- 7 Ağustos 2016
- 1.730
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Masalah , kac yasinda ogrendi , 4 tekerlikli bisikleti yon vermede sikinti yok da pedallari beceremedi ama ilk binişiydiBenim kızım biraz büyük arkadaşına bakarak öğrenmişti. Biz birşey yapmadık ama bisikletin selesinden tutup boş ve temiz bir yerde dengeyi öğretmeye çalışırsanız kolayca öğrenecektir.
Bizimki baya hevesli ama yapamdi icin sinirleniyor bide herseyi cok takan bi cocuk agladi baya babasi yapamiyosun demis :) bakma guldume baya uzuldum de ögrencek diye umut ediyorum:)Benim oğlum da 7 yasında hala süremiyor
Bisikletin yan tekerleriyle sürüyor.
Gerçi öğrenmek için pek bir hevesi de yok
Hevesliyse çabuk öğrenir :)Bizimki baya hevesli ama yapamdi icin sinirleniyor bide herseyi cok takan bi cocuk agladi baya babasi yapamiyosun demis :) bakma guldume baya uzuldum de ögrencek diye umut ediyorum:)
Teşekkür ederim. Şu an 4 teker mi sürmeye çalışıyor anlayamadım? 5 yaşında iki teker öğrendi ama ilk defa 4 tekere bindiyse çocuğunuz bir iki gün sonra alışacağını düşünüyorum.Masalah , kac yasinda ogrendi , 4 tekerlikli bisikleti yon vermede sikinti yok da pedallari beceremedi ama ilk binişiydi
Suan da kac yasin da umarim bizimkide ögrenir bizim 3 tekerlikliyi pedali cevirmeden suruyordu:) bunuda cevirmeye calisiyor ama terse yapiyor :)3 yasindan beri 4 tekerlekli suruyo ilk hafta beni aglatacak duruma gelene kadar pedali ters cevirdiustelik evde 3 tekerleklisi vardi canavar gibi surerdi onu ama 4 te zorlandi bacaklari cok yetisemediginden heralde. 2 tekerleklide artk napariz bilemiyorum kendi kendine artk bi yerde ileri dondurmeyi ogrendi
Aynen sonradan aman hızlı sürme oğlum diyecekHevesliyse çabuk öğrenir :)
Şimdiki çocuklar maşallah cin gibi , bir kaç güne hız yapmaya bile başlar
Yaaa hadi, umarim cabucak ögrenir cunki surmek istiyor yapamiyor , uzuluyor. Benide uzuyor :)Hevesliyse çabuk öğrenir :)
Şimdiki çocuklar maşallah cin gibi , bir kaç güne hız yapmaya bile başlar
Ayyy o gunler cabuk gelsin baya baya takiyor kafasina oglan :)Aynen sonradan aman hızlı sürme oğlum diyecekAh biz anneler..
4 bucuk yasinda. Pedal deneyimi olmadigindan zorlanmistir kiyamam. Alisir ama tesvik edeceksiniz yapacak bisey yokSuan da kac yasin da umarim bizimkide ögrenir bizim 3 tekerlikliyi pedali cevirmeden suruyordu:) bunuda cevirmeye calisiyor ama terse yapiyor :)
Benim kızımda öyle yapamadığı şey olursa çok üzülür. O kadar istiyorsa gayret gösterecektir. Çok üstüne gitmeyin ve yapamıyorsun demeseniz daha iyi olur. Bir lafımız bile o kadar etkili ki kıyamam onlara.Ayyy o gunler cabuk gelsin baya baya takiyor kafasina oglan :)
Ben asla demiyorum , baya övuyorum hatta oo supersin harikasin diye ama babasi beni cildirtti cocugun hevesini kircak nerdeyseBenim kızımda öyle yapamadığı şey olursa çok üzülür. O kadar istiyorsa gayret gösterecektir. Çok üstüne gitmeyin ve yapamıyorsun demeseniz daha iyi olur. Bir lafımız bile o kadar etkili ki kıyamam onlara.
Cok tesekur ederim , birde biraz yasitlarindan buyuk duruyor, parkda cocuklar diyor sen halen suremiyomusun ben suruyorum filen diyen cocuklar 7 yas , arkadaslari da zaten 6 7 yasindakiler :) kendiside ben 5 yasinda degilim diyor napcagimi sasiriyorum4 bucuk yasinda. Pedal deneyimi olmadigindan zorlanmistir kiyamam. Alisir ama tesvik edeceksiniz yapacak bisey yok
Her çocuk özeldir. Başka çocuk erken sürer diğeri geç. Sizin çocuk başkaca birşeyi çok iyi yapar, bir diğeri daha geç yapar. Hergün çıkarsa mutlaka 3 güne alışır diyorum.Ben asla demiyorum , baya övuyorum hatta oo supersin harikasin diye ama babasi beni cildirtti cocugun hevesini kircak nerdeyse
Evet iyi fikir denemek lazim ,umarim bizde hemen ögreniriz :)kızımda 3 yaşında 3 tekerlekliyle öğrendi şuan 4 yaşında 4 tekerlekli sürüyor acemi olarak. Ekstra bir çabamız olmadı öğrensin diye , öğrendiğinde küçük olduğu için bisikleti biz itiyorduk zaten öğrenene kadar ayakları pedalda oluyordu, sanırım hareket yavaş yavaş yerleşti ona. 5 yaş çocuğu için parkta egzersiz aletleri deneyin isterseniz pedalı orda çevirmeyi öğrenirse bisiklette kontrolü daha kolay olabilir
Bu hafta her aksam cikarcagiz artik umarim basaricagiz :)Her çocuk özeldir. Başka çocuk erken sürer diğeri geç. Sizin çocuk başkaca birşeyi çok iyi yapar, bir diğeri daha geç yapar. Hergün çıkarsa mutlaka 3 güne alışır diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?