Kızlar bu adama ne yapmalıyım

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Esim pazar gunu çalışmıyordu . Aldı cocukları kaynanama götürdü . Orda oturmuş . Sonrada eltimin kızını cocuklarımı alış veriş merkezine götürmüş . Beni neden almadın giderken dedim . Acil gitmem gerekiyordu ondan dedi . Demiyor karimida götüreyim eltimin kızını götürüyor beni götürmedi delirdim yoruldummm

Şimdide cocukları bıraktı çıktı . Arkadaşlarının yanına gitti . Off ya nedir bu adamlardan çektiğimiz

Esim pazar gunu çalışmıyordu . Aldı cocukları kaynanama götürdü . Orda oturmuş . Sonrada eltimin kızını cocuklarımı alış veriş merkezine götürmüş . Beni neden almadın giderken dedim . Acil gitmem gerekiyordu ondan dedi . Demiyor karimida götüreyim eltimin kızını götürüyor beni götürmedi delirdim yoruldummm

sadece cocouklarımı goturmus yoksa annesını eltınıde mı goturmus ?

Eşinizden bağımsız dışarı çıkıp dolaşan biri değilsiniz sanırım. Doğru mu? Çocuklar küçük mü?

40 yasında 7 senelik evliyim

O zaman normal erkekler odundur dicem cok klasik olcak ama ne yazik ki bu dogru odundan kurdanlik beklemeyin yoksa benim gibi çok hayal kırıklığı yaşarsınız hatta size çok dokunsa da belli etmeyin daha ozguvenli duruyorsunuz çıkın siz de basın

Ben henüz takmadan yapamıyorum yeni evliyim ama sizin sene itibariyle vaktiniz gelmis cok da ..... deyin gecin

Benim de yapabilmek için bana da dua edin

Sevgiyle kalin

O çocuğun amcası oluyor eşiniz yani eltinizin değil kardeşinin çocuğunu götürmüş oluyor değil mi ?

C Cansu098

cansu hanim sizin onceki konularinizdan da vakif oldugumuz uzere eltiniz ile zaten gergin bir iliskiniz vardi ve en son evliliginiz bosanmaya dogru yol aliyordu.
esiniz yigeni ve evladiyla bir pazar keyfi yapmak istemis. yukaridaki gerekceleri de ekleyince bu durum anormallesmiyor. belki adamin yigenine alacagi iki caputa yuz asacaksiniz, tadini bozacaksiniz? el insaf

Acil gitmesi niye gerekiyormus? Sanki hastaneye yetisiyor, alt tarafi gezmeye giderken karisini alacak adama bak ya
Haftaya pazar gunu sen sabah erkenden al cocuklarini gezmeye git madem, uyansin ki evde in cin top oynuyor,kalsin bir basina
Daha mutlu olur cnm daha rahat gezer . Arkadaşlarıyla ailesiyle buluşur bu ona ödül olur

C Cansu098

cansu hanim sizin onceki konularinizdan da vakif oldugumuz uzere eltiniz ile zaten gergin bir iliskiniz vardi ve en son evliliginiz bosanmaya dogru yol aliyordu.
esiniz yigeni ve evladiyla bir pazar keyfi yapmak istemis. yukaridaki gerekceleri de ekleyince bu durum anormallesmiyor. belki adamin yigenine alacagi iki caputa yuz asacaksiniz, tadini bozacaksiniz? el insaf
Karışmadım kızmadım bile sadece burdan sitem ettim . Kaynim kendi ailesini birakipta benimkiyle muhatap olmaz . Hemde kapımın önünden geçiyor karicim gelsen demiyor . Sorun yaşadığım eltimin kıziyla geziyor . Bende mal mal evde oturuyorum . Bu insanlikmi .

Eşinizden bağ ımsız dışarı çıkıp dolaşan biri değilsiniz sanırım. Doğru mu? Çocuklar küçük mü?
Cocuklarım kucuk öyle fazla dışarı çıkamıyorum . Beni hic düşünmüyor . Birde sorun yaşadığım eltimin kızını gezdiriyor . Kapımın önünden geçiyor beni almıyor zoruma gitti

Back
X