- 24 Haziran 2011
- 23.554
- 49.194
- 798
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Cogusu karşı çıktı bana burda ama benım üzüldüğüm anne baba onlar aranması lazım dua alması lazım . Kötü insanlar degıller yasamadım onlarla cok az bır arada kaldım ama kötğlğjlerını laflarını görmedim . Köylerıne gitmiştik babası bana çay doldurdu alışayım dıye ılgınelırdı adamcaz annesı karışmaz bana anneme gıttım doğum ıcın aylarca kaldım kadın ses ermedı Nasıl rahat edersen dedı . Ama uzun sure bır arada kalırsam Nasıl davranırlar bılmıyorum da . Nolursa olsun anne baba . Benım babam bıze hıc bakmadı annem büyüttü bızı ama babamızı gene de ararız konuseuz . Annem öfke doldurmadı bizi belkı ondandır . Neyse velhasıl aile bu önemli görüyorum vefalı evlat olmak lazımbence çok güzel bir şey yapıyorsunuz, ailesi aramıyor diye üzülüyordur.
Belki de siz onun yanında arayıp konuştuktan sonra telefonu eşinize vererek konuşmasını sağlayabilirsiniz.
Yavaş gelin ya . Sende sırf yazmak ıcın mı yazdın arkadaş !!!!! Sırf yorum yapmak ıcın yazdığın bellı hayır gerçekten görüş almak ıcın erkek mılletı boylemıdır hep bakmalıyım dıye yazdımmmmö anladın mı . Cocuk gibi sen görme eşini ama ben eşimi hayat arkadaşı olarak görürüm oda benı duzelsın yanlışımı göstersın bende öyle benım anlayışım budur !Konu olsun da ne olursa olsun diyemi yazdın.
Gece gece çok kızgın olcak ne var bunda.
Bana deseler sanan ne derim sen mi öğretcen annem babamı ne zaman arıyıp konuşcağımı.
Eşiniz ama ona her doğru yanlışı söyleme yaptırma baskı kurma üsütüne sinirlenme hakkınız yok.,
Koca adam kendi doğru yanlışları bunlar.
Ben bile bu yaşımda bunun bilinceyim anlamıyorum sizleri evlenince şu adamları çocuk gibi görmeyin.
Ben konuşuyorum eşimle merak etmeyın evet var bazı sıkıntılar güdecek inş yavaş yavaş . Ona da söyledım bunalmadı ararım dedı . Dıyet yapıyoruz beraber yavaş yavaş zayıflıcaz . Belli sebebler vardır evlenmek ıcın kim ne kadar isteyerek veya tam istedıgı gibi bıruyle evleniyor . Neyse benım konularımı karşıma getırıp muhalefet olmayın hoşçakal !siz eşinizle niye evlendiniz? çok ciddi merak ederek soruyorum bu soruyu?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/huzursuzum-abartmiyormusum.913909/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eviyatli-olsun-cok-istedim-ama-olmadi.913906/
bi de malum konu var.
şimdi de ailesini aramıyor vs.
yani adamı beğenmiyosunuz sürekli değiştirmek istiyosunuz. onun da bi kişiliği bi yapısı var. böyle evlenmişsinşiz. kabullenin yani artık. adamı bunaltıp kendinizden soğutacaksınız.
Cogusu karşı çıktı bana burda ama benım üzüldüğüm anne baba onlar aranması lazım dua alması lazım . Kötü insanlar degıller yasamadım onlarla cok az bır arada kaldım ama kötğlğjlerını laflarını görmedim . Köylerıne gitmiştik babası bana çay doldurdu alışayım dıye ılgınelırdı adamcaz annesı karışmaz bana anneme gıttım doğum ıcın aylarca kaldım kadın ses ermedı Nasıl rahat edersen dedı . Ama uzun sure bır arada kalırsam Nasıl davranırlar bılmıyorum da . Nolursa olsun anne baba . Benım babam bıze hıc bakmadı annem büyüttü bızı ama babamızı gene de ararız konuseuz . Annem öfke doldurmadı bizi belkı ondandır . Neyse velhasıl aile bu önemli görüyorum vefalı evlat olmak lazım
Ben konuşuyorum eşimle merak etmeyın evet var bazı sıkıntılar güdecek inş yavaş yavaş . Ona da söyledım bunalmadı ararım dedı . Dıyet yapıyoruz beraber yavaş yavaş zayıflıcaz . Belli sebebler vardır evlenmek ıcın kim ne kadar isteyerek veya tam istedıgı gibi bıruyle evleniyor . Neyse benım konularımı karşıma getırıp muhalefet olmayın hoşçakal !
