
Cogusu karşı çıktı bana burda ama benım üzüldüğüm anne baba onlar aranması lazım dua alması lazım . Kötü insanlar degıller yasamadım onlarla cok az bır arada kaldım ama kötğlğjlerını laflarını görmedim . Köylerıne gitmiştik babası bana çay doldurdu alışayım dıye ılgınelırdı adamcaz annesı karışmaz bana anneme gıttım doğum ıcın aylarca kaldım kadın ses ermedı Nasıl rahat edersen dedı . Ama uzun sure bır arada kalırsam Nasıl davranırlar bılmıyorum da . Nolursa olsun anne baba . Benım babam bıze hıc bakmadı annem büyüttü bızı ama babamızı gene de ararız konuseuz . Annem öfke doldurmadı bizi belkı ondandır . Neyse velhasıl aile bu önemli görüyorum vefalı evlat olmak lazım

Yavaş gelin ya . Sende sırf yazmak ıcın mı yazdın arkadaş !!!!! Sırf yorum yapmak ıcın yazdığın bellı hayır gerçekten görüş almak ıcın erkek mılletı boylemıdır hep bakmalıyım dıye yazdımmmmö anladın mı . Cocuk gibi sen görme eşini ama ben eşimi hayat arkadaşı olarak görürüm oda benı duzelsın yanlışımı göstersın bende öyle benım anlayışım budur !

Ben konuşuyorum eşimle merak etmeyın evet var bazı sıkıntılar güdecek inş yavaş yavaş . Ona da söyledım bunalmadı ararım dedı . Dıyet yapıyoruz beraber yavaş yavaş zayıflıcaz . Belli sebebler vardır evlenmek ıcın kim ne kadar isteyerek veya tam istedıgı gibi bıruyle evleniyor . Neyse benım konularımı karşıma getırıp muhalefet olmayın hoşçakal !

aynen öyle aile çok önemli, bazen benim eşimde yoğun çalıştığı için arayamaz ama ailesine düşkündür ben hatılatırım babanı ara istersen derim çünkü gerçekten ne kadar süre konuşmadığını hatırlamaz hiç de bozulmaz doğru söylüyorsun der arar hemen ben konuşuyorum haftada bir ailesiyle ama tabi oğullarının sesini duymak isterler...

muhalefet için söylemiyorum. genel geçer bişeyden bahsediyorum. bi insanla ben bunla idare ederim diyerek evlenip sonra sürekli değiştirmeye çalışmak çok saçma.

Senin eski konularını da biliyor burada ki herkes. Farkettiysen herkes de benim yorumuma yakın cevaplar vermiş. Allah o adama sabır versin sizin gibi piskolojik sorunlu insanlardan uzak tutsun hepimizi .

Derdiniz mi yok yoksa büyük dertlerinîzi böyle mi bastırıyorsunuz bilemedim

Eşim de aramaz çok

Derim arada da laf arasında, aramıyorsunuz gelinlerden biliyorlar sonra diye

zira benim yanında abinin eltim yüzünden atamadığı söylenir benim eşim de benim yüzünden aramıyordur yani

Ama bana ne kavga da çıkarmam ama baba halkı da demem ben kendi ailemi de askeri disiplin ile aramam

Ayrıca da onların da tel i var arasınlar yani aramak isterlerse

Siz ama takacak yer arıyormuşsunuz gibi geldi adamı kalıba sokmaya çalışmayın hayatta bir tek sizin doğrularınız yok

Benimkide çok arayıp sormaz yakında oturuyoruz halbuki. Sen ara sen git der. Senin aramanla benimki birmi sonra pişman olursun diyorum ama yapacak bişey yok kendi tercihi

Konu açıp yorum yapanlara da muhalefet olma diyorsunuz bu nasıl iş

Siz adamın göbeğine takanlardan biriydiniz şimdi hatırladım

Bakın evlenecekler hep derim iki taraf da karşıdakini yarım bardak dolusu su olarak görür ikisi de değiştiririm Evlenince der

Biri boş olan bölümünü doldururum sanıp evlenir diğeri dolu olanı boşalttığım sanıp evlenir bu düşüncelerinde inat ederlerse de yolları benim yanım yani adliye sarayı olur

Eğer iki taraf da bardağın yarım olabileceğini mevcut hali ile idare edebileceğini kabul edip karşı tarafı değiştirmeye kalkmazsa aradan geçen yıllar içinde daha uyumlu bir birliktelik oluşur ve daha önce göze batan konular da rahatsız etmez

Ama baskı ile benim dediğin doğru öyle yapmalı ile gidilirse zor

Ayrıca da anayı babayı düşündüğünüzden değil de hayır duası alsın diye aratmak istiyorsunuz gibi geldi ana bâba duası karşılık beklemez zaten karşılığa bağlı ise içten olmaz

Hayatta her şeyi çıkara endekslemeyin biraz da bugünü yaşayın

Esıınız bile olsa kimsenin davranıslarını yönetemezsiniz.Sadece teklif edersiniz uyup/uymamak ona kalmış.. Siz üzerinize düşen vazifeleri yerine getirin yeterli.

Ayrıca esinizin bu huyundan rahatsız oldugunuz acıkca belli de.. Eşinizi evlenmeden önce gözlemlemediniz mi? Böyle birimiydi.. Eğer böyle biri değilse rahatsız oldugu baska seyler den dolayı boyle davranmak ıstıyor olabilir mi?

Size öyle geldı arkadaşım ben onlar anne ve babası dıye araması gerektıgını ıcın ıstıyorum . Herseyde bı şey bulmayın Can'ım . Siz de ters zıt olacağım dıye zorluyorsunuz kednınızı . Nıyetımı Allah bılıyor zaten sorun yok . Evet taktım takarım kılosuna zayıflamalı ben Nasıl zayıflıyorsam oda yememelı sonra ne olacak hastalıklar gelsın . Bu benım ıstedıgım benım görüşüm

Siz acaba öyle olduğunuz ıcın bende de cıkar görüyor olmayasanız . Bilmeden yar gı la ma yınnnn avukatsınız sanırım ondan bu peşin hüküm

Senin eski konularını da biliyor burada ki herkes. Farkettiysen herkes de benim yorumuma yakın cevaplar vermiş. Allah o adama sabır versin sizin gibi piskolojik sorunlu insanlardan uzak tutsun hepimizi .
Nasıl insansın sen ya bence insan olmaya çalışmısın . Sensın psıkolojk sorunlu ! Allah senın çevirendiler sabır versın . Burda bı suru sorun yasayan insan var farklı farklı sorunlar benım kımı battı size hanfendı ! Çık git şurdan !

E benimki de hiç aramaz genelde bir hafta sonra annesi arar. Anca aklına bir şey gelirse arar yani.
Ama ben hiç dert etmiyorum valla. Kendi anne babası benim üzerim vazife değil yani.

Senın gibi cok bilmiş kafalar oldukça zor Zaman gecırenler feraha kavuşamaz ve mümkünse sana başvurmasınlar dertleşmek ıcın . Burası dertleşme paylaşma yeri . Sen maşAllah direk etiket yapıştırıp yol verıyorum bayan cok bilmiş bayan Mükemmel . Su yazdığından kendını begenmış insanlara ön yargı ile yaklaşan kendını cok öı sanan bırı ızlenımı aldım Allah senı islah Etsın çık benım konumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…