Kızlar bu diş mi lütfen yardım

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.110
598
Kızlar kızımın alt dış etinde dişe benzer birşeyler var arkadaşım pamukçuk diyo annem diş geliyo diyo kafam karıştı canım çok sıkkın kötu bişey mi bu 😣

Eklentiler

• IMG-20190328-WA0010.webp
    IMG-20190328-WA0010.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar kızımın alt dış etinde dişe benzer birşeyler var arkadaşım pamukçuk diyo annem diş geliyo diyo kafam karıştı canım çok sıkkın kötu bişey mi bu 😣
Elinizle bi dokunuverin pamukcukla karıştırılarak bişey değil dişse sertliğini hissedersiniz .çok tatlı ya bebek görünce dayanamıyorum

Bana Pamucuk gibi göründü.
Pamuklu temiz bir bezi parmağınıza sararak karbonatlı su ile ağzının içini temizleyin.
Her iki durumda da korkacak bir şey yok, ne güzel telaşlar bunlar :KK200:
Düzenli olarak siliyim karbonatlı suyla dış de olsa nolacak değilmi agzi temiz olur hiç değilse 🙈😁

Düzenli olarak siliyim karbonatlı suyla dış de olsa nolacak değilmi agzi temiz olur hiç değilse 🙈😁
Aynen öyle ben bunu düşünememiştim mesela, bi de anneme cırlıyordum çocuğun ağzına bez sokuyor diye. :KK70:
Çok biliyordum da sanki sonra baktım kadın haklı hergün emzirdikten sonra öğlen ve akşam yapıyordum bu işlemi :KK33:

Karbonatli suyla silmeyi oneriyorlar genelde. Bebeginiz kac aylik tam. Ben kendi bebegime dogundan itibaren her emme sonrasi yarim cay kasigi su verdim. Hic pamucuk olmadi. Daha buyukse bebeginiz emme sonrasi mama sonrasin1 cay kasigi su verin agzini durulasin.

Bence diş daha yukarda üstte olur böyle alttan görünüyor emin olamadım ama diş değil gibime geldi kaç aylık bu arada maaşallah

hmmm
ben aft ile mi karıştırıyorum acaba? aft ve pamukçuk aynı şey diye biliyorum ve aft de can acıtan bişey.
Aft’ın yarasız hali diyelim. Evet aft çıkınca biz dayanamıyoruz. Ama bebekler acı konusunda bizden daha dayanıklı olurlarmış. Dr öyle demişti 38 derece ateş yetiştikini yere serer ama çocuklar 39 dereceyle oyuncağıyla oynamaya devam eder

Karbonatli suyla silmeyi oneriyorlar genelde. Bebeginiz kac aylik tam. Ben kendi bebegime dogundan itibaren her emme sonrasi yarim cay kasigi su verdim. Hic pamucuk olmadi. Daha buyukse bebeginiz emme sonrasi mama sonrasin1 cay kasigi su verin agzini durulasin.
Bence diş daha yukarda üstte olur böyle alttan görünüyor emin olamadım ama diş değil gibime geldi kaç aylık bu arada maaşallah
Kızlar kızım 9 aylık mama içiyo bundan sonra suya daha çok dikkat edeceğim :(

Back
X