Sadece yanında kadın gibi kadın olmak ona erkeklik duygusu yaşatmak mi ..Böyle düşünen de var ama evimin kadını düzenli aile yaşantısı olsun diye bak anda ....Benim yaşadığım olaylar beni akillandirdi yani bir erkeği mutlu ederim çekip cevirirım enerjisi verdim olmadı bundan sonra daha rahat umursamaz bir hava estirmek lazım herhalde .... Ben en ufak bir ilgi gördüm mu hemen 3 ilgi gösterirdim o yüzden olmadı. Ama şimdi ilgi gördükçe kaçıyorum daha iyi oluyor galibaBen özverili bir kadından kaçan erkek görmedim.
Kızlarımız hayatlarındaki erkeklere anneleri gibi yaklaşmayı (Üşüdün, acıktın,vs diye kafasını yer), hizmetçisi gibi davranmayı (Bekar evine gidip çocuğun çoraplarını yıkar, camını siler) özverili olmak sanıyorlar.
Evlenmeden evcilik oynayan kızlar genelde oyun dışı kalırlar.
Erkek gider, onun gibi kek yapamayan, gece yarısına kadar onun için uykusuz kalmayan, annesinin doğum gününü hediyelerle kutlamayan kızla evlenir.
Çünkü evlendiği kız erkeği boğmadan da mutlu edebileceğini, özverili olmanın kendini feda etmek olmadığını biliyordur.
Yani bir adamın hayat arkadaşı olacağım diye her derdine koşarsanız yüksek ihtimalle asker arkadaşı kategorisine girersiniz.
Bir adım gidene bir adım gidilmeli,üçer beşer adım atarsanız düştüğünüzde şaşırmayacaksınız.
Çok doğru ...Hep böyle daha bağlanacak ..Evlenilecek kadın düşünürler derdim ama ne kadar rahat unursamaz ol o kadar ilgi cekici oluyosun. Erkekleré ilgi zehir etkisi yapıyor .Bence asıl soru su olmalı
Kadınlar neden böylesine özverili
Gerek var mi bu kadar oz veriye?
''Ya da Bir Duygum geldi ''"Bir Duygum Var" bölümü mesela.
İyiymiş
Ben de 32'de evlendim,erken oldu.Ee çünkü çıktıkları daha ilk erkeğe bile "işte kocam" diye evlilik hayali kuran kızlarımız var.
Ben olsam bende kaçardım.
Nitekim 32 ye kadar bende kaçtım zaten
Kendimi geçtim Çevremde arkadaslarima erkek bir anda sıkıldım diyip gidebiliyor. Bir arkadaşım nişanı bozuldu.Adam 3 yıllık ilişkisinin ardından artık evlilik aşamasına gelmiş ben evlilikten korkuyorum diyor . Biz kadınlar olarak bir ilişki için hoşgörülü olup tolere edebilirken erkek hemen kestirip atıyor. Artık korkuyorum .Kimse güven vermiyor. Karşıdan bir yaklaşım gorsem de adım atmaya korkuyorum. Ya sıkıldım diyip bırakıp nedensiz giderlere diye....Bu gidişle gelene de kapımı acamayacagim.
Kapini çalan olsa bayila bayila acacaksin..Bu gidişle gelene de kapımı acamayacagim.
Bana da 32 erken geliyor. Benim gibiler varmışBen de 32'de evlendim,erken oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?