24 :111::111::111::111:
Allahımmm çokk büyükkmüşsünnn =)))
hiç sorma canım elim ayağım kesildi şu yaşlılıktan dolayı
sahaları siz gençlere bırakıyorum iyi değerlendirin hee
Allahımmm çokk büyükkmüşsünnn =)))
D : nesee konumuza dönelimm : saçımıda düz fön çektircem bari saçım normal olsun :
Hazir sizi bulmusken bende bir elbise sormak istiyorum :)) yardimci olursaniz cok sevinecegim bende bu yaz ayni sekilde erkek arkadasimin cocukluk arkadasinin dugunune gidecegim ve iki elbise arasinda kaldim yardiminiza ihtiyacim var :)[Eki Görüntüle 1094670 ATTACH]1094669[/ATTACH]
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hazir sizi bulmusken bende bir elbise sormak istiyorum :)) yardimci olursaniz cok sevinecegim bende bu yaz ayni sekilde erkek arkadasimin cocukluk arkadasinin dugunune gidecegim ve iki elbise arasinda kaldim yardiminiza ihtiyacim var :)[Eki Görüntüle 1094670 ATTACH]1094669[/ATTACH]
Fikirlerinize acigim su an :) beyaz biraz fazla cesur ama dantel olarak cok hos geldi gozume. Arka kismi tamamen kapali olacak acik olmayacaktatlım kusura bakma ama beyaz olan kombinezona benziyor.kırmızıyı al bence.
D : nesee konumuza dönelimm : saçımıda düz fön çektircem bari saçım normal olsun :
canım beyaz çok cesur onu tam anlamıyla öyle mi giyeceksin
Ay şoka girdimmmmmİkinci elbise inanılmaz ötesi harika. Sözümde giyeceğim elbiseyi buldum sanırım Ayy canım çok teşekkür ediyorum bayıldım resmen.
Ayrıca ikinciyi giy
Ay şoka girdimmmmmİkinci elbise inanılmaz ötesi harika. Sözümde giyeceğim elbiseyi buldum sanırım Ayy canım çok teşekkür ediyorum bayıldım resmen.
Ayrıca ikinciyi giy
Üstü detaylı elbiseyi giyeceksen saçını açık bırakma. Düz fön çektirip sıkı bi at kuyruğu yaparsan çok daha hoş olur
Soz icin bencede biraz acik kalabilir :/ polis beyimiz sikinti yaratmasin ozgecim :))ciddi misiniz? erkek tarafı sözden vazgeçmesin sizi öyle görünce?
arkadaşlar o beyaz nere için uygun olabilir ki? bence bi oryantal dans ederken giyse ancak o zaman abes kaçmaz.
Arkasi kapali kullanmayi dusunuyorum canim. Sizce nasil olur dantel cok guzel geldi gozume. Ama gelinin yaninda beyaz hos olur mu bilemedim :/
ikisini de çok beğendim ben nereden aldınız peki elbiseleri çok hoşlarHazir sizi bulmusken bende bir elbise sormak istiyorum :)) yardimci olursaniz cok sevinecegim bende bu yaz ayni sekilde erkek arkadasimin cocukluk arkadasinin dugunune gidecegim ve iki elbise arasinda kaldim yardiminiza ihtiyacim var :)[Eki Görüntüle 1094670 ATTACH]1094669[/ATTACH]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?