- Konu Sahibi denniss_shady
-
kızlar lütfen biri bana yardım etsin yüzüm çaydanlık yüzünden yandı yüzüm demiyim çenem yandı şu an kabuk bağlamış durumda yaklaşık 5 gün oldu bu kötü görünümden kurtulmak için ne yapabilirim biri bana lütfen yardım etsin yanık izi için ne yapabilirim_?:95::95::95:
bepanten merhem doku yenileyici, bir dene istersen, birde yanık için özel bir krem var, ama adını hatırlayamadım, eczaneye sorsan söylerler adını, o da iyi geliyor.
canım annem kantaron yağı sürmüştü yüzünee hiç iz kalmadı ama sen yinede arastr netten yanlş olmasın
kızlar lütfen biri bana yardım etsin yüzüm çaydanlık yüzünden yandı yüzüm demiyim çenem yandı şu an kabuk bağlamış durumda yaklaşık 5 gün oldu bu kötü görünümden kurtulmak için ne yapabilirim biri bana lütfen yardım etsin yanık izi için ne yapabilirim_?:95::95::95:
ÖNCELIKLE GECMIS OLSUN CNM yanık önemlı bı vaka. kacıncı derece oldugu cok önemlı benım alt bacagımda bı bolge yanmıstı sonra su toplamıstı.2.derece oldugu soylenmıstı. Batıcon ısımlı basıt bı kurutucu solusyon var onu verdı doktorum o kuruttu daha sonrada 2 ılac daha verdı dılersen ısımlerını de bulup verebılırım recetesız almıstım devlet karıslamıyordu ama suan hıc ız yok 2 ay duzenlı kullandım sonrada arasıra surmeye calıstım suan çok sukur hıc ız yok kalır dıye cok korkmustum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?