24 :111::111::111::111:
Allahımmm çokk büyükkmüşsünnn =)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 :111::111::111::111:
hiç sorma canım elim ayağım kesildi şu yaşlılıktan dolayı
sahaları siz gençlere bırakıyorum iyi değerlendirin hee![]()
D
: nesee konumuza dönelimm
: saçımıda düz fön çektircem bari saçım normal olsun
:
Hazir sizi bulmusken bende bir elbise sormak istiyorum :)) yardimci olursaniz cok sevinecegim bende bu yaz ayni sekilde erkek arkadasimin cocukluk arkadasinin dugunune gidecegim ve iki elbise arasinda kaldim yardiminiza ihtiyacim var :)[Eki Görüntüle 1094670 ATTACH]1094669[/ATTACH]
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hazir sizi bulmusken bende bir elbise sormak istiyorum :)) yardimci olursaniz cok sevinecegim bende bu yaz ayni sekilde erkek arkadasimin cocukluk arkadasinin dugunune gidecegim ve iki elbise arasinda kaldim yardiminiza ihtiyacim var :)[Eki Görüntüle 1094670 ATTACH]1094669[/ATTACH]
Fikirlerinize acigim su an :) beyaz biraz fazla cesur ama dantel olarak cok hos geldi gozume. Arka kismi tamamen kapali olacak acik olmayacaktatlım kusura bakma ama beyaz olan kombinezona benziyor.kırmızıyı al bence.
D
: nesee konumuza dönelimm
: saçımıda düz fön çektircem bari saçım normal olsun
:
canım beyaz çok cesur onu tam anlamıyla öyle mi giyeceksin![]()
Ay şoka girdimmmmmİkinci elbise inanılmaz ötesi harika. Sözümde giyeceğim elbiseyi buldum sanırım
Ayy canım çok teşekkür ediyorum bayıldım resmen.
Ayrıca ikinciyi giy![]()
Ay şoka girdimmmmmİkinci elbise inanılmaz ötesi harika. Sözümde giyeceğim elbiseyi buldum sanırım
Ayy canım çok teşekkür ediyorum bayıldım resmen.
Ayrıca ikinciyi giy![]()
Üstü detaylı elbiseyi giyeceksen saçını açık bırakma. Düz fön çektirip sıkı bi at kuyruğu yaparsan çok daha hoş olur
Soz icin bencede biraz acik kalabilir :/ polis beyimiz sikinti yaratmasin ozgecim :))ciddi misiniz? erkek tarafı sözden vazgeçmesin sizi öyle görünce?
arkadaşlar o beyaz nere için uygun olabilir ki? bence bi oryantal dans ederken giyse ancak o zaman abes kaçmaz.
Arkasi kapali kullanmayi dusunuyorum canim. Sizce nasil olur dantel cok guzel geldi gozume. Ama gelinin yaninda beyaz hos olur mu bilemedim :/
ikisini de çok beğendim ben nereden aldınız peki elbiseleri çok hoşlarHazir sizi bulmusken bende bir elbise sormak istiyorum :)) yardimci olursaniz cok sevinecegim bende bu yaz ayni sekilde erkek arkadasimin cocukluk arkadasinin dugunune gidecegim ve iki elbise arasinda kaldim yardiminiza ihtiyacim var :)[Eki Görüntüle 1094670 ATTACH]1094669[/ATTACH]