• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu elbiseyle hangisini giyimm

evet canım gelinin yanında beyaz hoş durmaz ama toz pembe çok hoş olabilir bu elbise için :16::16:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398868845.836653.webp

Evet bayanlar boylede bir elbisemiz mevcut :) renkleri baska olabilir :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ikisini de çok beğendim ben nereden aldınız peki elbiseleri çok hoşlar

Bir arkadasima diktirecegim secilmis bir elbiseyi :) instagram kullaniyorsaniz orda takip ettigim bir sayfada cok guzel elbise modelleri oluyor :)

yaş muhabbeti olmuş burda:53:
o yaşlandım diyen minnacıklar kırıcem ağzını he :41:
oyy oyyy ben nerelere gidem yaş 38 ahaha :1:

bu arada elbiseler pek şık

abla bizimkisi sıkıntıdan öyle yaa biraz kafayı yemiş durumdayız da :9::9:

Bir arkadasima diktirecegim secilmis bir elbiseyi :) instagram kullaniyorsaniz orda takip ettigim bir sayfada cok guzel elbise modelleri oluyor :)

kullanmıyorum ama hesap açıp takip edebilirim rica etsem söyleyebilir misiniz sayfanın ismini çok güzel modeller gerçekten

Bende instagramdan seciyorum sizlerle paylasiyorum :)) sanirim ceken pek iyi cekememis :))

instagramdan hangi kullanıcıdan bakıyon bizde bakalım takip edelim çok hoş elbiseler gerçekten :9::9:

Thestylechick ve stylesouls bayanlar :) facebookta da moda tutkusu sayfasina bakabilirsiniz :)

ciddi misiniz? erkek tarafı sözden vazgeçmesin sizi öyle görünce?

Canım arkası kapatılırsa ve etek boyu biraz daha uzatlırsa harika ötesi bi ebise olur hem o günede uygun olur.Şu haiyle evet acık biraz. Kapıa gedikleri gibi ''U'' dönüşü yapıp gitme ihtimaleri var :27:

canım bunların twwitter adresi var mı ki acaba :9::9:

Inan onu hic bilmiyorum cok aktif twitter kullaniyorum ama moda tutkusunun twitteri var diye hatirliyorum canim istersen ona bi bak digerleri sadece instagram sanirim :/

Soz icin bencede biraz acik kalabilir :/ polis beyimiz sikinti yaratmasin ozgecim :))

Aırım o artistin havasını ! Demek isterdim ama aamam ya ona caktırmasamda tırsıyorum biraz :18:
Gerekli tadilatlar yapılırsa gayet hoş bir elbise inanılmaz bayıldım ben

Aırım o artistin havasını ! Demek isterdim ama aamam ya ona caktırmasamda tırsıyorum biraz :18:
Gerekli tadilatlar yapılırsa gayet hoş bir elbise inanılmaz bayıldım ben

Bencede canim bende begendim ama dedigin gibi biraz tadilat gerekli tabi birde giyecek fizik :/

Bencede canim bende begendim ama dedigin gibi biraz tadilat gerekli tabi birde giyecek fizik :/

Evet tatlım seviyorum ama vücut hatlarımı ya .. Balık etliyim ama tam kıvamında. Biraz diyet yapayım dedim sevgiim bu şekilde onun cok daha hoşuna gittiğini söyledi bende vazgectim :17:

Kırmızıııııııııı :52:
hepside cookk güzellll :16:

Hazir sizi bulmusken bende bir elbise sormak istiyorum :)) yardimci olursaniz cok sevinecegim bende bu yaz ayni sekilde erkek arkadasimin cocukluk arkadasinin dugunune gidecegim ve iki elbise arasinda kaldim yardiminiza ihtiyacim var :)[Eki Görüntüle 1094670 ATTACH]1094669[/ATTACH]

Canım beyaz elbiseyi telden bakınca görünteleyemedim ban özelden o elbisenin resmini atabilir misin

Back
X