Kızlar bır bakın ya . Anne baba hal hatır sorma konusu

Valla insanın önce içinde olacak,öyle bir aile ve çevrede yetişmiş olacak. Arayıp sormak vs.. bunlar aileden gelen şeyler. Benim eşimin ailesinde de böyle şeyler yok,eşimde de yok doğal olarak. Ben arıyo muyum onun ailesini ? Aramıyorum. Ama onun ailesiyle bir ara geldiğimizde saygımı eksik etmem asla. Gayet sıcak davranırım. O da benım ailemle bir araya geldiğinde çok sıcak davranır,evimize geldiğinde misafirperverdir . Yani aramasa bile saygısını sevgisini esirgemisin bu kafidir. Böyle düşünün.Siz de aramayın onun ailesini,o da aramasın sizin ailenizi. Ama bir araya gelindiğinde herkes üzerine düşeni yapsın yeter. Çünkü bir şeyi 100 kere tekrarlarsanız ve çok eleştirirseniz,eşinizin iyi olan yönlerini de kaybedersiniz. Haklı olabilrsiniz ama,kendi haline bırakın biraz.

Yok canım öyle çık konumda felan. Buraya yazıyorsan eleştiriye açık olacaksın. Kimse seni pohpohlamaz. Herkes kendince doğrusunu söylüyor. Cevabını beğenmediğin kişilere saldırman senin zararına. Ettiğin beddualara hiç bir demiyorum ama dönüp dolaşıp seni bulacağını unutma. Ben kendimi beğenmişlik yapmadım ilk yorumumda bana yapılsa nasıl karşılık verceğimi açıkladım. Hala dediklerimin arkasındayım.

Beddua etmedım Allah ıslah Etsın demek beddua degıldır Allah benı de ıslah Etsın hatalarım ıngöstersın doğruya yöneltsın . Bunu kendıme de söylerim . Ama siz yada bazıları eleştırı nıyetıne gömuyosunuz bu nedır Allah aşkına !

Şu yukarlarda bırı yazdı yok Allah cevrendılerın yardımcısı olsun . Korusun yanındakılerı . Ne demek bu ya . Nerden alıyorsunuz bu Hakkı . Ben canavarmıyım . Herkes gibi dert yazdık tavsıye bekledım . Benı emin ol çevredeki herkes sever . Muhabetımıde sever . Ben evlılıkle alakalı sıkıntımı yazdım kı herkesın oluyor da . Ben bunu yazan arkadaşa dır sitemim

Ben pohpohlanmak ıcın yazmadım buraya gayet görüyorum eleştırlerı gecen altıncı çocuğa hamile kadını gömdüler resmen . Kız gayet Mutlu ama elesştırı yapacam dıye kıza demediklerini bırakmadılar . Eleştırının de adabı vardır ya . Üzgün bır ınsanı daha beter ermek mi amaç ! Ne demek Allah cevrendıkılere yardım Etsın tövbe ya

Ben zıt olacağım diye zorlamıyorum da siz bu evliliği nasıl bitiririm diye zorluyorsunuz gibi

Sizin görüşünüz sizin hayatınız

Hayır bu konuda cok cok Nadir söyledım her zaman tekrarlamadım . Aklıma geldıgınde arıyormusun dıye sordum ama cok degıl . Sonuçta anne baba ne bılım .

Anne babasıyla olan diyoloğu sizi ilgilendirmez belki öyle anlaşıyor onlar mıç mıç her dk konuşmak çok güzel sanki

Bak yukarda da yorumunu okudum yorumlarımı çarpıtma. Zaten önceki konularından piskolojik soruların olduğu belli bunu ben değil burda herkes yazıyor.
Bence sen destek yardım al .
Gerçekten konu olsun diye yazmışsın. Eğitim şart.

