- 19 Haziran 2025
- 68
- 34
- 3
- 27
- Konu Sahibi lavinyaaya
-
Ben rahatsız değilim ama yaşımdan fazla gösteriyor mutum diye düşünüyorum:) bazen benden büyükler saçıma kapilip abla diyor :)bence saçınız çook güzel. aşırı tarz duruyor.
ama siz rahatsızsanız boyatın
Ayda bir boyamak gerek dimi dipleriKahve tonları yap gitsin şuan ki halinden iyidir .
Kendi sac rengine yakın yaparsan her ay boyamaya gerek kalmaz.Ayda bir boyamak gerek dimi dipleri
Teşekkür ederimBen bayıldım, siz memnunsanız dışardakileri önemsemeyin kendi rengi deyin geçin ,genç durmuyorsunuz zaten çok gençsiniz, beyazlamanın direkt yaşla ilgisi yok zaten.
Bunu bı 45 filan olunca kesin yapcam su an biraz erken olur kısa seç sevmiyom ama çok tarzAy sakın boyama harika. Saçınızı şu şekilde kesin süper olur benim de böyle kesim. Bu fotodaki kadın yaşlı ama siz gençsiniz çok aşırı yakışır
Eki Görüntüle 3645681
Aman Allah ım çok güzel ya!Bir senedir boya yapmayı kestim yoruldum çünkü ben çok strestli bir tipim.Genel sebep o. Şimdi boyasam mi bilmiyorum dışardaki insanlar genç durdugum için boyami diye soruyoar genelde. Ne renk yapsam dipler çabuk geliyor gerçekten yorucu ssac yıpranıyor
Eki Görüntüle 3645674
Çok teşekkür ederim moral olduBu haliniz çok güzel bence
Çok geçmiş olsun eve bende biraz daha zorlamayı düşünüyorum ama bazen herkes sorunca bı of oluyorumBu kadar beyaz için ayda bir dip boya yapmak yetmez, tahmini 20.gün dipleriniz açılır.
Bence saçlarınız çok güzel, arada bir mor şampuan, ya da kuaförde yaptıracağınız parlatma işlemleriyle çok havalı görünür. Bu kadar uzatmışsınız bence bir daha boyaya dönmeyin.
Ben de boyamıyorum bu arada. Aynı böyle saçlarım, sürekli dip boyatmaktan illallah etmiştim. Sonra kemoterapi sebebiyle saçlarımı kaybettim ve yeni gelenleri boyatmadan devam ediyorum. Gaaayet beyaz ve hiç rahatsız değilim. Etraftakilerin ne dediğini umursamıyorum, hayat bunlar için çok kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?