Kızlar bir derdim var!

okuyorum henüz okadar gücüm yok ve hamile birşey olur diye vicdan yapıyorum
Bu kadar eziyet ettiğine göre olacağı varsa olur siz de hiç üzülmeyin.
Anne gibi olamamış abla ama üvey anneden beter.
Allah evladından çıkarmasın yaptıklarını ne diyelim!

Nişanlım yeni atandı düzenini yeni kuruyor sanırıö fazla duygusal davranıyorum söylediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim

Canım çok uzuldum yaşadıkların kolay degil ama ayrı eve çıkabilirsiniz baban ve kardeşlerinle çünkü kardeşlerin sandığın kadar kucuk değiller 16 ve 14 yaş cokda kucuk degil birde sevgilinizin evlilik teklifi için yanına çağırması ilginç sana supriz olmalı yanına kendi gelerek yapabilirdi

Aslında süprizdi yanıma gel dedi ben anladım nişanımda ablamların istediği gibi alalede bişey oldu hiçbir hayalim gerçekleşmedi ablam imalı konuşunca ağlamaktan işede gidemedim :/ işimdende oldum herşey sarpasardı şuan ev hanımlışı yapıyorum evde masajına kadar yapıyorım ama yaranamıyorum

Ablanız evini açmış ama, açmasaydı keşke!
Köle misiniz siz?
Ne kadar ayıp ya, ettiği sözler, yaptığı davranışlar başınıza bir dam verdi diye mi?
Bırakın Allah aşkına hamileyse hamile.
Çoğu kadın hamile kalıyor, neler yaşıyor da şunun gibi bir cümle kurmuyor.
Lütfen mesleğinizi elinize alın ve oradan kurtulun.
Kardeşlerinizi de kurtarın.

Yinede canım işte naparsa yapsın düşünüyorum keşke onunda beni düşünmesini sağlayabilsem
Boşverin merhametsiz birine nasıl kendinizi önemseteceksiniz?
Siz evden gitseniz diğer iki kardeşinize eziyet etmeye başlayacak belli.
İyilik etti ya kafanıza kakar.
Şimdi başına bir iş geldiğini duysam ben üzülmezdim mesela yok canımmış yok ablammış devir o devir değil belli oldu.
Ablanız bile size bunu yapıyorsa....
Allah elden ayaktan düşürmesin hep böyle sağlam ve gaddar kalmayacak, illa ki birinizin eline kalacak....

haklısınız keşke bu kadar duygusal olmasaydım kovduğunda topladım herşeyimi gidiyordum sonra pişman olup geliyo öyle demek istemedim diyo ama kırılan bardaktan su içilmşyor işte. Anlatacak kimsem yok rahatlamak istedim Allah razı olsun

Kimseye yaranamazsın zaten bu hayatta o yuzden ayri ev teklifi ile geldim minnet duygundan oturu ses çıkaramıyorsun belliki bunuda çok güzel kullaniyorlar

Bir yakınım hamile ve 1 yaşında bebeği varken eşini kaybetti.
Daha bir kere ne kimseden su istediğini ne de azarladığını duydum.
Siz düşünün insanlar neler yaşıyor ama işte insansa...
Eğer insansa bırakın kardeşe böyle muameleyi, hayatının en acı gününde bile kalp kırmıyor.
Allah doğacak bebeği ile ablanız ve koca olacak dengesize vicdan versin.
Etme bulma dünyası, çok üzüldüm keşke elimden bir şey gelseydi...

Kimseye yaranamazsın zaten bu hayatta o yuzden ayri ev teklifi ile geldim minnet duygundan oturu ses çıkaramıyorsun belliki bunuda çok güzel kullaniyorlar
evet kullanılıyorum oysa iki güzel şaf etse dahada köle olcam ama sürekli aynı tavır az tavır yapsam nankör oluyorum inanın çok zor saatleri sayıyorum işten gelince kızacakmı diye

Güzelce konuştum sen benim ablamsın ben seni affedebilirdim ama sen nişamlını arayıp bu iflah olmaz al bunu götür dedin çocuk benim hakkımda ne düşünür dedim abartıyorsun herşeyi sana bu evde eziyetmi ediyoruz nankörsüm diyor. Diyorum nasıl aynı kandan olabiliriz aynı evde büyüdük oysaki

Kansız diyeceğim ayıp olacak...
İşte 5 parmağın 5 i bir değil diye boşa dememişler.
Demek ki hayatında bir dönemde yaşadıklarından insanlığını, merhamet ve vicdanını çöpe atıp yanındaki insan görünümlüye uydu.
Siz kan bağınıza inanıp abla yerine koymayın onu.
Bırakın eş dostu, sokaktaki adam yapmaz böyle kötülük...

O an kızgınlıkla tam bunları düşünüyorum sonra kızgınlığım geçiyo diyorum hamile ondanmı acaba ama zoruma gidiyor eşinin yanında yapması oda ablası böyle yapıyosa bende yaparım diyo sürekli konuşmaya kalktığımda susturuyolar beni evde hizmetçi gibiyim

Rabbim yardımcınız olsun ama okulunuzu asla bırakmayın kardeşlerinizin size ihtiyacı var abla bile olsa Allah muhtaç etmesin kimseyi kimseyi

Konuyu okuyunca inşaALLAH yağmurdan kaçarken doluya tutunmuyordur dedim. Nişanlını iyi tanıyorsun değil mi? Yani ablanın yanından ayrılmak için, birşeyleri göz ardı etme.. Çok üzüldüm şu durumda ne yapılır bilemedim gerçekten. ALLAH yar ve yardımcın olsun..

Çok şükür ki nişanlınız var ayakta tutuyordur sizi.. Eminim bu kötü günler geçsin yuvanızı kurun kardeşlerinize siz annelik yaparsınız ve bunun karşılığını da iki cihanda da alırsınız günler nedir ki hemen geçiyor Allah yar ve yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…