canım ben yatak odasında 6. ve 8. resimdekini beğendim
tv ünitesi olarak 5. resim
salon takımı içinde 10. resimdekini beğendim
canım tv ünitesisinde hem fikiriz benim de aklımdaki o.. yatak odası 6.resimde daha yoğunum ama renk olarak beyaz seviyorum
salon takımı 4. takım hoşuma gitti .ama sizin beğendiğiniz 10. resim nişanlımın seçimi ve onu alırsam kumaşını değiştirip bi ton daha açık rengini
düşünüyoruz o nasıl olur peki böyle dahamı iyi sence canım ya
ben yemek odası olarak 1.resimdekini
tv ünitesi olarak 5.resimdekini
yatak odası olarak 8.resimdekini
salon takımı olarak da 10.resimdekini beğendim
güle güle kullanın
not:herşeyi beyaz beğendim ama tv ünitesinin rengi bunlara uymamış şimdi farkettim
Beğenmiş olduğun mobilyalar güzel, fakat avangart olanları ben pek beğenmiyorum.
Fazla şatafatlı geliyor bana nedense, ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki.
Ben aşağıya beğendiklerimin fotolarını ekliyorum... Fakat sen yine de kimsenin ne dediğine bakmadan;
Kendi kullanım kolaylığına ve zevkine göre olanını almanı tavsiye ederim.
Sonuçta bu mobilyaları sen kullanacaksın ve aldığınız mobilyalarla senin mutlu olman önemli...
Eki Görüntüle 541605 Eki Görüntüle 541606 Eki Görüntüle 541607
Beğenmiş olduğun mobilyalar güzel, fakat avangart olanları ben pek beğenmiyorum.
Fazla şatafatlı geliyor bana nedense, ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki.
Ben aşağıya beğendiklerimin fotolarını ekliyorum... Fakat sen yine de kimsenin ne dediğine bakmadan;
Kendi kullanım kolaylığına ve zevkine göre olanını almanı tavsiye ederim.
Sonuçta bu mobilyaları sen kullanacaksın ve aldığınız mobilyalarla senin mutlu olman önemli...
Eki Görüntüle 541605 Eki Görüntüle 541606 Eki Görüntüle 541607
canım bende beyaz sevdiğim için 8. yide yazmıştım zaten ama 6.cının renginden ziyade şekli hoşuma gitti
salon takımı içinde koltukların şekli 10 numara:) istediğin bir rengede kaplattın mı tadından yenmez vallainş. herşey gönlüne iiiçine siner
Biz eve 1. yemek odasını aldık 15 gün kadar olduuuuu
Çok güzel bir takım!
Onu beğendim ben
Yatak odası olarak 9. resim,çünkü ben Avangarde seviyorum
Tv ünitesi beğenemedim,beyaz mobilya seviyorum ben galibaaa:44:
Hayırlısı olsun ilk önce Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin.benim fikrime gelince 3.8.10.resimdekileri beğendim mutlulukla kullanın aldıklarınızı inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?