Kızlar bu elbiseye nasıl bi ayakkabı alıyım, acill ?

Mesela böyle bişey olabilir canım, çok parlak bir gümüş değil, daha sonra bunu siyah kıyafetlerle de kullanabilirsin, bu tonda ayakkabının burnu açık olanı da olabilir, ama bence çok açık modeller düşünme, elbisen kısa olduğu için ayakkabının daha kapalı olması daha hoş durur bence...

genç kıza bence böyle bir ayakkabı gtmez.daha şık brşey olmalı die düşünüorm cnm:)
yine sen blirsinde

Gittiğim mazağazalarda söylenenlere en yakın bulabildiğim bu tarz bi şey Eki Görüntüle 335559

Bu da oldukça şık duruyor canım, hem platform olması ayağının bi nebze olsun rahat olmasını sağlıyor

Yalnız bu ayakkabıyı günlük hayatta kullanman biraz zor, gerçi benim önerdiğim de öyle, pek günlük hayata uygun değil, o yüzden bence olabildiğince fiyatı uygun bişey tercih et canım:)

uff bayıldım !

Kızları bu ayakkabıları aldım, ışıkta renk değiştiryo mavi-gri-pembe-mor oluyo :) Elbisenin altına da çok güzel oldu, boğar diye korkmuştum ben ama çok uyumlu oldu.. Şimdi asıl sorun buna nasıl bi portföy almalıyım :) Aynı ayakkabıları siyah uzun bi abiye ile de kullanacağım ona göre alternatiflerinizi bekliyorum..

Bayıldımmm yaa, model olarak da çok güzel:) valla güle güle kullan canım, portföy bakayım ben de netten

sanırım pek platformlu değil.zarif bir ayakkabı.iyi ki o kaba ayakkabılardan almamışsınız.güle güle iyi günlerde kullanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…