Kızlar bir derdim var!

Uzunbirmasall

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
218
97
18
28
21 yaşındayım okurken aniden annemin öldüğünü öğrendim babam rahatsızdı parkinaon hastası. ablam istanbulda evliydi. 4 kardeşiz. Çok küçük kardeşlerim 16,14 yaşındalar. Anlam bizi yanına aldı Allah razı olsun. Ama yinede kimseye muhtaç etmesin rabbim. Okulumla ilgilenemiyorum ablam sürekli aşşağılır beni ben kredi alıyorım harçlık almıyorum çalışıp kazanıyorumda ama sürekli beni aşşağılıyor ve eşiyle gülüşüyorlar.beni evden kovdu sebebi ise nişanlım evlilik teklifi edecekti bende üniversitem başka şehirde izin aldım abla yanina geleceğim nişanlım evlenme teklifi edecekmiş dedim gereksiz bişey için masraf yapma dedi bende param var merak etme senden almam dedim. Zoruma gitme sebebi kendisi evlilik teklifi için uzak bir şehire gitti ama ben hayallerimi gerçekleştiremedim. Sonra ağladı bağırdı çağırdı defol evden dedi. Nişanlımı arayıp al bunu naparsanız yapın dedi. Hamile olduğunu öğrenince içim buruktu affettim.erken evlenmek istedim artık dayanamayıp bana iğrenç itamlarda bulundu. Sağlıkçıyım nöbete gidiyordum başka işemi gidiyorsun gibi şeyler söyledi hep alttan aldım. Hamile diye yardım ediyorum iş güç yemek temizlik herşeyi yapıyorum suyu çayı ayağına getiriyorum çamaşırlarını katlı buluyor ve bana bugün ne dese beğenirsiniz, ben demeden bir işin ucundan tuttuğun yok. Şu eve bak dedi evi tertemiz bırakmıştım kuruyemiş yiyip dökmüşler napacağım bilmiyorum kardeşlerim var evlenmeme daha var artık çok yıprandım nolur akıl verin sizce benmi abartıyorum!!

Allah yardımcın olsun canım çok zor bir durum mümkünse ayrı eve cik uygun bir yer bulursun illaki kardeşlerinide al yanına ablam bence seni suistimal ediyor özgüvenin kalmaz böyle devam etme birşey olmaz hem ablanada bebeğe de acıma acinacak hale düşersin demiş büyükler

Kardeslerine karsi nasil?
Onlara da bazen aşırı tepki veriyor ama o normal keşke banada öyle davransa beni yük gibi gördüğünü düşünüyorum artık
doğru evet ama herşeye rağmen kıyamıyorum üzülmekten yıprandım artık kardeşlerim etkilenir nişanlımada anlatamıyorum üzülmeisn diye gurbete gitti çaresizim

senın ıcın yapabılecegım bırsey olsa keske
o abla taklıtı yapan düsmandan kurtulman gerek
ayrı eve cıkamazsın maddı ımkansızlık
yagmurdan kacarken doluya tutulmazsın umarım evlılık kurtulus degıl cunku bırde ele karısacaksın sorumluluk artacak
senın ıcın ne yapabılırız dusunuyorum

Teşekkür ederim çok allah razı olsun.Çok şükürki kaçış olarak evlenmiyorum çocukluk aşkım kendisi 9 yıldır beraberiz ama hızlı olmasını istemem bu yüzden sanırkm :/

Canım yanlış anlama ama durma o evde sonuçta ablan evli yarın birgün kocamı baştan çıkardı diyecek bir yapisida var çok zordaysan evlen zaten evleneceksiniz anladığım kadarıyla .ki bunu ablan denese bile el oğlu ne düşünür ablan bunları derken . Ben kimseye güvenemem hazır sevdiğinden ederler seni üzülme üzülecek ne var evden ayrildin diye seni siliyorsa sende sil artik birey olduğunu fark et .illa düğünü yaza yapacağım dersen nikah kiyin ev tutsun nişanlın kardeşlerinide al evlenene kadar kalın birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…