Kızlar bu elbiseyle hangisini giyimm

Allahımmm çokk büyükkmüşsünnn =)))

Hazir sizi bulmusken bende bir elbise sormak istiyorum :)) yardimci olursaniz cok sevinecegim bende bu yaz ayni sekilde erkek arkadasimin cocukluk arkadasinin dugunune gidecegim ve iki elbise arasinda kaldim yardiminiza ihtiyacim var :)[ ATTACH]1094669[/ATTACH]

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398867950.505004.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 69

tatlım kusura bakma ama beyaz olan kombinezona benziyor.kırmızıyı al bence.

canım beyaz çok cesur onu tam anlamıyla öyle mi giyeceksin

Ay şoka girdimmmmm İkinci elbise inanılmaz ötesi harika. Sözümde giyeceğim elbiseyi buldum sanırım Ayy canım çok teşekkür ediyorum bayıldım resmen.
Ayrıca ikinciyi giy

tatlım kusura bakma ama beyaz olan kombinezona benziyor.kırmızıyı al bence.
Fikirlerinize acigim su an :) beyaz biraz fazla cesur ama dantel olarak cok hos geldi gozume. Arka kismi tamamen kapali olacak acik olmayacak

D: nesee konumuza dönelimm : saçımıda düz fön çektircem bari saçım normal olsun :

Üstü detaylı elbiseyi giyeceksen saçını açık bırakma. Düz fön çektirip sıkı bi at kuyruğu yaparsan çok daha hoş olur

canım beyaz çok cesur onu tam anlamıyla öyle mi giyeceksin

Arkasi kapali kullanmayi dusunuyorum canim. Sizce nasil olur dantel cok guzel geldi gozume. Ama gelinin yaninda beyaz hos olur mu bilemedim :/

Ay şoka girdimmmmm İkinci elbise inanılmaz ötesi harika. Sözümde giyeceğim elbiseyi buldum sanırım Ayy canım çok teşekkür ediyorum bayıldım resmen.
Ayrıca ikinciyi giy

cnm ben sana bi elbise göndereyim özelden bi de ona bak.
göndereceğim elbise burda bi arkadaş nikahında giyeceğini söylemişti çok beğendim.o yüzden burda atamıyorum.özelden atacam.

Üstü detaylı elbiseyi giyeceksen saçını açık bırakma. Düz fön çektirip sıkı bi at kuyruğu yaparsan çok daha hoş olur

Aynen bende ozgeye katiliyorum kesinlikle agli olan elbise ile salinmis bir sac pek hos olmaz canim. Toplu olmasi eminim sana cok daha guzel olur :)

arkadaşlar o beyaz nere için uygun olabilir ki? bence bi oryantal dans ederken giyse ancak o zaman abes kaçmaz.

arkadaşlar o beyaz nere için uygun olabilir ki? bence bi oryantal dans ederken giyse ancak o zaman abes kaçmaz.

Eger arkasi kapatilirsa gayet uygun bir elbise bence. Cok fazla acik bir yeri kalacagini dusunmuyorum. Danteli yogun oldugu icin ten pek gorunmuyor zaten

Arkasi kapali kullanmayi dusunuyorum canim. Sizce nasil olur dantel cok guzel geldi gozume. Ama gelinin yaninda beyaz hos olur mu bilemedim :/

evet canım gelinin yanında beyaz hoş durmaz ama toz pembe çok hoş olabilir bu elbise için

ikisini de çok beğendim ben nereden aldınız peki elbiseleri çok hoşlar

yaş muhabbeti olmuş burda
o yaşlandım diyen minnacıklar kırıcem ağzını he
oyy oyyy ben nerelere gidem yaş 38 ahaha

bu arada elbiseler pek şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…