Bu durumda arzu ve sehvet gitmis gibi
kapıyı kitlemek nedir kocaman adam?yalnız kalmak istiyorsa kalsın tamam da kapının kitlenmesine anlam veremedim ben. Kapıyı kitleyecek kadar bunaldıysa şayet,hayat çekilmez hale gelmiştir demek,erkek olsun da boşanalım senle mutlu değilim desin mad
Canım inan eşimi çok seviyorum ama işin gereği bazen geç çıkar bazen erken gelir valla gitse de rahatlasam derm.misal yazmayı çok severim odama girip yazarım okurum. Çocuğu alır başka odada güler eğleniriz. Beni görmeyince dolaşır evde nerdesin der. Pat diye çıkarım kahve derim olur dedi mi bitti yap içelim derim. Gündüz takılırım şuraya gidicem diye msj atarım. Kendime odaklıyım ama günümün bir kısmını ona ayırmışım. Film sever film aç izleyelim derim masa kurarız. Bu her zaman değil tabi. Kendine ciddi derece odaklan o seni özlesin peşinden koşsun diye değil. Eski haline dön seni o arzulasın. Misal çslımıyorsun sanırım işsizlik beni boğdu ben biraz ailemin yanına gideyim kafa dinleyelim de. Herşeyi sil baştan yapın.
Bi de bayıl istersen feriha ne demiş kadın sana ? Sen çözüm aramıyosun sen hep beraber sana ah canım vah canım öyle mii dememizi istiyorsun daha 1. Sayfa dolmadan buradakilere bile sarmışsın e şimdi insan ister istemez adama hak veriyor siz hassas birisiniz diye tüm dünya size ayak uydurmayacak eşiniz de dahil sizin nasıl hassas noktalarınız varsa adamın da var demek kiBu nasıl bir üslup böyle ? Sizin bu durumunuza alışmışlar derken? Sizin gibi kalbi kötü düşene bir tekmede ben atarım diyen kadınlar lütfen yorum yapmazsa sevinirim. Kadın kadının yurdu olmalı destek vermeli birbirine
Yok o şey demek gelin beni ikna edin eşimle aramı yapın bunun türkçesi bu 10 kişiye sorun 8 i için bu gerçek manada yorucusunuzCanım geç bir saatti ve ağladığım için o şekilde araba kullanmak istemedim bir de daha önce böyle bir şey duymadıkları için benden karşılarına birden o şekilde çıkmak istemedim beni alın demek aslında ben geliyorum haberiniz olsun şaşırmayın diye önden haber vermek gibi de bir anlamda
İyi de kadın haklı gibi durmuyorsa da destek verilmeli mi?Bu nasıl bir üslup böyle ? Sizin bu durumunuza alışmışlar derken? Sizin gibi kalbi kötü düşene bir tekmede ben atarım diyen kadınlar lütfen yorum yapmazsa sevinirim. Kadın kadının yurdu olmalı destek vermeli birbirine
Evde de böyle ota çöpe alınıp trip atıp surat asan birisiniz sanırım. Yorumda hiçbir şey yokki. Normal yorumlara aynı şeyi yazıp durmayın. Bir yola niyetin varsa kalk kendin topla eşyanı git sen eşya mısın niye ailen gelip alıyo bırakıyo seni? Ayrıca aile evine dönmek de işine gelmiyor gitmek istemiyorum oraya da diyorsun sadece şov amaçlı başka insanları da katıp durmayın konularınıza ciddi bir yola girmeye niyetiniz yoksa. Evin içinde 2 sene boyunca g*tle don gibi oturmak sıkar insanı tabi. Çıkın bir iş bulun (alakasız bir iş de olsa girebilirdiniz 2 yılda), hobi edinin kurslara gidin spora gidin.Çıkın evden bir ayrı durun. Böyle özlemez de kimse kimseyi, iletişim de biter zaten ne konuşucaksın bütün gün dip dibesin. Sürekli film dizi mi izlenirBu nasıl bir üslup böyle ? Sizin bu durumunuza alışmışlar derken? Sizin gibi kalbi kötü düşene bir tekmede ben atarım diyen kadınlar lütfen yorum yapmazsa sevinirim. Kadın kadının yurdu olmalı destek vermeli birbirine
