- 1 Mart 2018
- 91
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi Nefesegemen
-
Cunku babası takılarımız dahil herşeyi sattı size ev aldım dedi taşındık ev kiraymis görümceme gelip niye bana gelmiyolar insan nasılsın kızım demez miişsiz kalması ile ailesinin ne alakası var? görümcenin gelmemesinin bu olaylarla bağlantısı ne?
Adama is var adam fabrika beğenmeyip ev eşyalarını satıyor iş bulamama stresi yokE dükkan satılmasa ne olacaktı anlamadım?
Zaten adam işsiz stresli bide böyle laf yapmanız sabrını taşırmıştır adamın.
Ne oldu annenizin evine gidince dükkan yerine geldi mi bari? İyi gün eşisiniz sanırım
İş aranıyor ki bulsaHani iyi günde kötü gündeydi ? İşsiz kaldıysa iş bulur yani ne olacak dünyanın sonu mu?
Cunku babası takılarımız dahil herşeyi sattı size ev aldım dedi taşındık ev kiraymis görümceme gelip niye bana gelmiyolar insan nasılsın kızım demez mi
Diyorum ki görümcemle evin arasında bir ev var kaynanam kayınbabam hergun kızlarına geliyorlar oğulları evde TV satıyor gelip ne yiyonuz ne iciyonuz demiyolar görümcem gelmiyor demiyorumbenim eşim de evlendikten birkaç ay sonra işsiz kaldı
5 ay sürdü bu durum
ailesinin maddi geliri ve varlıkları çok iyi
bir kere olsun nasılsın demediler
ben de bir kere olsun eşime sebebi ailen demedim görümce hele ne alaka?
eşiniz çalışmaya istekli ise yanında destek olmalısınız ama arayışta değilse haklısınız ( aile konusu dısında)
İşte bize kredi çekçek dedi bizde verdik güvendik babası sonuçta dedimsiz kendinize ev alamıyor musunuz? niye takılarınızı teslim ediyosunuz. ev alınırken tapu vs görmek istemiyor musunuz?
Ben fabrikalara iş basvurusu yaptım benle çalışmayan esimSagdan soldan yardim beklemek yerine sen yardimci olsana esine.
Hamile olduğum halde çalıştım ben eşim ewde yatarkensen çalışıyor musun ?
benim eşim işsiz kaldığı dönemlerde hep benim maaşımla geçindik. üniversite mezunu eşim ortada kalmıştı. piyasa ortada. biraz da kadın çalışsın erkek otursun. neresi ayıp bunun.
İşte bize kredi çekçek dedi bizde verdik güvendik babası sonuçta dedim
Evet aynen öyle oldu sadece kira kontratı oluyor sonrada bize kredi çıkmadı diyoryani güvenle bi alakası yok ki adamın ilk vukuatı değildir bu. ilginç yani size ev aldım diyor. siz de gidip oturuyosunuz, sonra bi bakıyosunuz ev kiraymış. yani bu kadarı saflık oluyor.
Evet aynen öyle oldu sadece kira kontratı oluyor sonrada bize kredi çıkmadı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?