Kızlar bir fikir verin

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
Merhaba bayanlar dert değil sadece fikir almak istiyorum çünkü aklım başka kalbim başka konuşuyor.

Benim bir arkadaşım var yakın zamanda evlenecek ama düğüne gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. Ben bu arkadaşımı çok severim ama nisanlisina karşı hep bir önyargı vardı içimde. Arkadaşımın adı ece olsun. Ecenin düğünü aslında eylül ayındaydi ama düğünden 1 hafta önce iş bozuldu. Nişanlısı eceyi aldatmis duyanlar görenler eceye haber vermiş ece de erkektir yapar demiş sonra bi şekilde ailesi duymuş ve ayrilmislar. Şimdi 2 hafta sonra düğünleri var tekrar barismislar. Ayrı oldukları dönemde arkadaşıma çok üzüldüm onunla ağladım bi yandan da kızdım. Herşeyi hazırdı evi gelinliği hayalleri yıkıldı. Onunla üzüldüm nisanlisina kızdım o kadar kızdım ki şimdi düğüne gidip o ahlaksız adamı görmek istemiyorum ama arkadaşımı da yalnız bırakmak istemiyorum

Uzun oldu kusura bakmayın ama kararsız kaldım

Ben olsaydım arkadaşımı yalnız bırakmazdım. Sonucta onun hayatı onun seçimi. Siz yapmanız gerekeni yapmışsınız bir arkadaş olarak gerisi ona kalmış..

Arkadaşını yalnız bırakmamalısın, adamı görmezlikten gelebilirsin , ama böyle de yaparsan görüşmenizi kısıtlayadabilir.

Ben olsaydım arkadaşımı yalnız bırakmazdım. Sonucta onun hayatı onun seçimi. Siz yapmanız gerekeni yapmışsınız bir arkadaş olarak gerisi ona kalmış..
Aklım öyle diyor zaten ama kalbim adama nefretle dolu arkadaşım o kadar masum ki onu bu kadar incitmesini aklım almıyor. Ki arkadaşım onun için bütün hayatını değiştirdi

Anlamadığım arkadaşınızın kızmadığı adama siz niye bu kadar kızıyorsunuz. Barışmışlar, kabullenen kabullenmiş, Durum sizlik değil sonuçta. Tepkiniz arkadaşınıza aslında gibi geldi bana.

Merhaba bayanlar dert değil sadece fikir almak istiyorum çünkü aklım başka kalbim başka konuşuyor.

Benim bir arkadaşım var yakın zamanda evlenecek ama düğüne gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. Ben bu arkadaşımı çok severim ama nisanlisina karşı hep bir önyargı vardı içimde. Arkadaşımın adı ece olsun. Ecenin düğünü aslında eylül ayındaydi ama düğünden 1 hafta önce iş bozuldu. Nişanlısı eceyi aldatmis duyanlar görenler eceye haber vermiş ece de erkektir yapar demiş sonra bi şekilde ailesi duymuş ve ayrilmislar. Şimdi 2 hafta sonra düğünleri var tekrar barismislar. Ayrı oldukları dönemde arkadaşıma çok üzüldüm onunla ağladım bi yandan da kızdım. Herşeyi hazırdı evi gelinliği hayalleri yıkıldı. Onunla üzüldüm nisanlisina kızdım o kadar kızdım ki şimdi düğüne gidip o ahlaksız adamı görmek istemiyorum ama arkadaşımı da yalnız bırakmak istemiyorum

keşke evlenmeseler..Bi bahane çıksa...
sizin sorunuzun cevabı: Arkadaşınıza destek olun..
Ama burda daha önemli olan şey arkadaşınızın bir an önce aklını başına devşirmesi....

Anlamadığım arkadaşınızın kızmadığı adama siz niye bu kadar kızıyorsunuz. Barışmışlar, kabullenen kabullenmiş, Durum sizlik değil sonuçta. Tepkiniz arkadaşınıza aslında gibi geldi bana.

