Kızlar Bir Baksanıza :(

Kuzenler her zaman kardeş olarak görmüyorlar birbirlerini malesef ve evlenenleri de biliyoruz.O gruba mutlaka sende gir sonuçta gelinsin canım :KK66:
Ayrıca ilerde sorun olacağını sanmıyorum seninle evlencek her dakika dip dibe olamayacaklar ne yazık ki :super:

Kızlar merhaba benim derdim de nişanlımın kuzenleri ile.

Nişanlım sürekli whatsappa girip onlarla konuşuyor grupları varmışş sürekli onlarla bir plan yapma çabaları gelecekte sürekli yanımızda onlar onlarsız olmaz bilmem ne bir de ayrı şehirlerdeyiz sesimi de çıkaramıyorum kuzenleri diye bir el atın bacım akıl verin ya bana kuruntu mu yapıyorum napıyorum..:KK14:
Bekarlar mı

Vesvese yapiyosun:)
Evt aralarinda bi'sey olmaz, evet kardesler ama insan oncelikli ilgiyi o ruh haliyle kendine istiyo.

Nişanlısısın sen, seni tanımıyolar mı anlamadım, seni de pekala davet edebilirler, kuzen kardeş arkadaş neyse, hayat arkadaşını ekarte eden durumlar hoş gelmiyo bana

Büyük resme baktığımızda rahatsız olacağın ihtimalini düşünmesi gereken kişi nişanlın.Ciddi bir yola girmişsiniz sonuçta.
Bu tip kuzenleri de anlamıyorum.Adam nişanlı ne b*k işi var gece dışarıda.Niye çağırırsın ki.

Haklısın bi sey de denmez.Ama görüştüğünüz zaman samimi davranmaya çalışın.Ya da bi sefer de siz onları dışarı çağırın.Nişanlınla dışarı çıkacağınız bir gün onlar da gelsin diye.

Bende anlayamadığım için işte garip geldi bana da dediğim gibi uzakta olduğumuz için şu an elim kolum bağlı.Dün bir iki konuşmalardan sonra bir iki laf attım bakalım sızabilecek miyim gruba :KK12:

ahh teyzemin oğlu dayımın oğlu benim canımdııır canım
yapmayın böyle kıskançlıklar
yeni içimize gelenler ilkten hep böyle kıskanırlar içine girincede utanırlar
kendinize ve nişanlınıza güvenin ve o kuzenleri uzaklaştırmak yerine nişanlınız nasıl görüyorsa öyle görün
ilişkiniz dahada güzelleşecektir
bu whatsapp insanda kuruntu yaptırıyo zaten :63:

Bende anlayamadığım için işte garip geldi bana da dediğim gibi uzakta olduğumuz için şu an elim kolum bağlı.Dün bir iki konuşmalardan sonra bir iki laf attım bakalım sızabilecek miyim gruba :KK12:
evlendikten sonra seni severlerse ayrı bir gurup olur ama şuan olmaz
senin tavrına bağlı sakın kıskansanda belli etme

ahh teyzemin oğlu dayımın oğlu benim canımdııır canım
yapmayın böyle kıskançlıklar
yeni içimize gelenler ilkten hep böyle kıskanırlar içine girincede utanırlar
kendinize ve nişanlınıza güvenin ve o kuzenleri uzaklaştırmak yerine nişanlınız nasıl görüyorsa öyle görün
ilişkiniz dahada güzelleşecektir
bu whatsapp insanda kuruntu yaptırıyo zaten :63:

Öyle yapıyorum şimdilik ah bu whatsap :))
Ozaman tezzamanda koca bul onlara bakbi daha yazabiliolar mı olur olmaz

Ayyy çoook güzel fikirmiş çok güldüm Ya çok yaşa ben hemen çalışmalara başlayayım :))))
evlendikten sonra seni severlerse ayrı bir gurup olur ama şuan olmaz
senin tavrına bağlı sakın kıskansanda belli etme

Umarım herşey düzelir şu an tek dileğim bu napalım artık..

Back
X