Kızlar bu elbiseyle hangisini giyimm

evet cnm erkek arkadaşımın arkadaşı evlenio ama ben çocuğu tanımıom :

Hahaha Bi kaç ay sonra nasipse bende öyle bi davete katılacağım. Tanımıyorum ama erkek arkadaşımın çocukluk arkadaşı. Artık kıyafeti bende paylaşırım yardımcı olursunuz sizde bana
Her ne kadar tanımasam da aşkitomun yanında şık olmalıyım

Bordoyu cok begendim ben :) hepsini kullanabileceginizi dusunuyorum :) hepsi birbirinden guzel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok topuklu giymiyorum boyum 1,70 çünkü erkek arkadaşımla özel bir yere gidince giyiyorum giymemi çok istiyor oda bide zayıfım 3 kilo falan aldım daha çok hoşuma gidiyor giymek bide kız kardeşim var birlikte kullanıyoruz önümüzde de 2-3 düğün daha var ama hepsi aynı model ya o yüzden kararsız kaldım iade konusunda mağaza birini iade edebilirsiniz diye garanti verdi

abbovvv biz iyice gitmişiz kızlar acil bi göz doktoruna gitmemiz lazım

Ben daha cok gencim yoo :)) bordo gibi duruyordu oysa :) sen en iyisi kirmiziyi giy o mor bordo karisimini elde tut kesin lazim olur cok begendim ben :)) gozum kaldi insallah bisey olmaz :))

aynennn bende o fikirdeyimm

hahahah kızz değdirme nazar fena nazar değer bana bak çok ucuz özelden atabilirim mağaza adını lazımsa gidip alabilirsin çok beğediysen

Benimde boyum 176 canim ve inan cok iyi anliyorum seni. Haklisin hepsi ayni model ama mor bordo olani verme derim zor bulunan bir renk. Bence siyahi verebilirsin yaz geliyor yazlik bir ayakkabi ile degistirip onu acik ve acik tonlarda bir ayakkabi alabilirsin bence :)

siyah ayakkabım yok ve bazen çok lazım oluo ::d 3ünden de vazgeçemiom pufff :d

Eki Görüntüle 1094608 Eki Görüntüle 1094611

Kızlarr yardım edin bu elbiseye bu ayakkabılardan hangisi daha güzel olur Siyah mat portföy çanta takıcam.

yaa hep kırmızı demişler cnm ama şöyle söleyim ayakkabı çanta uyumu çok önemli diye düşünyrm.. sen siyah mat bir çanta kullanacaksan en baştakini seçmelisin..

weyta kırmızı çanta olcaksa kırmızı ayakkabı ya da bordo ayakkabı çanta kullanmalısın diye düşünyorum....

ayrıca ayakkabıların 3ü de çok güzel iade etme ...

o moru ben de çok beğendim inşallah bişi olmaz
benim maşallah dediğim 3 gün yaşamıyo

Pekte kıymetini bilemiyorum valla canım sabah iş akşam eve gel yemek ye tv izle uyu. Hep aynı. Ben nasıl gencim ya

ayy en rahat benim galiba işsizim öğlen kalkıyorum istediğim gibi geziyorum
neyse canım konuyu fazla dağıtmayalım özelden konuşalım biz bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…