kızlar bu eşyalar nasıl sizce

canolarrrr toplanın bana fikirlerinizi söyleyin ben cuma günü eşyalarımı alacam ama karar veremedim resimleri yüklim de
bi bakın canlarım ya

1, 7, 9 ve 12 kesinlikle elemen gerekenler bence.

Yemek odasında sıralamam: 2, 5, 3
Yatak odası 6 da 8 de güzel.
Salon: 10 favorim, 4 ve 11 fena değil.

Ama tarz olarak çok farklı modeller koymuşsun. Tarzını anlayamadığım için kişisel zevkime göre yorumladım.

Son düzenleme:
kesinlikle 5 ve 10 canım bu arada bu mobilyaların markası nedir?? bende araştırmadayım zevkli seçimler yapmışsın.. iyi günlerde kullanman dileğiyle..

bizde bugün evmize aldım mobilya.. anneciğime uygun mesela biraz daha aggır takım olsun istedik. ama ben evlenince kendime göre birşe alırım. aldığımız yemek odası 1. ye benziyor..

canolarrrr toplanın bana fikirlerinizi söyleyin ben cuma günü eşyalarımı alacam ama karar veremedim resimleri yüklim de
bi bakın canlarım ya

Ben özellikle son resimdeki yemek odası takımını çok beğendim. Hepsi zevkli seçimler, şimdiden güle güle kullanın.

canımcım ben bunları begendım

bırde evınız bellı mı bellı olmadan alsam mı dıyorum bende nasıl olur sonuçta alacagımız seylerde ole ahım sahım buyuklukte olmayacak yerleştırrız sonucta yanı sen ne dersın??

teşekkürederim balım fikrin için

kesinlikle o yemek odası çok hoş evet canım yatak odasındaki aynalar özellikle hoşuma gitti

balım ben oldukca şık ama biraz sade fakat abartı olmadan şatafatta olmalı diyorum..yani daha modern olsun diyorum.ben fazla eski tip mobilyaları sevmiyorum ya.evet evi eşyayla boğmak istemiyorum ferah bi ev döşemek istiyorum canım.ve teşekkürederim bana yol gösterdiğin için

evet canım tarz karışık ben hoşuma gidenleri paylaştım buradaki arkadaşlarımdan fikir almak için.ve teşekkürederim

kesinlikle 5 ve 10 canım bu arada bu mobilyaların markası nedir?? bende araştırmadayım zevkli seçimler yapmışsın.. iyi günlerde kullanman dileğiyle..

canım markası istikbal.beğenmene sevindim tatlım..

bizde bugün evmize aldım mobilya.. anneciğime uygun mesela biraz daha aggır takım olsun istedik. ama ben evlenince kendime göre birşe alırım. aldığımız yemek odası 1. ye benziyor..

güle güle kullanın canım...

cancazım evet evim belli bence önce evi tut sonra eşyalara bakmalısın çünkü sıkıntı oluyo ister istemez aldığın eşyalar evine uymaya bilir hoş ve ferah görünmesi önemli..

kızlarrr buda nişanlımın beğendiği mobilyalar bide bunlara bakın canlarım.onlar nasıl

canım 9,11,ve 12 en çok beğendim güle güle otur içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…