Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar böyle bir saçınız varsa naparsiniz

Evet dediğinizi anladım şimdi ben dökülme olur endişei yaşıyorum
Açıcı kullanmayın kullandirtmayin sarı ton istemiyorsanız zaten .Ombreden uzak durun stressden çok sıcak su fön maşa uzak durun .Islakken saç taramayin diplere masaj yapın şampuanı saçın tepesine değil ucuna sürerek kullanın .Saç kremini çok az kullanın iyi beslenin dökülse bile yenisi çıkar kadınlarda değil erkeklerde var o aşırı saç açılması dökülmesi genelde.Ayrica saç dökülecek ki yenisi çıkacak tırnak gibi .Yani canlar bile tüy döküyor insan olarak 0 dökülme olmaz saçta kellesme yoksa korkmayın bu kadar

Ya dışarısı zaten birbirinin aynısı tiplerle yeteri kadar dolu, herkes her şey birbirine benziyor, çok özgün, asi , özgüvenli gösteriyor bence sizi.

Bitkisel saç boyalarında da kimyasal var bunuda bilin hiçbir bitki uzun vadede katkı olmadan içinde renk vermez benim fikrim bu .Benimde dökülüyor saçlarım uzasa kirilmasa bile yenileri çıkıyor aynı yerden aynı yoğunlukta.Ayda bir dip boya değil sorun .Sorun başka şeyler o tokalar varya lastik yada çatal uçlu saçı topuz yapmak atkuyruğu yapmak onlar bile saçı döker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…