Cinku kadin nufusu fazla. Birinden vazgecerse, digerini bulmasi hic zor degil. Ve biz kadinlarda biraz fazla erkeklerin pesinden kosuyoruz galiba. Hersey bundan. Herkes bi erkek bulma derdinde. 22 yasinda biri evlenemedim diye uzuluyor. Toplum olarak evlilige endeksliyiz. Eski kafa insanlae, 20 yi azcik gecen bir genc kiz gorduklerinde, daha evlenmedin mi evde kaldin ha diyorlar. Kadinlarin uzerinde cok fazla evlilik baskisi var. Hemen bir erkek bulup evlenmeliyim moduna sokuyor toplum kadinlari. Boyle iste. Cok yazik.Kendimi geçtim Çevremde arkadaslarima erkek bir anda sıkıldım diyip gidebiliyor. Bir arkadaşım nişanı bozuldu.Adam 3 yıllık ilişkisinin ardından artık evlilik aşamasına gelmiş ben evlilikten korkuyorum diyor . Biz kadınlar olarak bir ilişki için hoşgörülü olup tolere edebilirken erkek hemen kestirip atıyor. Artık korkuyorum .Kimse güven vermiyor. Karşıdan bir yaklaşım gorsem de adım atmaya korkuyorum. Ya sıkıldım diyip bırakıp nedensiz giderlere diye....Bu gidişle gelene de kapımı acamayacagim.
Malesef kadinlar bile kendi aralarında bazen ben evlendim senin sevgilin yok mu ...Kadınlar bir yarış halinde ve kişiyi psikolojik olarak yipratabiliyor. Erkekler de bunu bildiği için çok kolay kullanıyorlar. Daha iyisi daha iyisi diye diye sonunda çok zıt alakasız biriyle evleniyorlar .Ben de hep uzun vadeli düşünürdüm acaba evlenecegim adam mı diye...Ama bundan sonra çok sonunu düşünmemeye bakiyirum..Hayatımın merkezinde olmasın .Giderse gider belki de ben giderim.Adamı çok gözünde büyümeden geçirmek lazım herhaldeCinku kadin nufusu fazla. Birinden vazgecerse, digerini bulmasi hic zor degil. Ve biz kadinlarda biraz fazla erkeklerin pesinden kosuyoruz galiba. Hersey bundan. Herkes bi erkek bulma derdinde. 22 yasinda biri evlenemedim diye uzuluyor. Toplum olarak evlilige endeksliyiz. Eski kafa insanlae, 20 yi azcik gecen bir genc kiz gorduklerinde, daha evlenmedin mi evde kaldin ha diyorlar. Kadinlarin uzerinde cok fazla evlilik baskisi var. Hemen bir erkek bulup evlenmeliyim moduna sokuyor toplum kadinlari. Boyle iste. Cok yazik.
"Bir Duygum Var" bölümü mesela.YA ŞU FORUMDA AKLIMDAN GECENLER DUYGU HALIM GIBI BOLUM YOK MU VARSADA BEJ BILMIYORUM GALIBA. HER AKLINIZA KAFANIZA TAKILANI YAZIYORSUNUZ BU BOLUM COK OKUNUYOR DIYE BENCE SITENIN DE HAKKINI VERELIM .
KATILMAYAN OLABILIR AMA ÇEMKIRMEYELIM KIZLAR FIKRIMU SOYLEDIM SADECE ARKADAS ICIN DEGIL GENEL KONUSTUM.
Erkeği ne kadar çok takmazsan o kadar peşinden gelir yani...peşinden koşmuyorsan hiçbi erkek giden taraf olmaz en fazla kendi kendine bişeyler yapan/yapmaya çalışan taraf olur sen de bu durumda naparsa yapsın umursamayan taraf olursun bilmem anlatabildim mi
Bana her şey dert kardes. Düşünceler dert olmuş. Yalnız yasiyirum.Gurbette is ortamında herkesle hersey paylasilamiyor.Yoksa çat diye vuruyorlar başka ortamda. Ne biliyim burası da el alışkanlığı olmuş en kalabalık bura yıllardırYA ŞU FORUMDA AKLIMDAN GECENLER DUYGU HALIM GIBI BOLUM YOK MU VARSADA BEJ BILMIYORUM GALIBA. HER AKLINIZA KAFANIZA TAKILANI YAZIYORSUNUZ BU BOLUM COK OKUNUYOR DIYE BENCE SITENIN DE HAKKINI VERELIM .
KATILMAYAN OLABILIR AMA ÇEMKIRMEYELIM KIZLAR FIKRIMU SOYLEDIM SADECE ARKADAS ICIN DEGIL GENEL KONUSTUM.
Aynen kararlı ne istediğini bilen adam bulduk mu kaçırmamak lazım. .Ama artık çok şüpheci oldum.paşa oğlan işte bana kızmı yok düşüncesinde sıkılırsa yenisi gelir nası olsa kafasında. sorumluluk hissiyatı taşımayan erkekler .. adam gibi adam bulmak hakkaten zor bulunca bırakma sakın
Yetistirilme tarzindan dolayi. Kizlara ne zaman evleneceksin diye durmadan sorulur. Belli bir yaşta evlenmemisse hastalikli gözüyle bakılır. Ama erkekler evlenmemisse çapkın olur, beğenmiyor olur. Kizlar bu durumdan dolayi cogu zaman gercekten mutlu olup olmayacaklarini düşünmeden evlenmek isterler. Ama erkekler amaaan zaten ortalik evlenmek isteyen kiz dolu deyip daha rahat vazgecerler. Mesela düşünsene. Erkeğin kiz arkadaşi olunca erkeğe kirlenmiş gözüyle bakılıyor, yada kiz nisan atinca erkek kullanilmis oluyor. Böyle olsaydi erkekler vazgecebilir miydi kolay kolay? Hiç sanmıyorumKendimi geçtim Çevremde arkadaslarima erkek bir anda sıkıldım diyip gidebiliyor. Bir arkadaşım nişanı bozuldu.Adam 3 yıllık ilişkisinin ardından artık evlilik aşamasına gelmiş ben evlilikten korkuyorum diyor . Biz kadınlar olarak bir ilişki için hoşgörülü olup tolere edebilirken erkek hemen kestirip atıyor. Artık korkuyorum .Kimse güven vermiyor. Karşıdan bir yaklaşım gorsem de adım atmaya korkuyorum. Ya sıkıldım diyip bırakıp nedensiz giderlere diye....Bu gidişle gelene de kapımı acamayacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?