- 19 Haziran 2025
- 68
- 34
- 3
- 27
- Konu Sahibi lavinyaaya
-
Teşekkürler moral oldu galiba o kadını bende gördüm at kuyruğu yapıyor altlar siyah kalıyor hoş duruyorduDaha geçen gün 30lu yaşlarında böyle boyamayı bırakmış bi kadını gördüm Instagram'da dolaşırken. Beyazları omuzlarına gelmiş altlar sizin gibi siyah. O kadar güzel duruyor ki. O kadının 15 yaşlarında başlamış saçları beyazlamaya ırsi bi durummuş. Kendisi mor şampuan kullanıyodu bi kaç haftada bir, grileri sarı alt alt tonluydu mor şampuanla gümüş renk oluyodu. Sarı saç mantığı. 27 yazıyor yaşınız daha genceciksiniz yaşıtız. Zaten cildiniz, yüz hatlarında belli ediyor kendini maşallah diyeyimsiz kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın, ama bilin ki bu haliyle çok iyi duruyor kendine özgü bi hali var saçlarınızın
Şu an 27 yaşım ama 17 gibi başladı on senedir sürekli siyah boya yapıyordum yıprandı çok güzeldi saçlarım gür dalgalı başka bir foto paylaşacağımEk olarak şu fotoğrafa bakıp yaşlı göründüğünüzü söyleyenler net kördür. Ufacık bir alan görünüyor yüzünüzden ama maksimum 30 olduğunuzu düşünüyorum. Genç olduğunuz çok belli.
Bence cok güzel ve orjinal duruyorBir senedir boya yapmayı kestim yoruldum çünkü ben çok strestli bir tipim.Genel sebep o. Şimdi boyasam mi bilmiyorum dışardaki insanlar genç durdugum için boyami diye soruyoar genelde. Ne renk yapsam dipler çabuk geliyor gerçekten yorucu ssac yıpranıyor
Eki Görüntüle 3645674
Teşekkür ederim evet ben bı kuaför ayarlamaltimOha çok güzel sakın boyama deli misin. Keratin meratin bakım yaptır mis gibi olur
Unutmayın ki yaşımızı dışarıya hissettiren en büyük etkenlerden biri de auramız. Biz kendimizi daha yaşlı ve çökmüş hissediyorsan, hayatımız daha inişli çıkışlı depresif halindeyse karşımızdaki insanlarda bizi daha olgun görüyorlar. Durağanlık yanıltıyor yani. Ne kadınlar var kaç yaşında cıvıl cıvıl Neşe saçıyor etrafa kimse onların yaşına takılmıyorTeşekkürler moral oldu galiba o kadını bende gördüm at kuyruğu yapıyor altlar siyah kalıyor hoş duruyordu
Kuaför gitsem direkt açıcı ile gri tonlar yapalım diyecek ama yine saç teline zarar açtırma dökülue gibi hissediyorumSaçın beyazı yaş ile beraber açılacak daha inatçı daha beyaz bir renk alacak bunu göz ardı etmeyin bu renk ton hoş ama böyle kalmayacak .Kuaför o zaman beyaz gibi grimsi renk önerecek oda açıkçası dibi gelen bir renk .Yani bilemiyorum uzun vadede dip boya yıpranmasını tercih ederim kendi adıma .
