- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi Uzunbirmasall
-
Bu kadar eziyet ettiğine göre olacağı varsa olur siz de hiç üzülmeyin.okuyorum henüz okadar gücüm yok ve hamile birşey olur diye vicdan yapıyorum
Nişanlım yeni atandı düzenini yeni kuruyor sanırıö fazla duygusal davranıyorum söylediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederimCanım yanlış anlama ama durma o evde sonuçta ablan evli yarın birgün kocamı baştan çıkardı diyecek bir yapisida var çok zordaysan evlen zaten evleneceksiniz anladığım kadarıyla .ki bunu ablan denese bile el oğlu ne düşünür ablan bunları derken . Ben kimseye güvenemem hazır sevdiğinden ederler seni üzülme üzülecek ne var evden ayrildin diye seni siliyorsa sende sil artik birey olduğunu fark et .illa düğünü yaza yapacağım dersen nikah kiyin ev tutsun nişanlın kardeşlerinide al evlenene kadar kalın birlikte
Canım çok uzuldum yaşadıkların kolay degil ama ayrı eve çıkabilirsiniz baban ve kardeşlerinle çünkü kardeşlerin sandığın kadar kucuk değiller 16 ve 14 yaş cokda kucuk degil birde sevgilinizin evlilik teklifi için yanına çağırması ilginç sana supriz olmalı yanına kendi gelerek yapabilirdi21 yaşındayım okurken aniden annemin öldüğünü öğrendim babam rahatsızdı parkinaon hastası. ablam istanbulda evliydi. 4 kardeşiz. Çok küçük kardeşlerim 16,14 yaşındalar. Anlam bizi yanına aldı Allah razı olsun. Ama yinede kimseye muhtaç etmesin rabbim. Okulumla ilgilenemiyorum ablam sürekli aşşağılır beni ben kredi alıyorım harçlık almıyorum çalışıp kazanıyorumda ama sürekli beni aşşağılıyor ve eşiyle gülüşüyorlar.beni evden kovdu sebebi ise nişanlım evlilik teklifi edecekti bende üniversitem başka şehirde izin aldım abla yanina geleceğim nişanlım evlenme teklifi edecekmiş dedim gereksiz bişey için masraf yapma dedi bende param var merak etme senden almam dedim. Zoruma gitme sebebi kendisi evlilik teklifi için uzak bir şehire gitti ama ben hayallerimi gerçekleştiremedim. Sonra ağladı bağırdı çağırdı defol evden dedi. Nişanlımı arayıp al bunu naparsanız yapın dedi. Hamile olduğunu öğrenince içim buruktu affettim.erken evlenmek istedim artık dayanamayıp bana iğrenç itamlarda bulundu. Sağlıkçıyım nöbete gidiyordum başka işemi gidiyorsun gibi şeyler söyledi hep alttan aldım. Hamile diye yardım ediyorum iş güç yemek temizlik herşeyi yapıyorum suyu çayı ayağına getiriyorum çamaşırlarını katlı buluyor ve bana bugün ne dese beğenirsiniz, ben demeden bir işin ucundan tuttuğun yok. Şu eve bak dedi evi tertemiz bırakmıştım kuruyemiş yiyip dökmüşler napacağım bilmiyorum kardeşlerim var evlenmeme daha var artık çok yıprandım nolur akıl verin sizce benmi abartıyorum!!
Yinede canım işte naparsa yapsın düşünüyorum keşke onunda beni düşünmesini sağlayabilsemBu kadar eziyet ettiğine göre olacağı varsa olur siz de hiç üzülmeyin.
Anne gibi olamamış abla ama üvey anneden beter.
Allah evladından çıkarmasın yaptıklarını ne diyelim!
Aslında süprizdi yanıma gel dedi ben anladım nişanımda ablamların istediği gibi alalede bişey oldu hiçbir hayalim gerçekleşmedi ablam imalı konuşunca ağlamaktan işede gidemedim :/ işimdende oldum herşey sarpasardı şuan ev hanımlışı yapıyorum evde masajına kadar yapıyorım ama yaranamıyorumCanım çok uzuldum yaşadıkların kolay degil ama ayrı eve çıkabilirsiniz baban ve kardeşlerinle çünkü kardeşlerin sandığın kadar kucuk değiller 16 ve 14 yaş cokda kucuk degil birde sevgilinizin evlilik teklifi için yanına çağırması ilginç sana supriz olmalı yanına kendi gelerek yapabilirdi
Boşverin merhametsiz birine nasıl kendinizi önemseteceksiniz?Yinede canım işte naparsa yapsın düşünüyorum keşke onunda beni düşünmesini sağlayabilsem
haklısınız keşke bu kadar duygusal olmasaydım kovduğunda topladım herşeyimi gidiyordum sonra pişman olup geliyo öyle demek istemedim diyo ama kırılan bardaktan su içilmşyor işte. Anlatacak kimsem yok rahatlamak istedim Allah razı olsunAblanız evini açmış ama, açmasaydı keşke!
