- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi bendegilim
-
mektuba nasıl böyle şeyler yazıyorsunuz onu anlamadım neden yani çok saçmaRezillik tam rezillik
Erkek arkadaşımın annesi aramızda geçen şeyi öğrendi. Aylar önce mektup tarzında bişi yazmıştım. İçindede onlardan bahsetmiştim. Safımda okula gitmeden önce bunu yatağın altına düşürmüş. Anneside bugün bulmuş o kağıdı. Aramış bizimkine saymış sövmüş.
Daha kadınla tanışmıyorum sadece bi kez tlfnda knuşmuştum. Artk yüzüne bakamam zaten. Nasıl gönlünü alırız nasıl anlatırız.
Bide çok dindar bi kadın. Alkol falanda yazıyodu kağıtta. Benden için hani kapanıcaktı demiş. Sizce ne yapmalı nasıl davranmalı ya ??
annesinin öğrenmesine üzülmekde haksız yani ?Şimdi bir duruma bakalım...
Sevgilin polis okulunda okuyor yaşı muhtemelen 21-22.
Sen de o civarlardasın.
Ailenizin haberi olmadan isteme vs, sözleniyorsunuz.
Kendi aranızda?
Annesi seni görmemiş ama kapanmak istediğini filan biliyor.
Neden biliyor orası da muamma?
Oğlu sözlenecek kadar yetişkin(?) ama annesinin kız arkadaşının mektubunu okuyacak ve bundan dolayı karşısında süklüm püklüm olacak kadar da çocuk.
Ne zaman evleniyorsunuz sahi?
Annesinin öğrenmesine üzülmekte haksız değil, olaylara sessiz kalmakta haksız.annesinin öğrenmesine üzülmekde haksız yani ?
çocuklarımın odasını ben toparlar temizlerim.haliyle kağıt falan varsa açar bakarım işe yarar bir şeyse düzenlerim,işe yaramazsa çöpe atarım.yani her kağıda göz atarım.
ayrıca mektup bulup da okumayacak anne tanımıyorum,haaa kimi bu konudaki gibi belli eder,kimi de görmemiş bilmemiş gibi davranır
sessiz kaldığını nerden çıkarttınız peki ?Annesinin öğrenmesine üzülmekte haksız değil, olaylara sessiz kalmakta haksız.
Ayrıca kapanman kayınvalideni neden ilgilendiriyor?
Zaman bizlerede yasatmaz umarim buyuk konustuklarimizi...ben buyuk konustugun veya ahkam kestigin basa gelir sanmistim...evladi olan yapmam dedigi herseyi yapar derler ya..Evet zaten annenin yapması gereken budur.
Gizli saklı hiçbir şeyi okumamak ama çocuğunun başı belaya girince yardımcı olmak.
Ya siz ne sanmıştınız?
yani çocuğum olmadığı halde şunu net söylerim ; çocuğum olsa dünyayı umursamamZaman bizlerede yasatmaz umarim buyuk konustuklarimizi...ben buyuk konustugun veya ahkam kestigin basa gelir sanmistim...evladi olan yapmam dedigi herseyi yapar derler ya..
İçeriği evlenince yaşanılcak bişi işte canım
evetElenilince yasanacak birseyi evlenmeden yasadiniz ve bide kagida yazdiniz anneside yasadiklarinizi ogrendi dogru mu anladim
Rezillik tam rezillik
Erkek arkadaşımın annesi aramızda geçen şeyi öğrendi. Aylar önce mektup tarzında bişi yazmıştım. İçindede onlardan bahsetmiştim. Safımda okula gitmeden önce bunu yatağın altına düşürmüş. Anneside bugün bulmuş o kağıdı. Aramış bizimkine saymış sövmüş.
Daha kadınla tanışmıyorum sadece bi kez tlfnda knuşmuştum. Artk yüzüne bakamam zaten. Nasıl gönlünü alırız nasıl anlatırız.
Bide çok dindar bi kadın. Alkol falanda yazıyodu kağıtta. Benden için hani kapanıcaktı demiş. Sizce ne yapmalı nasıl davranmalı ya ??
geliyo ya insanın başına büyük konuştuğu, kınadığı ne varsa geliyo.Zaman bizlerede yasatmaz umarim buyuk konustuklarimizi...ben buyuk konustugun veya ahkam kestigin basa gelir sanmistim...evladi olan yapmam dedigi herseyi yapar derler ya..
işte hesaba katılmadan yazılmış bişeydi. gitmesine 2 gün kala falan verdim. bi ton kağıt vardı onun gibi. ve sadece o kağıtta yazıodu özel an. aksilik işte onun düşeceği tutmuş.Kotu olmus ama gunluge vb sırrıni yazanlari, ozel anlarini videolayanlari hic anlayamiyorum ben..benim odum kopar yarina cikacagim ne malum ya birinin eline gecerse diye..
hadi günlük neyse de mektuba yazılır mı bak senle şöyle içtik böyle şey yaptık diyeKotu olmus ama gunluge vb sırrıni yazanlari, ozel anlarini videolayanlari hic anlayamiyorum ben..benim odum kopar yarina cikacagim ne malum ya birinin eline gecerse diye..
Annesi oğlunun tepkisinden çekinse, ona aranızdaki münasebetten dolayı kızmazdı, kızamazdı.sessiz kaldığını nerden çıkarttınız peki ?
kapanmamın nerden ilgilendirdiğini bende bilmiyorum inanın.
ben sizden şahsım adıma eleştri almak için konu açmadım. ölüyü diriyi öptünüz saygıyamı geldi konu ?
soracağımı sordum gereken insanlar eleştiride bulunarak yorumda yaptılar yolda gösterdiler. ama sizin gibilerin bu sitede olduğunu bildiğim için gardımıda alırım. lütfen yorum falan yazmayın. kendinize saklayın.
böyle bi durumda annesinin ne mantıkda bi yol izliceğini kestiremiyorum. fevrii davrandı bakalım ilerleyen günlerde ne olcak ne bitcek.Annesi oğlunun tepkisinden çekinse, ona aranızdaki münasebetten dolayı kızmazdı, kızamazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?