- Konu Sahibi The Calender
Siz kargoyu alsanız da almasanız da kaderleri birse barışırlar. Bence eşiniz yanlış düşüncede ve bir ihtimal sizin aldığınız anlaşılır,suçlu olursunuz. En iyisi kaynınızı dinleyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm işte altın kolye ,künye benzeri şeylermiş....bana görede mantık hatalı bende olsam kullanmam ya da atarım ama işte karşılıklı hala restleşiyorlar belliki kızgınlıkla yapılıyor bazı şeyler kızı tanıyorum biraz inatçı o yüzdende kendilerini bağlar tabi durum ama işin içine dahil olmak rahatsızlık verici...........Eşin niye bu ilişkiye yorum yapıyor ? bitsin etsin diye.
ayrıca ilişkiler eşyaların geri gönderilmesiyle son nokta koyulmuş mu oluyor anlamıyorum.
bana al pullarını gönder mektuplarımı mantığı saçma geliyor.
istemezsen evinde yakarsın ya da çöpe fırlatırsın bu kadar basit.
cnm işte altın kolye ,künye benzeri şeylermiş....bana görede mantık hatalı bende olsam kullanmam ya da atarım ama işte karşılıklı hala restleşiyorlar belliki kızgınlıkla yapılıyor bazı şeyler kızı tanıyorum biraz inatçı o yüzdende kendilerini bağlar tabi durum ama işin içine dahil olmak rahatsızlık verici...........
evet cnm doğru olanda bu tabiiii kaynımın mutsuzluğu üzüyor beni hemen hemen 1 aydır bu durumdalar eşimde kaynıma üzülüp tamamen kopsun istiyor sanırsam....benimde kızkardeşim hiç istemediğim bir insanla ilişki yaşıyor o yüzden eşimi anlıyorum ama dediğin gibi zaten kaderde vara birleşecekler dahil olmayayım....Siz kargoyu alsanız da almasanız da kaderleri birse barışırlar. Bence eşiniz yanlış düşüncede ve bir ihtimal sizin aldığınız anlaşılır,suçlu olursunuz. En iyisi kaynınızı dinleyin
cnm işte eşimle kaynım aynı şirkette çalışıyor eşim daha önce girmiş işe ve kızı tanıyor tabi kız sonra işyerinden çıkıyor.....tam bir ay önce ablasının düğününe gittik yani kültürleri asla karıştırmak istemiyorum ama düğünde ayık erkek yok denebilecek kadar azdı babası ha keza bu durumda eşim bir abi olarak kaygılanmakta haklı diyebilirim ama nolursa olsun onları bağlar bu durum tabi.....Bence kimse aralarına girmesin.Hem eşiniz neden bitmesini istiyor ki![]()
aslında ben aynı şeyi yapmazdım bir arkadaşında dediği gibi eline verrir koparırdım bağları ama belliki her ikiside inatlaşıor ...ne saçma şeyler yapıyor insanlar ilişkilerinde....Kendinizi o kadının yerine koyup öyle davranın. Nasıl hissederdiniz sevgiliniz yerine başka biri karar verseydi bu duruma?
cnm işte eşimle kaynım aynı şirkette çalışıyor eşim daha önce girmiş işe ve kızı tanıyor tabi kız sonra işyerinden çıkıyor.....tam bir ay önce ablasının düğününe gittik yani kültürleri asla karıştırmak istemiyorum ama düğünde ayık erkek yok denebilecek kadar azdı babası ha keza bu durumda eşim bir abi olarak kaygılanmakta haklı diyebilirim ama nolursa olsun onları bağlar bu durum tabi.....
trakyalılar ve içiyorlar demedim zaten dikkatli okuyun ben memleketimin her karışına aşırı değer veren bir insanım....onlar trakyalı kaynım doğulu dedim ...düğündede ayık erkek yoktu dedim evet ama bunu ortam ve aile çevresi olarak genelledim toprak parçası olarak değil....doğrudur doğu düğünleride can yakar bazı kendini bilmezler yüzünden ama bunu savunmadımda farkındaysan ....lütfen olayı farklı yere çekme ben çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk milliyetçi bir insanım siyasi de bakmayın her insanı severim ama kendi memleketimin insanını daha çok severim........araya kültür karıştırmamanız en doğrusu zira her Trakyalı ayyaş yada zil zurna sarhoş değil..
