kızlar bir sorum var............kaynım ve sevgilisi.....

The Calender

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
15.311
17.254
298
Değerli arkadaşlar bana fikir verin....kaynım ve sevgilisi 6 senelik ilişkilerini bitirmiş ......sevgilisi onda olan bütün hediyeleri kargoyla göndermiş buraya kadar sorun yok ama sorun şu ki kaynım bu kargoyu kabul etmememi istedi bu konuyu bilen eşimde mutlaka karşı komşuya rica et o alsın diyor (kaynımın haberi yok tabi )yani eşim bu kızla aynı işyerinde çalışmış yıllar evvel o yüzdende bitmesine seviniyor......bende arada kaldım bana fikir verin kimsenin vebalini almak istemiyorum ama eşimde kardeşimin kötülüğünü istemem diyor sizce ne yapmalıyım?????şimdiden teşekkürler........

Bir kişi alsın işte, zaten ilişki bitmiş gitmiş..
Alınanlar yazılanlar geri verilme evresine girmiş..
Kargoyu kimin aldığının ne önemi kalır ki şu saatten sonra..

Kargo geri gitsin ilişki bitmesin istiyor kaynınız galiba
Bence kendi kararlarını kendisi versin bir başkası hayatına müdahale etmesin
Yani alma dediyse almamalısınız .
bende aynı şeyi düşünüyorum sadece eşim bitmesini istiyor diye hani acaba doğru bişeymi istiyor diye arada kaldım ama doğru olanı galiba almamam.......

Eşin sonradan arkadan duracaksa eşinin dediğini yap bence. Ama işler değişirse, eşin kaynının arkasında durursa sen hatalı olursun. Çünkü kaynın alma demiş.

işte bende aynı şeyi düşündüğüm için vebal almak istemiyorum diyorum ya yani sanki biz işi koparmış gibi olacağız kargoyu alınca ........

müdahale etmemeniz en doğru olanı bu yaptığınız eninde sonunda ortaya çıkar,
çıkmasa bile vicdanen rahatsız olursunuz zaten

müdahale etmemeniz en doğru olanı bu yaptığınız eninde sonunda ortaya çıkar,
çıkmasa bile vicdanen rahatsız olursunuz zaten
evet vicdanım eşim alma dediğinden beri rahatsız zaten ....evet doğru olan asıl kişinin ilişkiyi yaşayanın düşüncesi yani yarın öbür gün biterse zaten kesin biter kargomu sebep olacakki değilmi......

Ben eşinizin kızı istememe nedenini anlayamadım. Yani aynı iş yerinde çalışmaları kardeşi için kızı istememesine neden teşkil etmez. Bir hatasını mı görmüş, ki insanlar zamanla değişir, hata yapa yapa olgunlaşır. Bence kaynınızın dediğini yapın çünkü ilişki onun ilişkisi.

Eşin sonradan arkadan duracaksa eşinin dediğini yap bence. Ama işler değişirse, eşin kaynının arkasında durursa sen hatalı olursun. Çünkü kaynın alma demiş.
cnm eşim bu ilişkinin bitmesi için dua ediyor inan kaynım doğu kültürüyle büyümüş sevgiliyse trakya ama arada uçurum var ve bu konudan çok çatışıyorlar mutlaka 2 haftada bir kavga ve kıskançlıklar buraya kadar olan kısım elbette beni ilgilendirmiyor ama işte kızı değil kaynımın durumu yani hala umutlu olması kafamı karıştırıyor.....eşim habersizmişim gibi komşu alsın diyor yani arkamda duracağı bir mevzu olmayacak ona göre......

aynen eşinizle konuşun biz karışmayalım deyin
yarın öbürgün bunlar barışır siz kötü olursunuz belli mi olur

hatalı olduğu tarafı bilemiyorum sadece aile hayatını ve kültürünü uygun bulmuyor....

Hmm anlıyorum. Kaynınızda artk gerçekleri görsün, kargoyu alıp almamakla mı ilişki düzelecekmiş. O zaman sen hiç karışma duymadım kapıyı dersin, alma kargoyu. Zaten ilişki bitmiş.

cnm amaç bitmesi işte yani eşim alırsa kaynım karşı taraf tamamnen bitirir diye düşünüyor galiba.......

Eşin niye bu ilişkiye yorum yapıyor ? bitsin etsin diye.

ayrıca ilişkiler eşyaların geri gönderilmesiyle son nokta koyulmuş mu oluyor anlamıyorum.
bana al pullarını gönder mektuplarımı mantığı saçma geliyor.
istemezsen evinde yakarsın ya da çöpe fırlatırsın bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…