- 3 Ekim 2018
- 218
- 97
- 18
- 28
- Konu Sahibi Uzunbirmasall
-
okuyorum henüz okadar gücüm yok ve hamile birşey olur diye vicdan yapıyorumAyrı eve çıksanız?
O size neden vicdan yapmıyor?okuyorum henüz okadar gücüm yok ve hamile birşey olur diye vicdan yapıyorum
Hamile olması elimi kolumu bağlıyor babam hasta ve kardeşlerim etkilenir diye korkuyorumTasinin.
Konuşmayıda denedim yazın evlenicem ama artık duramıyorum kendim hariç herkesi düşünmekten bıktımO size neden vicdan yapmıyor?
Az kalmış yaza sabr edin. Evlendiniz diye eğitiminizi yarıda bırakmayın sonra.Konuşmayıda denedim yazın evlenicem ama artık duramıyorum kendim hariç herkesi düşünmekten bıktım
Siz evlendikten sonra bu sefer de kardeşlerinize öyle davranacakKonuşmayıda denedim yazın evlenicem ama artık duramıyorum kendim hariç herkesi düşünmekten bıktım
Onlara da bazen aşırı tepki veriyor ama o normal keşke banada öyle davransa beni yük gibi gördüğünü düşünüyorum artıkKardeslerine karsi nasil?
doğru evet ama herşeye rağmen kıyamıyorum üzülmekten yıprandım artık kardeşlerim etkilenir nişanlımada anlatamıyorum üzülmeisn diye gurbete gittiAllah yardımcın olsun canım çok zor bir durum mümkünse ayrı eve cik uygun bir yer bulursun illaki kardeşlerinide al yanına ablam bence seni suistimal ediyor özgüvenin kalmaz böyle devam etme birşey olmaz hem ablanada bebeğe de acıma acinacak hale düşersin demiş büyükler
Teşekkür ederim çok allah razı olsun.Çok şükürki kaçış olarak evlenmiyorum çocukluk aşkım kendisi 9 yıldır beraberiz ama hızlı olmasını istemem bu yüzden sanırkm :/senın ıcın yapabılecegım bırsey olsa keske
o abla taklıtı yapan düsmandan kurtulman gerek
ayrı eve cıkamazsın maddı ımkansızlık
yagmurdan kacarken doluya tutulmazsın umarım evlılık kurtulus degıl cunku bırde ele karısacaksın sorumluluk artacak
senın ıcın ne yapabılırız dusunuyorum
Çözümsüz olma sebebim babamın hastalığı ablamın hamileliği norlusa olsun karnında masum bebek var ve kardeşlerim tepki bile veremiyorum huzursuzluk olmasın diyeBir abla olarak suan sinir oldum ne merhametsiz ablan varmış. Yazık ki çok yazık
Onlara ben sahip çıkacağım inşallah Allahım nasip ederseSiz evlendikten sonra bu sefer de kardeşlerinize öyle davranacak
Erkene alamıyoruz illaki iki tarafında maddi hazırlnması gerekiyo nişanlımda yeni atandı beklemek sabretmekten başka çarem yok galibaEvlen o evden kaç bence
Canım yanlış anlama ama durma o evde sonuçta ablan evli yarın birgün kocamı baştan çıkardı diyecek bir yapisida var çok zordaysan evlen zaten evleneceksiniz anladığım kadarıyla .ki bunu ablan denese bile el oğlu ne düşünür ablan bunları derken . Ben kimseye güvenemem hazır sevdiğinden ederler seni üzülme üzülecek ne var evden ayrildin diye seni siliyorsa sende sil artik birey olduğunu fark et .illa düğünü yaza yapacağım dersen nikah kiyin ev tutsun nişanlın kardeşlerinide al evlenene kadar kalın birlikteOnlara da bazen aşırı tepki veriyor ama o normal keşke banada öyle davransa beni yük gibi gördüğünü düşünüyorum artık
doğru evet ama herşeye rağmen kıyamıyorum üzülmekten yıprandım artık kardeşlerim etkilenir nişanlımada anlatamıyorum üzülmeisn diye gurbete gittiçaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?