• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu durum normal mı??

Artık duyulcak kıvama gelmiş.. sağlıkla ve huzurla kucağınıza da alırsınız inşallah.. ilk o kalp atışını duyduğunuzda gözyaşları sel olucak.. sonra hareketlerini hissediceksiniz.. ve sabırsızlanıcaksınız bi doğsa diye.. hatta azıcık sevip koklayıp tekrar yerine koyma imkanım olsa keşke diyceksiniz :))
Evde ultrason cıhazım olsa merak ettıgımde baksam dedıgım an anladım hamılelıgım boyunca cok sabırsız olucam:)

ohhhhhh üstüne pasta cila oluyordur bu :KK48: adamlar bizi yanlışlıkla çöp diye atmasa bari hayaller hayatlar dedikleri bu olsa gerek
Bebegim şuan 4 aylık ilk 3 ay kolik oldugu için sabahlara kadar gaz sancısından aglardı. Biri bebege baksa da uyusam diye çöp tenekesine bile razıydım

Bebegim şuan 4 aylık ilk 3 ay kolik oldugu için sabahlara kadar gaz sancısından aglardı. Biri bebege baksa da uyusam diye çöp tenekesine bile razıydım
Kolik Bebek çok zor atlatmasına sevindim. Hem Bebek için hem anne için büyük eziyet gerçekten. İnşallah bundan sonra seni çok yormayan sakin ve sağlıklı bir bebek olur

Back
X