kizlar bu dusuncemden kurtulmama yardim lutfen !! benim gozlerim siyah ve yesil gozlu

moyabela

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
64
0
16
Adana
veya mavi gozlu bir cocugu begendiyim zaman dayima urkuyorum....
boyle bir kompleksim var...
renkli gozlu oglanlar guzelde olsan , gozlerin siyahsa baganmiyorlar diye....

gozleri koyu kahve, siyah arkadaslarim sevgilisi gozleri renkli ve samimi seveni var mi burada ??

bu tarz cocuklar kendilerini sizden ustun his ediyormus gibi geliyor...biz gozlerinde guzel de olsak deger tasimiyormusuz gibi....

baska göz rengi kaldımı saydığın cok hossun bilmemki ilk defa duyuyorum böle kompleksi olan birini

pardon?? :26:

Sevmek gozle olan birseymiki?

Adam gibi adam olmak goze bagliysa ben hic birsey anlamamissim meger

anlamadim..urkuyorsun derken ?

turkcem zayif kusura bakma...aciklarmisin ?
sen yazmıssın bunu neyını anlamadın dayima değil daima olacak gurbetcı mısın?
bu arada önemli olan gozun rengı değildir senı sevecek olanda göz rengınle sevmez,sevgı boyle basıt seylere baglı değil,ayrıca her renklı gozlu olan guzel gozlu dıye de bır sey yoktur
.kac yasındasın sen canım?

konunun saçmalığından önce bu nasıl bir anlatım biçimidir Allah aşkına? Katlettin Türkçeyi

Son düzenleyen: Moderatör:

avrupada yasiyorum...cumlenin kurulusunu anlamamistim...

sevmek neye bakar ? neye baglidir ? begendigin bir insanin akillica dikkati nasil cekilir ?

19 yasindayim...

ay ne saçma
insanın sevdiğinin gözü gibisi var mıdır ki??
içi aşkla baktıktan sonra isterse mor olsun ne önemi var

avrupada yasiyorum...cumlenin kurulusunu anlamamistim...

sevmek neye bakar ? neye baglidir ? begendigin bir insanin akillica dikkati nasil cekilir ?

19 yasindayim...

asalet, az konuşmak öz konuşmak hanımefendi olmak ve soğuk olmak... ama açık kapı da bırakacaksın. genelde soğuk olursan ona attğn bir gülck bile kendini farklı hissettirir.. kaçan kovalanır kısacası.

Neden kendine güvenin olmadığının araştırmasını yapmalısın bence.
Sonra çözüme gidip bu saçma düşünceden kurtulabilirsin.

Bu arada ben erkekte renkli gözden nefret ederim mesela.
Erkeği çirkinleştiren en büyük unsur benim için renkli gözlerdir.
Koyu renk gözleri olan erkekler üst sıralardadır her zaman.

Zevk meselesi.

Son düzenleme:
Sevginin ne olduğunu sana burda uzun uzun anlatsamda gerçeğiyle karşılaşmadan asla anlayamayacaksın.
Sevgilimin gözleri kahverengi ama onun o güzel bakışlarını onlarca binlerce mavi göze değişmem bana göre diğer tüm renkler kifayetsiz kalır onun göz rengi yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…