Arkadaşım aşık körkütük ben onun için üzülüyorum düşüncelerimi biliyor. Durum benlik değil ben benlik kısmını sordum zaten gitsem mi gitmesem mi diye

keşke evlenmeseler..Bi bahane çıksa...
sizin sorunuzun cevabı: Arkadaşınıza destek olun..
Ama burda daha önemli olan şey arkadaşınızın bir an önce aklını başına devşirmesi....

Çok Aşık anlamıyor. Ben yanında olmak istiyorum tabi ki ama arkadaşımın ne kadar uzuldugune şahit oldum üzen adamı görmek hiç birşey yapmamış gibi rol yapmasını kaldiramam

Bende öyle düşündüğüm için kizginim zaten. Bende uzaylı olduğumu düşündüm haberi alınca

Ben tanımadığım halde bu kadar kızdım, arkadaşım olsaydı aynen sizin gibi düşünürdum. Acaba mutlaka evlenmesini gerektirecek bir durum mu oldu?

Ben tanımadığım halde bu kadar kızdım, arkadaşım olsaydı aynen sizin gibi düşünürdum. Acaba mutlaka evlenmesini gerektirecek bir durum mu oldu?

Zannetmiyorum arkadaşım değerleri konusunda çok katıdır. Ama 6 yıllık bir ilişki olduğu için bağlılık var sadece arkadaşım da. Küçük yerde çocuk bu kadar rahat aldatabiliyorsa yarın öbür gün yine aynı şeyi yapar diye korkum var o yüzden üzülüyorum düğüne gidipte gülücük dagitamam ben etrafa

:stop::stop::stop:
gitmelisin tabikide !!
senin arkadasın o adam degıl sonucta ece!! ve asıl o ahlaksız adam ıcın gıt ece'nın yalnız olmadıgını goster ona.
eger gıtmezsen eceyı yalnız bırakmıs olcaksın sakın bole bır hata yapma ve git o dugune..
(cumlelerım kaba geldıyse kusura bakma adama cok sınırlendım):oops:

:stop::stop::stop:
gitmelisin tabikide !!
senin arkadasın o adam degıl sonucta ece!! ve asıl o ahlaksız adam ıcın gıt ece'nın yalnız olmadıgını goster ona.
eger gıtmezsen eceyı yalnız bırakmıs olcaksın sakın bole bır hata yapma ve git o dugune..
(cumlelerım kaba geldıyse kusura bakma adama cok sınırlendım):oops:

Yok canım kaba olur mu. Ben ona neler demek istiyorum da işte diyemiyorum. Gitmek istiyorum ama orda güler yüzlü dolasamam gibi geliyor acaba arkadaşım daha çok üzülür mü beni görünce diye düşünüyorum ailesi de Üzgün onları da yalnız bırakmak istemiyorum

Vallahi ben arkadaşımı yalnız bırakırdım hiç kimse kusura bakmasın. Bu adam bu kızı aldattıysa evlenince tekrar aldatacak demektir, ileride düşeceği duruma bugün gidipte göbek atamam. Artı erkektir aldatır diyen bir insanlada bence arkadaş olma zaten, o nasıl bir zihniyet ? İçimden bir ses o düğüne gideceğini söylüyor ama ben olsam gitmezdim :KK12:

ben bir bahane bulur gitmem açıkcası, erkektir yapar diye bir zihniyetteki insan da benım arkadaşım olamaz , çok şükür böyle geri kafalı arkadaşlarım yok , ha bazen hata yaparlar ama bu şekil değil, o evliliğe şahit olmak isteme yarın bigün evlilyken de kocam beni aldattı diye ağlarsa dayanamam sinirimden bu duruma , bi insan bile bile lades dermi ya, akıl kari değil....

Arkadaşım aşık körkütük ben onun için üzülüyorum düşüncelerimi biliyor. Durum benlik değil ben benlik kısmını sordum zaten gitsem mi gitmesem mi diye
O zaman arkadaşınıza sorun, ben gelirsem yüzümü asıp oturucam, rol yapamıyorum çünkü. Gelmesem olur mu diye sorun. alınacaksan geleyim diye de belirtin. Samimiyseniz zaten sorunuza alınmaz diye düşünüyorum.

Back
X