kızlar bu kadar ozverili iken erkek neden çabuk vazgeçer

Sadece yanında kadın gibi kadın olmak ona erkeklik duygusu yaşatmak mi ..Böyle düşünen de var ama evimin kadını düzenli aile yaşantısı olsun diye bak anda ....Benim yaşadığım olaylar beni akillandirdi yani bir erkeği mutlu ederim çekip cevirirım enerjisi verdim olmadı bundan sonra daha rahat umursamaz bir hava estirmek lazım herhalde .... Ben en ufak bir ilgi gördüm mu hemen 3 ilgi gösterirdim o yüzden olmadı. Ama şimdi ilgi gördükçe kaçıyorum daha iyi oluyor galiba

Bence asıl soru su olmalı
Kadınlar neden böylesine özverili
Gerek var mi bu kadar oz veriye?
Çok doğru ...Hep böyle daha bağlanacak ..Evlenilecek kadın düşünürler derdim ama ne kadar rahat unursamaz ol o kadar ilgi cekici oluyosun. Erkekleré ilgi zehir etkisi yapıyor .

Erkeklerin neden daha uzun yasadigi belli iste. Kafaya takmiyor hic birseyi. Kadin nufusu erkekten fazla. Biri olmazsa digeri diyor. Eskiden de erkek cok kiymetliymis. Savasa giderlermis evlerde erkek olmazmis. Bir erkege on kadin dusuyormus sayisal verilerde. Kadin uzulup dursun erkek gununu gun etsin. Bizlerde keske onlar gibi olabilsek. Kadin iki dogum yapiyor cokuyor. Erkek ne dogum. Ne naz hic bisey cekmiyor. Hayat onlara guzel.

Kızlar evlenmeye o kadar meraklı ki bi yerlerni kaldırıyosunuz. Sen ilişkide özverli oldukça diğer taraf olmaz. Sen üstüne düştükçe geri çeker. Hiçbir zaman ilişkilernizde evlenmeyi daha çok isteyen taraf olmayın. Evlenmeyi isteyen erkek olsun. Korkan tarafı oynamak şımarıklığı kaprisleri yapmak lüks değil erkeklere has değil.Bu tavrı veremiyosanız bi sıkıntı var. Dengeyi kuracak olan sizsiniz.

Adam sevmiyor, çok da değer vermiyor yürümesi için kadın çok çabalayıp adına emek verdim aşağı emek verdim yukarı diyor. Sonuç hüsran oluyor tabi. İlişkiler 2 kişilik. Değer vermeyen adama yapışırsanız olacağı budur arkadaşlar.

Sorun şu ki kadınlar kendilerine değer vermiyorlar. İlişkide değer görmeseler de çok önemli değil. Değer göstermeyen adama yapışıp 2 yıl 3 yıl emek verdim benimle evlenmek zorundasın baskısı yapıyorlar. Sonra da beni sevmeyen biriyle evkendim galiba çok ilgisiz vs vs. Kadınlar yapışıyor kardeşim bu bir gerçek. Yapışmazsanız mutsuz olmazsınız bu kadar.

Asıl sorun kezbanizm. Hayatta tek amacını evlenmek üzerine kurmuş olan kadının yaşadığı gerçeklik. Erkekler için tek amaç evlilik değil. Hal böyle olunca kadının yarı yolda kalması çok normal. Bi adam buldum evlendim ikide çocuk yaptım bitti... Evet bitti ama erkek için hayat yeni başladı ... Siz evliliği, yaşamın sadece bir parçası olarak görmeyip, ana unsuru olarak gördüğünüz sürece bu değişmeyecek... Önce "birey" olun sonra "kadın"... klişe olmayın sorun çözülecektir...

Çünkü kadınlar karşı tarafın biten duygularını ya da ayrılmak için sunduğu şeyleri asla geçerli bir bahane olarak görmez.
Müebbet seveceksin kadının gözünde.
Erkek bitti der, kızımız yazar..
Erkek arama der, whatsapptan taciz eder, son bir şans ver der..
Erkek küfreder, gelir buraya konu açar "bu kadar kolay mıydı?" der.
Erkek gider başkasıyla çıkar, kabul edemez.
Yıllar geçer hala face ini takip eder...
Nedense bazı kızlarımız yapışınca kopamıyor, kopartana aşkolsun.

