Kızlar bu akıl verin

Nefesegemen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2018
91
18
3
31
Kızlar merhaba eşimle kavgalı bir şekilde kendi ailemin evindeyim eşim 2 aydır issiz iş beğenmiyor ve biz bu kadar zor durumdayken esimin ailesi hergun gorumceme kadar gelip bana nasilsin demiyolar gorumcemle evimin arasında sadece bir ev var ve esimin işi varken babası dukkanini sattı dükkan onun usteneydi ve bi kadına takıldı duyuldu ben bu hale gelmemizin sebebi senin ailen dediğim için kavga ettik ve biz 10 aylık evliyiz ben şimdi ne yapmayaliyim

benim eşim de evlendikten birkaç ay sonra işsiz kaldı
5 ay sürdü bu durum
ailesinin maddi geliri ve varlıkları çok iyi

bir kere olsun nasılsın demediler

ben de bir kere olsun eşime sebebi ailen demedim görümce hele ne alaka?

eşiniz çalışmaya istekli ise yanında destek olmalısınız ama arayışta değilse haklısınız ( aile konusu dısında)

Son düzenleme:
E dükkan satılmasa ne olacaktı anlamadım?
Zaten adam işsiz stresli bide böyle laf yapmanız sabrını taşırmıştır adamın.
Ne oldu annenizin evine gidince dükkan yerine geldi mi bari? İyi gün eşisiniz sanırım

Adama is var adam fabrika beğenmeyip ev eşyalarını satıyor iş bulamama stresi yok

Cunku babası takılarımız dahil herşeyi sattı size ev aldım dedi taşındık ev kiraymis görümceme gelip niye bana gelmiyolar insan nasılsın kızım demez mi

siz kendinize ev alamıyor musunuz? niye takılarınızı teslim ediyosunuz. ev alınırken tapu vs görmek istemiyor musunuz?

Diyorum ki görümcemle evin arasında bir ev var kaynanam kayınbabam hergun kızlarına geliyorlar oğulları evde TV satıyor gelip ne yiyonuz ne iciyonuz demiyolar görümcem gelmiyor demiyorum

sen çalışıyor musun ?
benim eşim işsiz kaldığı dönemlerde hep benim maaşımla geçindik. 4 üniversite mezunu eşim ortada kalmıştı. piyasa ortada. biraz da kadın çalışsın erkek otursun. neresi ayıp bunun.

Hamile olduğum halde çalıştım ben eşim ewde yatarken

İşte bize kredi çekçek dedi bizde verdik güvendik babası sonuçta dedim

yani güvenle bi alakası yok ki adamın ilk vukuatı değildir bu. ilginç yani size ev aldım diyor. siz de gidip oturuyosunuz, sonra bi bakıyosunuz ev kiraymış. yani bu kadarı saflık oluyor.

Evet aynen öyle oldu sadece kira kontratı oluyor sonrada bize kredi çıkmadı diyor

evlenmeden önce hiç aileyi, adamı araştırmadınız mı? yani bi insan hamile karısı çalışırken kendisi evde yatıyorsa illaki karakteri bozuktur, belli eder kendini.

Evlenmeden işte eşimin dükkanı vardı babası içeri gidiyoz diye sattirdi sonra altinlsri aldı arabayı hipotek etti devamı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…