Her silah atılan düğünlerin Doğuluların olmaması gibi.
bunun zaten kültürle de alakası yok. İnsanın kendini bilmesi ile alakası var.
trakyalılar ve içiyorlar demedim zaten dikkatli okuyun ben memleketimin her karışına aşırı değer veren bir insanım....onlar trakyalı kaynım doğulu dedim ...düğündede ayık erkek yoktu dedim evet ama bunu ortam ve aile çevresi olarak genelledim toprak parçası olarak değil....doğrudur doğu düğünleride can yakar bazı kendini bilmezler yüzünden ama bunu savunmadımda farkındaysan ....lütfen olayı farklı yere çekme ben çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk milliyetçi bir insanım siyasi de bakmayın her insanı severim ama kendi memleketimin insanını daha çok severim........
eşime tamam demedim o ısrarla al lütfen dedi.... hani gerçekten bende insanların ahları ve veballeri gibi biraz inançla ilgili korkaklıklar vardır bu özümde çünkü değiştiremiyorum ....konuyu açma amacımda benim gibimi düşünürdünüz diye değerlendirmekti aslında ikilem yaşadığım hassasiyetimin olduğundan dedim ya kızkardeşim de hiç tasvip etmediğim bir insanla birlikte hatta arayıp adamı konuşmak, ayrılmalarını istemek gibi malesef duygularada kapıldımb bir dönem ...anlayacağın eşimle aynı durumddayım ama ta bi vicdan farklı......Bence karışmayın. İlişki iki kişi arasında yaşanır biterse biter. Üçüncü ve dördüncü kişileri ilgilendirmez. Keza eşinizi de.
Kardeşinin iyiliğini istiyorsa otursun konuşsun bu kız sana uygun değil mutsuz olursunuz diyerek. Arkasından iş çevirmek hiç hoş değil. İkilemde kalana kadar eşinize bunu söylemeliydiniz. Durup dururken iki kardeşin arasında güven sorunu oluşmasın.
Kaynınız teslim almamanızı söylediyse almayın. Kargoya kapıyı açsaniz bile geri iade dersiniz kabul etmezsiniz.
eşime tamam demedim o ısrarla al lütfen dedi.... hani gerçekten bende insanların ahları ve veballeri gibi biraz inançla ilgili korkaklıklar vardır bu özümde çünkü değiştiremiyorum ....konuyu açma amacımda benim gibimi düşünürdünüz diye değerlendirmekti aslında ikilem yaşadığım hassasiyetimin olduğundan dedim ya kızkardeşim de hiç tasvip etmediğim bir insanla birlikte hatta arayıp adamı konuşmak, ayrılmalarını istemek gibi malesef duygularada kapıldımb bir dönem ...anlayacağın eşimle aynı durumddayım ama ta bi vicdan farklı......
bu konuda erkekler rahat cnm ya vicdan meselesi yok ona göre ....beni tek cümleyle susturuyor ben onun kötülüğünü istermiyim benim kardeşim o....ailede kimse istemiyor kızı yani hissettiriyorlar ve eşimde konuşmuş bu konuda çok kez......Erkek ve kadının düşünce farkı burada da anlaşılıyor ki eşin sonunu düşünmeden sana ısrar ediyor.
Erkekler sebep sonuç ilişkisi kuramıyorlar. Bunu bu forumda daha çok anladım.
Eşin kardeşinin iyiliğini istiyor iyi niyetli düşünüyor iyi tamam da alsın karşısına konuşsun. Eğer düşünebilseydi seni böyle vicdan muhasebesine sokmazdı zaten.
bu konuda erkekler rahat cnm ya vicdan meselesi yok ona göre ....beni tek cümleyle susturuyor ben onun kötülüğünü istermiyim benim kardeşim o....ailede kimse istemiyor kızı yani hissettiriyorlar ve eşimde konuşmuş bu konuda çok kez......
evet cnm kargoyu almayacağım kararlıyım bu konuda............................................ destek için teşekkürler herkeseO zaman senin için yapılacak tek şey geride durmak. Eşine de bu işe karışmak istemediğini söyle.
Kaynın kaç yaşında erkek kendi kararlarını kendisi verecek zaten. Allah yazmışsa ne kadar engel olursa olsun o kızla evlenir.