Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar böyle bir saçınız varsa naparsiniz

Ay sakın boyama harika. Saçınızı şu şekilde kesin süper olur benim de böyle kesim. Bu fotodaki kadın yaşlı ama siz gençsiniz çok aşırı yakışır

Aman Allah ım çok güzel ya!
Millet özellikle yaptırıyor bu saçı.

Bu kadar beyaz için ayda bir dip boya yapmak yetmez, tahmini 20.gün dipleriniz açılır.
Bence saçlarınız çok güzel, arada bir mor şampuan, ya da kuaförde yaptıracağınız parlatma işlemleriyle çok havalı görünür. Bu kadar uzatmışsınız bence bir daha boyaya dönmeyin.
Ben de boyamıyorum bu arada. Aynı böyle saçlarım, sürekli dip boyatmaktan illallah etmiştim. Sonra kemoterapi sebebiyle saçlarımı kaybettim ve yeni gelenleri boyatmadan devam ediyorum. Gaaayet beyaz ve hiç rahatsız değilim. Etraftakilerin ne dediğini umursamıyorum, hayat bunlar için çok kısa

Daha geçen gün 30lu yaşlarında böyle boyamayı bırakmış bi kadını gördüm Instagram'da dolaşırken. Beyazları omuzlarına gelmiş altlar sizin gibi siyah. O kadar güzel duruyor ki. O kadının 15 yaşlarında başlamış saçları beyazlamaya ırsi bi durummuş. Kendisi mor şampuan kullanıyodu bi kaç haftada bir, grileri sarı alt alt tonluydu mor şampuanla gümüş renk oluyodu. Sarı saç mantığı. 27 yazıyor yaşınız daha genceciksiniz yaşıtız. Zaten cildiniz, yüz hatlarında belli ediyor kendini maşallah diyeyim siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın, ama bilin ki bu haliyle çok iyi duruyor kendine özgü bi hali var saçlarınızın

Ek olarak şu fotoğrafa bakıp yaşlı göründüğünüzü söyleyenler net kördür. Ufacık bir alan görünüyor yüzünüzden ama maksimum 30 olduğunuzu düşünüyorum. Genç olduğunuz çok belli.

Çok geçmiş olsun eve bende biraz daha zorlamayı düşünüyorum ama bazen herkes sorunca bı of oluyorum grimsi olduğu için güzel görünüyor bizde sizde de öyledir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…