Dürüstçe sebebini söyleyeyim mi?
Çünkü evlilik aşamasına geçişi kadının çabasına bağlıyorsunuz.
Yani üç sene de evlilik aşamasına getirilen adam sıkılır ve gider. Amacınız ilişki yaşamaktan ziyade evlilik sanki diğer konulara da bakınca...
Bazı kadınlar evliliği sevginin ve hatta hayatının merkezine koyuyor. Halbuki evlilik arada sevgi yoksa çok da katlanılcak bir şey değil burada okuduğunuz konulardan bu sonuca varmanız gerekirdi bence. Huyu kötü sinirli bir adamla sürkeli kavga etmek yada anneci bir erkeğin sürekli annesiyle mücadele etmek istemezdiniz eminim.
Yani erkekler kaçıyor kadınlar kovalıyor olarak görme sebebiniz bu, sürekli bu düşüncede olup bir erkek yakalayıp evlenmeyi düşünürseniz adam da kaçar. Bunun erkeği kadını yok ben de kaçarım, benimle evlenmek değil genel anlamda evlenmek amacı derim kaçarım.
Çevremde altı ayda da evlenen oldu üç yılda da evlenen oldu yedi yılda da evlenen oldu. Ama hiç birinin amacı aman evleneyim de değildi. Hatta çoğu büyük konuşan evlenenmem diyenlerdi ve evlendiler.
Erkek kadın tüm insanlar genel anlamda bu tip insanları tercih ediyor benim çevremdeki gözlemlerime göre...
Kendim üç sene sonunda evlendim ama evlenmeyedebilirdik. Hatta en yakın arkadaşım bana sürekli ya senin ailesiyle de tanıştırmadı takılıyor senle der sürekli dırdır ederdi üç sene de evlilik lafı geçmez mi oyalıyor diye. Ben kendime bu cümleleri yakıştırmam olmazsa olmaz ayrılırız der geçerdim zerre de kafamı bunlarla bulandırmadım.
Bence artık evlenmeliyim kafasından çıkmalısın

Soylemeden gecemeyecegim:
Degil evlenmek sevgili olmak istemedigim insanlar ters davransam da ilgisini kaybetmiyor.
Mantigima cok uygun, gozume de hos geliyor dedigim adam aklimdan ''evlensek nasil olur ki?'' diye gecirdikten birkac hafta sonra ilgisini minimuma cekti.

Olmuyorsa olmuyor diyebilmek gerek. .
Nasip kısmet birde bu işler. .

Erkekler özverili sürekli hayatı onun için kolaylaştıran kadınları tercih etmiyor. Çünkü genelde bu ben senin için şunu şunu yaptım sen benim için bunu yapmalısın a gidiyor.

Ve geleneksel evlilik kalıplarına göre evlenmek isteyen bu hanımlar altın, yüzük, bohca kv kp sunu dedi derdinde iken adam ona mutluluk veren birine takılıp gidiyor.

Önemli olan beraber iken keyif almak. Arkadaş olabilmek, özleri kaybetmeden çift olabilmek. Gerisi geliyor zaten.

Kadinlar erkeklerin onune seriyo herseylerini. Erkek de bu cepte diye dusunuyo. Ne kadar severse sevsin bu boyle erkekteki nasilsa beni cok seviyo benden vazgecemez mantigi. Kaybetme korkusu olucak adamda. O korkuyu vericeksin karsi tarafa o da ona gore davranicak. Baska turlu heycani olmuyo cunku arada tartistiginizda e zaten donup ozur dilicek ya da 10 dkya eskisi gbi olcak diye dusunmemeli simdi nolcak acaba ne yapicak diye dusunmeli. Ne kadar sevsen de sevdigini de bilicek ama istersen donup gidebilecegini de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…