Kızlar bizde şafak sayalım mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sekreter18282
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sekreter18282

Ziyaretçi
a.s.kıslar hadi bizde günleri saymaya başlayalım artık olur mu?
iki arkadaşımız dogum yaptı bakalım biz kac gün sonra yapacagız :uhm:
saymaya başlayalım artık ne dersiniz?
benim görünüşe göre daha şafak 34:CüvCüv: ama bu işler hiç belli olmuyo gördügümüz gibi
hadi başlayalım saymaya:teytey:

:dance: şafak 28 :dance:

kıs julianne gecer gecer niye gecmesin biz ne günler gecirdik bi ayımı geciremeyecegiz şekerim

Ya bu arada bu benim ultrasona göre verdikleri doğum tarihim acaba bundan mı saysam yoksa sat a göre olanından mı. Ya doğum yapıcam hala aynı konuyu çözmüş değilim gerçi aralarında 5 gün var ama bu koca göbüşle bir gün bile ne kadar çok büyük görünüyor gözüme :)

valla benim sat a göre de ultrasonun verdigi tarih aynı dr da aynı tarihi söylüyo
bence 5 gün cok da öneml, degil dr ne diyo bu konuda sana peki canım

Doktorum ameliyatlıydı 1 aydır onu göremiyorum başka bir doktora gitmiştim. Umarım bu hafta görüşürüz artık ve doğum için konuşuruz canım. Gerçi normal doğum olursa o girmeyecek doğuma ki benh şimdilik normal doğum düşünüyorum.

Aynen julicim yaa aynı dertten bende muzdaribim ya doktor benden 1 hafta
önce gelio ben ondan 1 hafta ilerde bi uyusamadık klava:

kızlar şakaf 26, normal doğum olacak kısmetse eğer zamanında gelirse ki kızlar biraz erken gerir derler.çok az kaldı :)

kızlar şafak 26, normal doğum olacak kısmetse eğer zamanında gelirse ki kızlar biraz erken gerir derler.çok az kaldı :)

slm kızlar bende aynen kararszım ultrasona göremi yoksa sata göremi geçen hemşireye sordum bebeğin elişimine göre yani ultrasona göre olur dedi eğer öyleyse şafak sanırsam 7 yada 10

Şafak; 26.
Şunca zaman gecti de bu 26 gün gecmeyecek gibi gözüküyo gözüme

şafak 23 gibi gözüküüyor ama benim sezeryan olma ihtimalim var daha erken de olabilir

benimde ultrason a göre 20, sat a göre 25.bu son günler geçmiyo sanki kızlar ya biran önce bebeğimi görmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…