Köle misiniz siz?
Ne kadar ayıp ya, ettiği sözler, yaptığı davranışlar başınıza bir dam verdi diye mi?
Bırakın Allah aşkına hamileyse hamile.
Çoğu kadın hamile kalıyor, neler yaşıyor da şunun gibi bir cümle kurmuyor.
Lütfen mesleğinizi elinize alın ve oradan kurtulun.
Kardeşlerinizi de kurtarın.[/QUOTE
Kimseye yaranamazsın zaten bu hayatta o yuzden ayri ev teklifi ile geldim minnet duygundan oturu ses çıkaramıyorsun belliki bunuda çok güzel kullaniyorlarAslında süprizdi yanıma gel dedi ben anladım nişanımda ablamların istediği gibi alalede bişey oldu hiçbir hayalim gerçekleşmedi ablam imalı konuşunca ağlamaktan işede gidemedim :/ işimdende oldum herşey sarpasardı şuan ev hanımlışı yapıyorum evde masajına kadar yapıyorım ama yaranamıyorum
Bir yakınım hamile ve 1 yaşında bebeği varken eşini kaybetti.haklısınız keşke bu kadar duygusal olmasaydım kovduğunda topladım herşeyimi gidiyordum sonra pişman olup geliyo öyle demek istemedim diyo ama kırılan bardaktan su içilmşyor işte. Anlatacak kimsem yok rahatlamak istedim Allah razı olsun
Kimseye yaranamazsın zaten bu hayatta o yuzden ayri ev teklifi ile geldim minnet duygundan oturu ses çıkaramıyorsun belliki bunuda çok güzel kullaniyorlar
Güzelce konuştum sen benim ablamsın ben seni affedebilirdim ama sen nişamlını arayıp bu iflah olmaz al bunu götür dedin çocuk benim hakkımda ne düşünür dedim abartıyorsun herşeyi sana bu evde eziyetmi ediyoruz nankörsüm diyor. Diyorum nasıl aynı kandan olabiliriz aynı evde büyüdük oysakiBir yakınım hamile ve 1 yaşında bebeği varken eşini kaybetti.
Daha bir kere ne kimseden su istediğini ne de azarladığını duydum.
Siz düşünün insanlar neler yaşıyor ama işte insansa...
Eğer insansa bırakın kardeşe böyle muameleyi, hayatının en acı gününde bile kalp kırmıyor.
Allah doğacak bebeği ile ablanız ve koca olacak dengesize vicdan versin.
Etme bulma dünyası, çok üzüldüm keşke elimden bir şey gelseydi...
Kansız diyeceğim ayıp olacak...Güzelce konuştum sen benim ablamsın ben seni affedebilirdim ama sen nişamlını arayıp bu iflah olmaz al bunu götür dedin çocuk benim hakkımda ne düşünür dedim abartıyorsun herşeyi sana bu evde eziyetmi ediyoruz nankörsüm diyor. Diyorum nasıl aynı kandan olabiliriz aynı evde büyüdük oysaki
O an kızgınlıkla tam bunları düşünüyorum sonra kızgınlığım geçiyo diyorum hamile ondanmı acaba ama zoruma gidiyor eşinin yanında yapması oda ablası böyle yapıyosa bende yaparım diyo sürekli konuşmaya kalktığımda susturuyolar beni evde hizmetçi gibiyimKansız diyeceğim ayıp olacak...
İşte 5 parmağın 5 i bir değil diye boşa dememişler.
Demek ki hayatında bir dönemde yaşadıklarından insanlığını, merhamet ve vicdanını çöpe atıp yanındaki insan görünümlüye uydu.
Siz kan bağınıza inanıp abla yerine koymayın onu.
Bırakın eş dostu, sokaktaki adam yapmaz böyle kötülük...
Doğru söylüyorsunuz Allah gerçekten kimseye muhtaç etmesin bir bardak su için bileRabbim yardımcınız olsun ama okulunuzu asla bırakmayın kardeşlerinizin size ihtiyacı var abla bile olsa Allah muhtaç etmesin kimseyi kimseyi
Burdan bakınca sevinecek gibi duruyo. Hiç düşünme.okuyorum henüz okadar gücüm yok ve hamile birşey olur diye vicdan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?