Kızlar bu adama ne yapmalıyım

Esim pazar gunu çalışmıyordu . Aldı cocukları kaynanama götürdü . Orda oturmuş . Sonrada eltimin kızını cocuklarımı alış veriş merkezine götürmüş . Beni neden almadın giderken dedim . Acil gitmem gerekiyordu ondan dedi . Demiyor karimida götüreyim eltimin kızını götürüyor beni götürmedi delirdim yoruldummm
eltinizle aranız bozuk olduğu için çağrmadı belkide.sizde alın çocuklarınızı gezin.

Se de gez canım o geziyor sen de çık çık gez ver cocuklarida babasına ben öyle yapıyorum
Bilsem öyle yapıyor bende gezerd im . Evde bekle bekle gelmediler zaten ne halı varsa görsün bıktım sorumsuz adam iste

eltinizle aranız bozuk olduğu için çağrmadı belkide.sizde alın çocuklarınızı gezin.
Bilsem öyle yapıyor bende gezerd im . Evde bekle bekle gelmediler zaten ne halı varsa görsün bıktım sorumsuz adam iste

O zaman normal erkekler odundur dicem cok klasik olcak ama ne yazik ki bu dogru odundan kurdanlik beklemeyin yoksa benim gibi çok hayal kırıklığı yaşarsınız hatta size çok dokunsa da belli etmeyin daha ozguvenli duruyorsunuz çıkın siz de basın

Ben henüz takmadan yapamıyorum yeni evliyim ama sizin sene itibariyle vaktiniz gelmis cok da ..... deyin gecin

Benim de yapabilmek için bana da dua edin

Sevgiyle kalin
Âmin cnm. Yeni evliyken batmiyordu bu kadar cocuklar olduktan sonra zaman geçince artık tahammül edemiyorum . Bagirsamsa kussemde aynı değişen bisey yok . Odun iste daha öyle kabullenicem ne yspayim

Sende esin cocuklari kv hoturunce evde durmak yerine tek basina cikip dolasaydin.bu kadar onemlimi yegeniyle cocukariyla cikmasi.
Eltimin kizi dediginiz esinizin kardesinin kizi amcasi yani;)sanirim eltiye giciksin

Daha mutlu olur cnm daha rahat gezer . Arkadaşlarıyla ailesiyle buluşur bu ona ödül olur
En azindan sen gerilmemis olursun
Madem adam seninle gezmiyor seni sallamiyor sen de onu sallama, keyfine bak al cocuklarini cik eglen. Cocuklarla yapilacak dunya aktivite vardir disarida benden iyi bilirsin. ;)

Karışmadım kızmadım bile sadece burdan sitem ettim . Kaynim kendi ailesini birakipta benimkiyle muhatap olmaz . Hemde kapımın önünden geçiyor karicim gelsen demiyor . Sorun yaşadığım eltimin kıziyla geziyor . Bende mal mal evde oturuyorum . Bu insanlikmi .

Sorun yaşadığınız eltinizin kızıyla gezmiyor. Kardeşinin kızıyla yeğeniyle geziyor.

senin çocuklarının amcası "yeğenlerimi alayım gezdireyim" demeyip de kocan bunu düşünüyorsa sonuna kadar haklısın. bunu da kocana söylemelisin.

Esim pazar gunu çalışmıyordu . Aldı cocukları kaynanama götürdü . Orda oturmuş . Sonrada eltimin kızını cocuklarımı alış veriş merkezine götürmüş . Beni neden almadın giderken dedim . Acil gitmem gerekiyordu ondan dedi . Demiyor karimida götüreyim eltimin kızını götürüyor beni götürmedi delirdim yoruldummm
yeğenleri kuzenlerşi toplamış adam gitmiş. ne var ki bunda ? ben bir şey anlamadım. seni de almamış çocuklarla takılmak istemiş. e hepsi ile de başa çıkmış sag saglim herkesi eve getirdiğine göre problem yok.

siz eltiyle sorun yaşadınız diye 17 yaşındaki çocuğun suçu ne ? aksine çocuğa ekstra iyi davranın . belki annesiyle sorun yaşadınız diye sizden çekiniyordur . yapmayın nolur . hakikaten 3 günlük dünya . o kadar sinirleneceğiniz bir olay olmamış .

Şimdi siz baştan kvye gitmediyseniz orada bir plan yapılması ve sizin dahil edilmemiz çok normal. Bunda büyütecek bir şey yok sanki..

Bir de eltimin kızı niye diyorsunuz direk yeğen demek varken :110:Eltiyle sorunlar varsa var.. Zira o çocuk eşinizin kardeşinin kızı, yengemin kızı demiyor herhalde eşiniz bahsederken, böyle ilişkilerde sizin eltiniz bile eşinize dış kapının mandalı, yeğenin annesi, kardeşinin eşi vs vs.. Yani yakın kan bağı olan yeğeni. Sizin bile yeğeniniz sayılır.

Bir amca yeğenini ve çocuklarını yanında eşi olmadan gezdirmez mi yanında yani :işsiz: Bizi dayılar amcalar o kadar çok gezdirmiştir ki yengemiz yanımızda olmadan.. Yengeler de ayrı gezdirirmiştir. Hiç böyle de bakmamışlardır olaya..

Back
X