Evde surekli kalan iki insan birbirini yer ve bikar zaten sıkılmış birbirinize sarmışsıniz biraz birbirinizi ozleyin bir de sürekli negatiflik de yorar insani ya surat trip yapiyorsaniz yapmayın pozitif olunÇok mantıklı teşekkür ederim yorumlarınıza deneyeceğim kesinlikle
rica ederim, psikolojik olarak destek de alirsaniz cok daha rahatlarsiniz. en azindan nazli'dan ornek alip ne yapabilrceginizs dair yol gosterir umarim.4 saatimi aldı ama değdi çoğu sahnede kendimi gördüm çok teşekkür ederim
Evet, erkekler böyle olabiliyor maalesef. Bence siz de bir süre kendi hayatınıza odaklanın. Ayrı-ayrı zamanlar geçirin, tek yürüyüşe çıkın veya alışverişe gidin mesela, ya da arkadaş buluşmaları, bir etkinlik varsa, spor voleybol oyunları ve s. tek zaman geçirmeye başlayın. Yani siz de bekarlığınızı yaşayın oda arkadaşı gibi olarak. Bakın nasıl normale dönecek herşey. Bir tane psikolog var meşhur, evliliklerde böyle soğumalara dair çok güzel bir lafı var: ateş için hava lazım. Yani birşeyi yeniden alevlendirmek için boşluk, ara vermek lazım.nedenini bilmiyorumm malesef ama bekar hayatını özlediğini söylüyordu ara ara sabaha kadar oyun oynamayı falan
Bakın siz şunu karıştırmayın birbirini seven isteyen fedakarlık yapan çiftler vardır
Lakin tek taraf çok uğraşmış ödün vermiş birçok konuda alttan almış ise bu insan kendi çizdiği profile aşıktır
Sizinle yaşamaya başlayıp tüm tutkular geçince sizi normal biri olduğunuzu görür hayal kırıklığı yaşar üzülür sıkılır
Siz o zihnindeki kişi değilsiniz
Toparlayabilir misiniz bilemiyorum
Ama karşınızdaki insan kendi tutkularına aşık biri bence
Alıntı yapınca üyenin adı soyadı otomatik geliyor, alıntı yapmayacak mıyız artık?Yorumunuza müdahale edilmedi, alıntıda üyenin adısoyadı olduğu için alıntı silindi. Yorumunuz aynen duruyor.
Alıntı yapınca üyenin adı soyadı otomatik geliyor, alıntı yapmayacak mıyız artık?
Aldatıyor.Malesef eşimle 2 yıla yakın bir süredir evliyiz klişe olacak belki ama başlarda her şey harikaydı eşim kaç yıl peşimde koştu teklif etti kabul etmedim aynı iş yerinde çalışıyorduk arkadaş olarak kalmak istedim ve hiç pes etmedi sempatik biriydi zaten ve bir süre sonra ben de ondan hoşlandım bir dediğimi iki etmeyen biriydi ve hep bana çok aşık olduğunu söylüyordu. Evlenmek istedi kabul ettim. Evlenmek için çok fedakarlıklar yaptı iş değiştirdi benim maaşımın 5 6 katı fazla aldığı için bütün evi çeyizine kadar o aldı. Ama evlendikten sonra 1 yıl bile geçmeden malesef eşim değişti. Zamanla ilgisi sevgisi tahammülü azaldı. Eskiden bir trip atsam türlü şebeklikler yapıp beni güldüren adam gitti normal konuşmama bile katlanamayan bir adam geldi sürekli birlikteyiz sıkıldım demeye başladı evden çalışıyor ikimizde sürekli evdeyiz genelde spor vs arada arkdaş buluşmaları dışında. Bir kavganızda aileme alın beni dedim ama onlar beni alıp eve geri bıraktılar eşimle konuşma bahanesiyle.Malesef işten çıkartıldım uzun bir süre oldu ve iş bulamıyorum aile evine dönmek istemiyorum rahat da edemem artık alıştım çünkü kendi düzenime eşim odasından hiç çıkmadı bütün gün bir kere gittim kapıyı kilitlemiş yalnız kalalıö dedi. Kafam çok dolu karışık yazmış olabiliriö belki ama dertleşmeye çok ihtiyacım varı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?