apoletle aynı renk olmalı bence
Eki Görüntüle 333250
Çok şıkır şıkı bi şey istemiyorum, günlük hayatta da kullanabileceğim tarzda bi şey olsun ama istediğim gibi bi şey de bulamadım henüz. Haftaya en yakın arkadaşımın düğünü var orda giyeceğim. Hangi renkler, modeller gider bu elbisenin altına ?
Ben de böyle düşünmüştm, gri simli gayet hoş olur fakar günlük hayatta giyemem onu da :/
sax mavisi bir elbise giyecekse kişi klasik olup siyah bir stiletto giyebilir veya çılgın olsun derse turuncu bir ayakkbıda giyebilir...Ben olsam yeşil, mor veya turuncu giyerdim...Yazlık formu olmasından dolayı ayakkabım kesinlikle bir stiletto olurdu...Kapalı veya klasik tip giymezdim...
Yeşil benm de aklıma gelmşti ama olmaz mı acaba demiştim, çok severim.. Nasıl bi tonu gider bununla ? Ve bu tarz bi ayakkabıyı nerden bulabilirm Ankara'da ?
Eki Görüntüle 333250
Çok şıkır şıkı bi şey istemiyorum, günlük hayatta da kullanabileceğim tarzda bi şey olsun ama istediğim gibi bi şey de bulamadım henüz. Haftaya en yakın arkadaşımın düğünü var orda giyeceğim. Hangi renkler, modeller gider bu elbisenin altına ?
bunu buldum netten daha abiye istersen bunun taşlısıda olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?