Senin eski konularını da biliyor burada ki herkes. Farkettiysen herkes de benim yorumuma yakın cevaplar vermiş. Allah o adama sabır versin sizin gibi piskolojik sorunlu insanlardan uzak tutsun hepimizi .
Bana baksana sen hanım ; Allah senı zor Zaman gecıren arkadaşlarından uzak tutsun çünkü sen onları ıntıhara suruklersın feraha çıkaramazsın çünkü sende ınsanı yerme dibe batırma potansıyelı var . Allah sana vicdan anlayış versın Amınnnnn

Eğitimliyim . Siz insanların ne yaşadığını neler gecırdıgını bilmeden ne durumda olduğunu bılmeden Allah aşkına yazmayın

Bir yorumuma durup durup farklı cevaplar vermeyi kesersen.

Siz acaba öyle olduğunuz ıcın bende de cıkar görüyor olmayasanız . Bilmeden yar gı la ma yınnnn avukatsınız sanırım ondan bu peşin hüküm
Avukat olmasına avukatım da bu insanları peşin hükümlü yapmaz

Zira bugün senin yarın karşı tarafın avukatı olurum

Bu da olaylara bütüncül bakmayı objektif değerlendirmeyi getîrir

Bana sorunlu dıyen arkadaş ve arkadaşlar acaba siz ne kadar sağlıklısınız ve belkı zor durumdayım bazı şeylerın ıcınden çıkamıyorum belkı sağlıklı karar veremıyorum siz bunları bılmeden burda yardımcı olacağına Allah razı olsun ki yok sorunlusunuz Allah bızı sizin gibi ınsanlardan korusun . Ne demek bu ya bu mu ınsanlık bu mu yardımcı olmak . Bu şekılde devranını Allah bence cevresındekılerden uzak tutsun çünkü zor durumda olan bırıne asla yardımı dokunamaz . Aman sen hastasın öl sen yok ol sen . Aman sen kafan bozuk yanımıza yaklaşma aman sen kafayı yemsıın benı de bozarsın gelme yanıma . Bu mu yardım bu mu ınsanlık !! Size dıcem başka laf yok . @ Mune konuyu kapatırmısın

Bu arada neden size göre olumsuz yorumları tekrar tekrar cevaplıyorsunuz

Içimde kaldı şu lafı da demem lazım modundasınız

Herkesi terbiye etmek sizin göreviniz değil başta da eşinizi

Olumlu yorumlar da yaptık onlara neden cevap yok

Eşinizin eksik tarafını siz tamamlasanız...
Benim kocam da pek aramaz ailesini ama ben haftada üç ,dört defa arar,hal hatır sorarım,onun ailesindekileri...

Avukat olmasına avukatım da bu insanları peşin hükümlü yapmaz

Zira bugün senin yarın karşı tarafın avukatı olurum

Bu da olaylara bütüncül bakmayı objektif değerlendirmeyi getîrir
Avukat hanım yukarda bırı gazmış Allah sizi n gibi ınsanlardan bızı korusun ne demek bu . Şu an kendımı cok kötü hıssettım . Inanın aglıcak duruma geldım hak mı bu . Acaba kendısı cok mu sağlıklı cok mu düzgün buraya ınsanlar zaten. Paylaşmaya dertleşmeye yardım almaya gelmıyor mu ? Yoksa yargılanıp dışlanmaya mı gelıyor siz söyleyın . Ben bu sekılde kımseue davranmadım çevremde hep yardımcı olmaya çalıştım kımse bılmez benım sıkıntımı derın manada ınsanlara guleryuzlu ve yardımcı olamay çalısırım bazen laf yeşermese hene de yardımcı olmaya çalışırım . Dıceklerım bunkadar ama eğer yukarıdaki arkadaş ta hakkım varsa çünkü cok üzüldüm o dedıkelrıne Hakkı'nı helal etmıyorum ınsan böyle davranmamlı

Yaşadığını bilemeyiz ama konun olağan değil

Biz de sana bunun normal olmadığını kendine yeni bir hayat çizmen gerektiğini söylüyoruz

Yardımcı olmak istiyoruz

Sen sürekli terslediğin için objektif bakamıyorsun ki

Sakinleşince tekrar oku yorumları bence

Arkadaşlar hepınız haklısınız ben hata etmısım anlayamadım . Iyı günler . Mune konuyu kapatırmısın hatta hesabımı kapatırmısın . Nasıl oluyor bılmıyorum gırmıcem buraya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…