Evet o algıyı alıyorum bende normalde boyami diye merak etmelerinin sebebi küçük gösteriyorum herhalde bu yaşta beyazmalmamitir ya merak oluyordur ya da hastalık mı filan diye düşünüyor olabilirler enerji önemli:))Unutmayın ki yaşımızı dışarıya hissettiren en büyük etkenlerden biri de auramız. Biz kendimizi daha yaşlı ve çökmüş hissediyorsan, hayatımız daha inişli çıkışlı depresif halindeyse karşımızdaki insanlarda bizi daha olgun görüyorlar. Durağanlık yanıltıyor yani. Ne kadınlar var kaç yaşında cıvıl cıvıl Neşe saçıyor etrafa kimse onların yaşına takılmıyoro kadınların kendini olduğu yaşta hissettiğini hiç sanmıyorum. Özetle siz kendinizi iyi hisseder, kendinizle barışırsanız dışarıdan gelen sözlerde sizi hiç yormaz. Emin olun ben çok beğendim
Sedef hastalığı zor geçmiş olsun.Bende zaten zor dayandım gerçekten bu biraz irade olayı çünkü aynaya her baktığınızda ister istemez yaşlandım mi diyorsunuz ama biraz saç sağlığımı düşünerek boyayı kestim organık şampuan oluyormuş siyah yapan bazılarida cilde zarar veriyor yazmış onu hiç denemedimValla helal olsun cesaretini kutlarım. Bir yıldır boyamamışsın bayağı gelmiş beyazlar. Benim de beyazlarım çoğaldı. Daha sık dip boyamaya başladım. Üstelik çok hassas bir cildim var. Sedef hastasıyım. Organik boyayla boyasam da kızarıklıklar oluyor. Boyayı bırakmaya cesaret edemiyorum. 36 yaşındayım. Kilom da var. Daha yaşlı duracağım diye korkuyorum. Senin çok havalı duruyor. Yerinde olsam hazır yol almışım bir daha boya vurmam saçıma.
Anlatamadım bu renk kalmayacak saçınız yaş aldıkça bu ton bembeyaz plastik gibi bir renk alıyor şimdi değil elbet şu an hoş belki 50 belki 55 belki 60 da yada daha erken onu bilemem.Sacin renk veren maddesi ölmesi ne kadar hızlı ise kişiden kişiye değişir .O zaman o rengi sevmeyip dip boyaya dönmek isteyebilirsiniz .Zaten sadece boya değil stress yedikleriniz tarama şeklimiz elektrikli aletler toka takmak bir sürü şey var zarar veren.Ben boyatiyorum fakat saçlarım uzun kirilmiyor bile .Yani sadece kimyasal değil zarar veren sıcak su saç kremi bir dolu neden var .Kuaför gitsem direkt açıcı ile gri tonlar yapalım diyecek ama yine saç teline zarar açtırma dökülue gibi hissediyorum
Şu an gaza geldim galiba boyatmicamAman Allah ım çok güzel ya!
Millet özellikle yaptırıyor bu saçı.
Evet dediğinizi anladım şimdi ben dökülme olur endişei yaşıyorumAnlatamadım bu renk kalmayacak saçınız yaş aldıkça bu ton bembeyaz plastik gibi bir renk alıyor şimdi değil elbet şu an hoş belki 50 belki 55 belki 60 da yada daha erken onu bilemem.Sacin renk veren maddesi ölmesi ne kadar hızlı ise kişiden kişiye değişir .O zaman o rengi sevmeyip dip boyaya dönmek isteyebilirsiniz .Zaten sadece boya değil stress yedikleriniz tarama şeklimiz elektrikli aletler toka takmak bir sürü şey var zarar veren.Ben boyatiyorum fakat saçlarım uzun kirilmiyor bile .Yani sadece kimyasal değil zarar veren sıcak su saç kremi bir dolu neden var .
En güzel yaşlarımızdayız bana göre insanların söylediklerinin hiç bi önemi yok nasıl iyiydeniz öyle yapın :)Evet o algıyı alıyorum bende normalde boyami diye merak etmelerinin sebebi küçük gösteriyorum herhalde bu yaşta beyazmalmamitir ya merak oluyordur ya da hastalık mı filan diye düşünüyor olabilirler enerji önemli:))
Elimde değil çok deniyorum ama çok zorlanıyorumGenc oldugun belli de kanka, genetik etkenler yoksa saçın erken beyazladiysa ya strestendir ya da B vitamini eksikliği .. saçı gecelim ama kendin icin stresi bıraksan mi?
Bende bunu bir arastiriyimBenimde şakaklarım çok beyazları 7.1 keşfettim bi süre boyamadan da idare edilebilen bi renk oldu bana. Beyaz çıksa da çok sorun etmiyorum artık kurtarıcı oldu bitkisel olanını alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?