• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar biri benden hoşlanıyor

Böyle karaktersızler de var mış demek .Tamam benımle konusmak o kadar kolay degıl o dalarımız farklı yerler de fakat cıkıs saatımı bılıyor o saatte bos bu kişi her turlu ortam yapardı ama yokk yokk yenı gelen kızla samımı olmus.

Yanlis anlama ama acaba sen mi fazla ustune alindin?
Bana bakıp duruyor du sureklı sonra hıc konusmayan adam yanıma gelıp muhabbet ettı ,baska bır gun gelıp bır seyler ıstedı yanı hıc görusmedıgım kusıydı bırden bıre böyle davranıslara gırmesı ,arkadasları sonra onlarda cok bellı ettı bılmıyorum ya yada ben üstume alındım.

O da öğretmen yaptıgı cok ayıp ama ya insan bır sans verırdı. Daha tanımadan bukadar mıydı .
Öğretmenlik ile kişiliğin pek alakasi yok.. Yani ben de ogretmenim ve tanidigim o kadar cok gorgusuz, kaba, cahil meslektaşım var ki.. O nedenle meslege baglama..
Adamin ne dusundugunu de bilmiyoruz zaten tam olarak, kendince gecerli bi sebebi vardir belki..

O da öğretmen yaptıgı cok ayıp ama ya insan bır sans verırdı. Daha tanımadan bukadar mıydı .
neden bkadr üzülüyorsunki belliki etkilenmişsin ama boşver ya en azından seninle konuşsaydı sen kabul edecektin ama karaktersizliğini ileri bir zamanda görecektin bu sana daha çok acı verirdi. Bence hiç umursama yaşanmamış say. Onuda görmezden gel ynına gelirsede adam yerine koyma

neden bkadr üzülüyorsunki belliki etkilenmişsin ama boşver ya en azından seninle konuşsaydı sen kabul edecektin ama karaktersizliğini ileri bir zamanda görecektin bu sana daha çok acı verirdi. Bence hiç umursama yaşanmamış say. Onuda görmezden gel ynına gelirsede adam yerine koyma
Aynen görmezden gelıcem.

Sevmek istiyordum ya hoşlanmıştım yas aldı basını gıdıyor benım de hakkım bazı şeyler .
yaş geçti diye hiç kafana takma nasibin nerden geleceği bilinmez alnına yazılmışsa o seni gelir bulur. Yaşım geçti evleneyim diye evlenirsin bi anda kendini bi hezimetin yanlış insanla bulursun geri dönüşüde zor olur ama belki 35şinde evlebirsin çok düzgn biriyle evlenirsin hiç belli olmaz bu işler

Kaçmak istıyorum ondan fakat bugun yaptıgım harekette bır adım atmısım gıbı geldı ona .Acıkcası hıc hıs yok sadece anlamsız bır heyecan var fakat onun bakısları farklı gelıyor bana

Akışına bıraksan, artık başka şeylerle ilgilensen biraz kafandan atsan geleceği varsa olacağı varsa zaten olur ki..
O da dengesız umursamıyor artık olan bana oldu neden net olmazlar anlamıyorum artık unutucam tesekkurler yorumun ıcın.Bu arada konu da benım gıbı karısık oldu özurdılerım ben bıle ne dedıgımın farkında degılım .

O da dengesız umursamıyor artık olan bana oldu neden net olmazlar anlamıyorum artık unutucam tesekkurler yorumun ıcın.Bu arada konu da benım gıbı karısık oldu özurdılerım ben bıle ne dedıgımın farkında degılım .

Kendimi gördüm yazdıklarınızda. Uğradığınız hayal kırıklığını hislerinizi nasil davranacaginizi şaşırma durumunuzu anlıyorum. Zor cidden hele belli bir yaştan sonra insan umutsuzluğa düşüyor. Dilerim siz de ben de en kısa zamanda bizi mutlu edecek dogru kisileri buluruz. :dua::KK50:

Back
X