Kızlar Bir Baksanız?

ingilicce

az sabır!
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
2.572
374
selam kızlar... :KK73:

size bir konu hakkında danışmak istiyorum...

sabah kalkıp elimi yüzümü yıkamaya giderken annem bana kendiyle ilgili bir durumdan bahsetti...

bu sabah tuvalete çıktığında idrarının kırmızı renkte olduğunu görmüş.

ve bana bunu anlatırken aşırı derece de korktuğunu anladım o yüzden sakin olmaya çalıştım.

annemin böbreklerinde taş vardır hemen onu sordum var mı ağrın kasıklarında ya da böbreklerinde diye hayır hiç ağrım yok başka bir yerimde bile yok dedi.

bende korktum açıkcası. anlattıktan sonra da dedi ki dün bahçede neredeyse yarım bir karpuzu yedim bütün gün akşama kadar dedi.

şimdi bende düşündüm mesela çok su içince idrarımızın rengi şeffafa yakın oluyor içeyince sarımsı bir renkte oluyor ya hani... annemin idrarında ki renk değişimi de bundan dolayı olabilir mi acaba??

bugün hastanemiz çok kalabalık olur dedi annem gitmek istemedi ama biliyorum ki sebep korkması...

bir de bu aralar sanırım menapozda annem bir türlü rahat bir şekilde regl olamıyor... hep kesik kesik...

acaba bu ondan kaynaklanan bir sorun mu yoksa karpuz meselesi mi???

Ben de pancar tursusu yedigimde tamamen kirmizi iserim.
Karpuz yapmaz onu ama, pancar tursusu yemis olabilir mi?
Hastane bugun cok kalabaliksa yarini bekleyebilirsiniz bence.

birazdan yazacaklarım ciddi şok etkisi yaratabilir kızlar annem yine regl olmuş sanırım ondan :KK50::KK50::KK50:

yani hani regl zamanı yapılan idrar kan renginde olur hafiften falan sanırım sebebi oymuş hepinize teşekkür ediyorum fakat yine de doktora götüreceğim annemi çok teşekkür ederim En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Anneniz taş düşürüyor..Karpuzla beraber fazlaca sıvı alımı olmuş.Taşn düşmesi için bol sıvı alınması tavsıye edılır.Yalnız ıdrar kanalında tahrışden dolayı kanama olmuştur.Normaldr.Ama muhakkak bı antıbıyotık,ıdrar yolları antıseptıgı kullanması lazım..Doktora gıtsın fılm çekılsn.Geçmış olsun

Anneniz taş düşürüyor..Karpuzla beraber fazlaca sıvı alımı olmuş.Taşn düşmesi için bol sıvı alınması tavsıye edılır.Yalnız ıdrar kanalında tahrışden dolayı kanama olmuştur.Normaldr.Ama muhakkak bı antıbıyotık,ıdrar yolları antıseptıgı kullanması lazım..Doktora gıtsın fılm çekılsn.Geçmış olsun

hiç ağrım falan yok dedi ama olabilir belki de o_O

çünkü taş düşüreceği zaman kıvranır acıdan ağrıdan :KK51:

Bu arada bazı ilaçlar idrar rengınde kırmızıya dönüştrr.Ayrıca yenılen besınlerde ıdrarda renk degışımı yapar

İdrar yolu enfeksiyonu gibigörünüyor bol su içsin anneniz çok geçmiş olsun
Teşhisi koyup, tedavisini de vermişsiniz ne güzel.Burada iki üç cümleyle hastayı bile görmeden, sağlıklı bir anamnez almadan bu kadar kolay çözüm üretebiliyorsanız doktorlar yıllarca boşuna okuyor demektir.
Yalnız eğer teşhisiniz doğru değilse ve konu sahibi size güvenip doktora gitmezse belki de aciliyeti olan bir hastalığın tanısı konulamayacak ve bu telafisi imkansız problemlere yol açacak.
Lütfen sağlık gibi bir konuda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım.
Sevgili konu sahibi lütfen doktora gidin.Burada çözüm bulamazsınız.

Teşhisi koyup, tedavisini de vermişsiniz ne güzel.Burada iki üç cümleyle hastayı bile görmeden, sağlıklı bir anamnez almadan bu kadar kolay çözüm üretebiliyorsanız doktorlar yıllarca boşuna okuyor demektir.
Yalnız eğer teşhisiniz doğru değilse ve konu sahibi size güvenip doktora gitmezse belki de aciliyeti olan bir hastalığın tanısı konulamayacak ve bu telafisi imkansız problemlere yol açacak.
Lütfen sağlık gibi bir konuda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım.
Sevgili konu sahibi lütfen doktora gidin.Burada çözüm bulamazsınız.

arkadaş kendi düşüncesini yansıtmış hemen şey etmeyin yahu En Büyük KK

zaten bende daha önce böyle bişey yaşayan ya da bilen var mı diye konu açtım tabiki annemi doktora götüreceğim :KK51:

hiç ağrım falan yok dedi ama olabilir belki de o_O

çünkü taş düşüreceği zaman kıvranır acıdan ağrıdan :KK51:
Tabıkı şiddetli acı olur genelde ama..Annenz regldan kaynaklı olup olmadıgını anlayabılır.Dıkkat etsın bence..Regl kırmızısı ıdrarar o kadar bulaşmamalı.Siz götrn doktora annenızı

X