4 yıl boyunca elimden geleni yaptım okulunu bitiremıyordu hep destek oldum okulunu bitirdi.zor zamanlarında sabrettım yerı geldi 5 ay gelemedı ama bekledım .durumları kotuydu ama dayandım yaparız dedım.daha ıyı bır hayatımız olsun dıye yuksek lısan ıstedı ben yıne tamam beklerım dedım 2 yıl daha... yuksek lısansa basladı. iş buldu. birazda cevre yapınca 4 yıllık emegımı sıldı attı. ayrıldı. taş oldu adam aradım acmadı benı bı anda sıldı ... şok oldum oyle guvenıyodum kı melek gıbıydı kalbı... bı anda neye uğradığımı şaşrdım... bıraz zaman gectı sosyal paylaşımda gordum adını. meger haberım yokmuş sonra kendı fotosunu koydu sonrada sevgılısıyle fotosunu koydu. çalıştığı yerden miş kız.
aradım nasıl yaptın bunu dedım hanı ayrılsak bıle baskasına bakamazdın bana sen benım neyımsın ki dedı sanane dedı ... işte boyle kapadı ... canım oyle yanıyokı .. zorlugunda benı basamak yaptı şimdi havasını atıyor.. erkekler bu kadar kötü nasıl olabılıyor anlayamıyorum .. ahımı aldı.. bılmıyom nolucak...gozumda yaş daha kurumadı