Ateş başına vurmuş onun ben diyeyim sana.Yani bi kadinla yatmasi lazim biran once cocuk yapmasi lazim mis tohuma kacma o anlamda, bi gun bana ruyamda sabaha kadar seninle birlikte oldugumuzu gordum demisti sapik
Nesini sevdigimi bi turlu cozemiyorum kari kiz duskunu bi adam beni sevdigini soylerken kac kizla gorustu pislik
Kendimi geçtim Çevremde arkadaslarima erkek bir anda sıkıldım diyip gidebiliyor. Bir arkadaşım nişanı bozuldu.Adam 3 yıllık ilişkisinin ardından artık evlilik aşamasına gelmiş ben evlilikten korkuyorum diyor . Biz kadınlar olarak bir ilişki için hoşgörülü olup tolere edebilirken erkek hemen kestirip atıyor. Artık korkuyorum .Kimse güven vermiyor. Karşıdan bir yaklaşım gorsem de adım atmaya korkuyorum. Ya sıkıldım diyip bırakıp nedensiz giderlere diye....Bu gidişle gelene de kapımı acamayacagim.
Ateş başına vurmuş onun ben diyeyim sana.
Ne kadar cok agzı yanmamıs insan var, Allah'ın hepinize aynı acıyı yasatması dilegiyle...
Verdiginiz emeklerin, ictenliklerin bir cırpıda silindigine sahit oldunuz mu siz hic ya da canınızdan cok sevdiginiz bir zamanlar size kıyamayan insanın saygısız, sevgisiz davranıslarına maruz kaldınız mı? Ya buz gibi soguklugu ? Alayı ? Onla bunla oynasmasına, hayatını yasamasına sahit oldunuz mu onca senenin üstüne ? Habire terk etmesine ?
İnsanlar sevdikleri icin acı cekiyor. Sunu bir anlayın. Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum, bir erkege ihtiyacım yok hic bir acıdan. Ben sadece sevdim örnegin. Simdi ondan ona konmadıgım icin zayıf mıyım ? Kolay vazgecebilenler yüzeysel insanlardır. Ve evet, birinden kolay vazgeciyorsan derinligin sıfır.
O kizismis iyice. Başına vurmuş.Neyse sondurmustur
ben biraz zaman isteyince beni birakip hemen bi baskasiyla evlenmesi kizismis olmasinin gostergesi degilmi zaten etli butlu bi hatun istiyorum diyordun aynende oyle bulmus
Gelde pislik deme simdi
Yaşamadığımızı nereden biliyorsunuz?
Yaşamaksa evet ben iki kere ciddi ilişkide iki büyük kazık yedim. Biri aldatmaydı, ve evlenmeyi konuşuyorduk seneye. İkincisindeyse beni terk edip onu aldatan eski nişanlısına döndü adam. Hiç kolay şeyler yaşamadım.
Ama hiç bir zaman yaşadığı aşkı sevgiyi kendisinin önüne koyan biri olmadım dolayısıyla bana unutamamak yada karalar bağlamak arabesk geliyor. Belki ufak yaşta babamı kaybettiğim için ayrılıklara ağlamıyorm belki tek çocuk olduğum için yalnızlık çok koymuyor bana bilmiyorum. Ama ayrılıkları kabul ederim ve o kadar ağlayıp kendimi heder etmem, hayatımın bir numarasında kendim varım.
Bana böyle ufak şeyler için kendini paralayanlar daha yüzeysel geliyor hayatları fazla toz pembeymiş ve kendilerine üzülecek konu arıyorlarmış gibi geliyor. Giden birinin arkasından aylarca yıllarca yas tutmak bana göre derinlik değil kendi değerini bilmemek
Hayatım hicbi zaman tozpembe olmadı hep bı seyler ıcın ugrasmak zorunda kaldım. İş olsun baska konular olsun. Bu bır.
İkincisi bi seyden bu kadar kolay kopabılıyorsan fazla derın baglanmamıssın demektir kendın diyorsun hep kendım dıye.
Kendı degerını bılmek baska sey sevmek emek vermek baska sey. Kimse kendını kimsenın onune atmıyor ılla senle olacagım dıye. Hazmedılemeyen seyler var ortada. Sen sana yapılanı kolay hazmedıyorsan da evet en basından zaten baglanmamıssın. Sessuz sedasız acısını yasayan ıcını buraya doken ınsanlara ıyı davranın kostek olmayın. Cogu ınsan dısarda anlatamadıgı ıcın burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?