kızlar boyum cok kısa , napmalıyım ? :(( yardım edin..

hiç dert etme ilerde nişanlının yanında topukluyla salına salına gezinirsin uzun boy kompleksine girmeden
keşke bende senin boyunda olsam

canım uzun boylu olupta elinize ne geçcek ki gerçekten merak ediyorum kısa boyluların çılgın gibi uzamak isteme isteğini...

canımın için, çık sokağa başını kaldır etrafa dikkatlice bi bak..
kolu-bacağı olmayan, tekerlekli sandalyeye mahum..gözleri görmeyen onlarca insan göreceksin..
haline şükret..herşeyin sapasağlam..aklın fikrin yerinde..eminim karakterin ve yüzün boyundan daha fazla ilgi çekecek güzelliktedir..
şükret..ilaç süt bahane..genetik :86: şsüt çok sağlıklı tabii ki iç ama günde bir litre çok abartılı olur, fazla süt kansızlığa neden olabilir..kararında içmelisin..ilaçlara vs..güvenmezdim yerinde olsam..
çok sağlıklı ve mutlu günler

boşver dert etme arkadasım..
herkesin boyu kilosu endamı alımı kendine yakışır..
kimileri vardır selvi boylu manken vucutlu ama
yüzden güzellik emaresi yoktur..
kimi de herşeyi vardır ama duruşunda bir iticilik
hoş olmayan bir eda vardır..
bunları kriterlere sığdırmak doğru değil..
herhalinle güzel olduğuna inan ve mutlu ol yeter..
bu senin elinde çok da olan birşey değil..
mevcut durumunla kendinle barışık ol..
ayrıca ben de 1.58im uzun değilim bana göre
ama kiloma hatlarıma çok yakışıyor..
ve sevgilimin bu boyda olmam çok hoşuna gidiyor..
beni hep küçüğüm diye sever..
ve senin böyle küçük minyon olman çok hoşuma gidiyor der..
bazen topuklu giyip 1.65 civarı olduğumda kızar..
sana da narenin minnoş olmak daha çok yakışıyor der..
oyüzden hiç takma..
arkadasım 1.63tü..sevgilisi 1.95..
yanyana baya farketmesine rağmen hiç problem yapmadılar
ve deli gibi severek evlendiler..
nasipse uzarsın uzamazsan da takma sağlığın ve mutluluğun tamsa şükretmek
yeterli bir sebep..

süt içmek ve balık yağı içmek faydalı bu konularda.. tabii bol spor la en iyi boy uzatıcı spor badmington dur boydan şikayeti olan bir arkadaşın varsa onu da al karşılıklı oynayın tenis benzeri bir spor ancak file olarak voleybol filesi gibi yüksek bir file kullanmanız gerek toplarıda eğlenceli ::):) genetik faktörelerde etkili ama bunları aprak ulaşabileceğin maksimum boy seviyesine ulaşabilirsin cnmm:) benim boyumda kısa ama ben gelişmer döneminde hiç spor yapmadım ve sütde sevmem:):9

hiç dert etme ilerde nişanlının yanında topukluyla salına salına gezinirsin uzun boy kompleksine girmeden
keşke bende senin boyunda olsam

senin boyun kac:130:

zaten kansızım
cevap veren herkese tesekkürler.
artık süt icmiycem,spor yabıcam..

aman canım ya 16 yaşındaymışsın ve boyun 156 ben 25/26 yaşlarındayım boyum 156 ve nişanlandım nişanlımında173/174 civarı sorun edicek birşey değil sağlığın yerinde olsunda gerisi problem olmuyor

sut icmeye devam ve plates yap derim ben sana
esnemeye yonelik hareketler oldugu icin yetiskinlerde bile 6 cm e kadar uzatiyormus boyu
mantigima yatti benim
uzulme ama cok kisa sayilmazsin.

haklısın canım aslında o kadar problem yapmıyorum ben,
uzun olsadım tabi daha iyi olurdu.
ayrıca;
allah mesut etsin (bilmem öle mi denir)

sut icmeye devam ve plates yap derim ben sana
esnemeye yonelik hareketler oldugu icin yetiskinlerde bile 6 cm e kadar uzatiyormus boyu
mantigima yatti benim
uzulme ama cok kisa sayilmazsin.

evet plates yabmaya baslıcam,bide zıplıycam.:122:
hatta koltukta bas asagı asılmak bile boy uzatıyomus;omurgaları,kemikleri diklestirdigi icin.

Seni üzmek istemem ama..

annen 150 baban 169, kiz çocuklari herzaman ufak olur, erkek karde$in varmi?
Annenden uzun babandan klsa olman bence normal.
Not: annenle babanin boylari da klsa farkindasin dimi?...

genetik oldgu belli arkdşma katılıorum annenın ve babanında boyu kısa.ama bnce öle cok üzülme ztn türk kadının boyu cok uzun olmuyor genelde minyon yapılı insanlardır.bnce genede süt iç sonuçta süt cok yararlı boy uzar ve ya uzamaz gende kesme derim ben.pilates uzatıyormuş öyle okumuştum siteden bi araştır istersen tabi uzun boyun alımı da başka bence benım boyum 1.76 dönen bıdaha bakıyor desem yerdır ama uzun kısa farketmez onemli olan kendini begenebılmek ve kendnle barışık olmaktır

kesmeyi düsünmüyorum ama 1 litre icmeyi de düsünmüyorum artık,
2 bardak,yarım lt yeterli.
cok arastırdım,boy uzatıcı egzersizler var.
o hareketleri yabıcamm.
ayrıca masallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…