- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi The Calender
-
cnm amaç bitmesi işte yani eşim alırsa kaynım karşı taraf tamamnen bitirir diye düşünüyor galiba.......Eşin o kargoyu kabul edipte ne yapacakmış o eşyaları?
ayrıca eninde sonunda kaynın öğrenmiyecek mi kabul edildiğini amaç ne anlamadım
cnm amaç bitmesi işte yani eşim alırsa kaynım karşı taraf tamamnen bitirir diye düşünüyor galiba.......
işte bende aynı şeyi düşündüğüm için vebal almak istemiyorum diyorum ya yani sanki biz işi koparmış gibi olacağız kargoyu alınca ........o zaman kaynın bitmesini istemiyor ki sana kabul etme demiş.
bende aynı şeyi düşünüyorum sadece eşim bitmesini istiyor diye hani acaba doğru bişeymi istiyor diye arada kaldım ama doğru olanı galiba almamam.......Kargo geri gitsin ilişki bitmesin istiyor kaynınız galiba
Bence kendi kararlarını kendisi versin bir başkası hayatına müdahale etmesin
Yani alma dediyse almamalısınız .
kaynım istemese tınlamam ama işte .....Bir kişi alsın işte, zaten ilişki bitmiş gitmiş..
Alınanlar yazılanlar geri verilme evresine girmiş..
Kargoyu kimin aldığının ne önemi kalır ki şu saatten sonra..
işte bende aynı şeyi düşündüğüm için vebal almak istemiyorum diyorum ya yani sanki biz işi koparmış gibi olacağız kargoyu alınca ........
evet vicdanım eşim alma dediğinden beri rahatsız zaten ....evet doğru olan asıl kişinin ilişkiyi yaşayanın düşüncesi yani yarın öbür gün biterse zaten kesin biter kargomu sebep olacakki değilmi......müdahale etmemeniz en doğru olanı bu yaptığınız eninde sonunda ortaya çıkar,
çıkmasa bile vicdanen rahatsız olursunuz zaten
cnm eşim bu ilişkinin bitmesi için dua ediyor inan kaynım doğu kültürüyle büyümüş sevgiliyse trakya ama arada uçurum var ve bu konudan çok çatışıyorlar mutlaka 2 haftada bir kavga ve kıskançlıklar buraya kadar olan kısım elbette beni ilgilendirmiyor ama işte kızı değil kaynımın durumu yani hala umutlu olması kafamı karıştırıyor.....eşim habersizmişim gibi komşu alsın diyor yani arkamda duracağı bir mevzu olmayacak ona göre......Eşin sonradan arkadan duracaksa eşinin dediğini yap bence. Ama işler değişirse, eşin kaynının arkasında durursa sen hatalı olursun. Çünkü kaynın alma demiş.
evet vicdanım eşim alma dediğinden beri rahatsız zaten ....evet doğru olan asıl kişinin ilişkiyi yaşayanın düşüncesi yani yarın öbür gün biterse zaten kesin biter kargomu sebep olacakki değilmi......
hatalı olduğu tarafı bilemiyorum sadece aile hayatını ve kültürünü uygun bulmuyor....Ben eşinizin kızı istememe nedenini anlayamadım. Yani aynı iş yerinde çalışmaları kardeşi için kızı istememesine neden teşkil etmez. Bir hatasını mı görmüş, ki insanlar zamanla değişir, hata yapa yapa olgunlaşır. Bence kaynınızın dediğini yapın çünkü ilişki onun ilişkisi.
cnm eşim bu ilişkinin bitmesi için dua ediyor inan kaynım doğu kültürüyle büyümüş sevgiliyse trakya ama arada uçurum var ve bu konudan çok çatışıyorlar mutlaka 2 haftada bir kavga ve kıskançlıklar buraya kadar olan kısım elbette beni ilgilendirmiyor ama işte kızı değil kaynımın durumu yani hala umutlu olması kafamı karıştırıyor.....eşim habersizmişim gibi komşu alsın diyor yani arkamda duracağı bir mevzu olmayacak ona göre......
cnm amaç bitmesi işte yani eşim alırsa kaynım karşı taraf tamamnen bitirir diye düşünüyor galiba.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?