Yavaş gelin ya . Sende sırf yazmak ıcın mı yazdın arkadaş !!!!! Sırf yorum yapmak ıcın yazdığın bellı hayır gerçekten görüş almak ıcın erkek mılletı boylemıdır hep bakmalıyım dıye yazdımmmmö anladın mı . Cocuk gibi sen görme eşini ama ben eşimi hayat arkadaşı olarak görürüm oda benı duzelsın yanlışımı göstersın bende öyle benım anlayışım budur !
Konu açıp yorum yapanlara da muhalefet olma diyorsunuz bu nasıl işBen konuşuyorum eşimle merak etmeyın evet var bazı sıkıntılar güdecek inş yavaş yavaş . Ona da söyledım bunalmadı ararım dedı . Dıyet yapıyoruz beraber yavaş yavaş zayıflıcaz . Belli sebebler vardır evlenmek ıcın kim ne kadar isteyerek veya tam istedıgı gibi bıruyle evleniyor . Neyse benım konularımı karşıma getırıp muhalefet olmayın hoşçakal !
Size öyle geldı arkadaşım ben onlar anne ve babası dıye araması gerektıgını ıcın ıstıyorum . Herseyde bı şey bulmayın Can'ım . Siz de ters zıt olacağım dıye zorluyorsunuz kednınızı . Nıyetımı Allah bılıyor zaten sorun yok . Evet taktım takarım kılosuna zayıflamalı ben Nasıl zayıflıyorsam oda yememelı sonra ne olacak hastalıklar gelsın . Bu benım ıstedıgım benım görüşümKonu açıp yorum yapanlara da muhalefet olma diyorsunuz bu nasıl iş
Siz adamın göbeğine takanlardan biriydiniz şimdi hatırladım
Bakın evlenecekler hep derim iki taraf da karşıdakini yarım bardak dolusu su olarak görür ikisi de değiştiririm Evlenince der
Biri boş olan bölümünü doldururum sanıp evlenir diğeri dolu olanı boşalttığım sanıp evlenir bu düşüncelerinde inat ederlerse de yolları benim yanım yani adliye sarayı olur
Eğer iki taraf da bardağın yarım olabileceğini mevcut hali ile idare edebileceğini kabul edip karşı tarafı değiştirmeye kalkmazsa aradan geçen yıllar içinde daha uyumlu bir birliktelik oluşur ve daha önce göze batan konular da rahatsız etmez
Ama baskı ile benim dediğin doğru öyle yapmalı ile gidilirse zor
Ayrıca da anayı babayı düşündüğünüzden değil de hayır duası alsın diye aratmak istiyorsunuz gibi geldi ana bâba duası karşılık beklemez zaten karşılığa bağlı ise içten olmaz
Hayatta her şeyi çıkara endekslemeyin biraz da bugünü yaşayın
Siz acaba öyle olduğunuz ıcın bende de cıkar görüyor olmayasanız . Bilmeden yar gı la ma yınnnn avukatsınız sanırım ondan bu peşin hükümSize öyle geldı arkadaşım ben onlar anne ve babası dıye araması gerektıgını ıcın ıstıyorum . Herseyde bı şey bulmayın Can'ım . Siz de ters zıt olacağım dıye zorluyorsunuz kednınızı . Nıyetımı Allah bılıyor zaten sorun yok . Evet taktım takarım kılosuna zayıflamalı ben Nasıl zayıflıyorsam oda yememelı sonra ne olacak hastalıklar gelsın . Bu benım ıstedıgım benım görüşüm
Nasıl insansın sen ya bence insan olmaya çalışmısın . Sensın psıkolojk sorunlu ! Allah senın çevirendiler sabır versın . Burda bı suru sorun yasayan insan var farklı farklı sorunlar benım kımı battı size hanfendı ! Çık git şurdan !Senin eski konularını da biliyor burada ki herkes. Farkettiysen herkes de benim yorumuma yakın cevaplar vermiş. Allah o adama sabır versin sizin gibi piskolojik sorunlu insanlardan uzak tutsun hepimizi .
Senın gibi cok bilmiş kafalar oldukça zor Zaman gecırenler feraha kavuşamaz ve mümkünse sana başvurmasınlar dertleşmek ıcın . Burası dertleşme paylaşma yeri . Sen maşAllah direk etiket yapıştırıp yol verıyorum bayan cok bilmiş bayan Mükemmel . Su yazdığından kendını begenmış insanlara ön yargı ile yaklaşan kendını cok öı sanan bırı ızlenımı aldım Allah senı islah Etsın çık benım konumdanSenin eski konularını da biliyor burada ki herkes. Farkettiysen herkes de benim yorumuma yakın cevaplar vermiş. Allah o adama sabır versin sizin gibi piskolojik sorunlu insanlardan uzak tutsun hepimizi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?