Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

amin cnm hayır 15ay yapıcak cnm :sinifsinif: senin eşin dövizlimi yapıcak 2ay nası oluor süper yaa.... eylülde kaybettm bebeğimi cnm:gitme:
benim 11 aydır olmuyo canım bebiş
zaten 11 aylıkta evliyim

anldm cnm inş tez zamanda hayrlısı ise olsn hayrlı saglıklı evlatlar nasip etsn rabbim üzülme cnm mutlaka olucaktr.sorun varmı cnm

yok tatlım bizde hiç bi sorun kısmet artık rabbim ne zaman kısmet ederse artık hayırlısı diyip bekliyoruz
aysen bu arada hoşgeldin yokmu

anamm kısss haklsıın o zaman sen bir an önce yap zor geçer yoksaaaaa
iyi evlenmişim canım askere gitmeden akannehir açıktan okusaydı keşke :sinifsinif:
nasip kısmet tabii inşlhh sağlıcakla gider gelirrr

canım benim eşim polis o yüzden..çnormalde 5 ay yapacaktı üni mezunu olduğı için şimdi polislere askerliği 2 aya indiriyolar inşlhhhhhhhhhh :Saruboceq:

cok sevdnm cnm cok ii olmus...cnm zaten üniversite okuyordu tek tertip cıkınca bıraktı üni.yi eşim kendi işini acmak istior oyzden üni.ye pek bakmıor acıkcası sırf askerlk için yanii ama tek tertip olunca bıraktı tecili bozdurdu

anldm cnm ozman yakn zmanda sende anne olucksn inş:Saruboceq: cörekotu bal tarcın denesene cnm

canım çörek otu bal tarçın karışımı herkese ii gelmiyo çoğunun adet düzenini bozdu o yüzden denemedim incir kürüne başlamıştım hasta olunca yarım bıraktım inşallah canım inşallah gelir meleklerimiz

:Saruboceq: :Saruboceq: İNŞŞ CNMMM İNŞ BEN BUAY DENEDM BAKLIM CNM HERKSE COK İİ GELİOR OKUDUGM KADARYLA DNEMEKTE FAYDA VAR

:Saruboceq: :Saruboceq: İNŞŞ CNMMM İNŞ BEN BUAY DENEDM BAKLIM CNM HERKSE COK İİ GELİOR OKUDUGM KADARYLA DNEMEKTE FAYDA VAR

tatlım inşallah sana fayda eder inşallah bunu gönülden diliyorum :Saruboceq:
ama bu ay bekliycem bakalım kafayaya takmamaya çalışıcam :sm_confused:

ii geceler kızlar ben çıkıyorum zaten kimsecikler kalmamış
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz hep beraber

cnm geç yumurtlama olabilir sen çalışmaları bırakmaaa yada yumurtan çatlamışta olabilir sanki çatlarkende öle akıntı gelıyomuşş öle bişi okumuştumm canmm

cnm geç yumurtlama olabilir sen çalışmaları bırakmaaa yada yumurtan çatlamışta olabilir sanki çatlarkende öle akıntı gelıyomuşş öle bişi okumuştumm canmm

kiz patik nerelerdesin yine kacak.cnm belkide oyle dir ama bu ay zaten kesin ve kesin degilim sanmiyorum renkli belirtilarim var ondan ama zaten bir kac ay zaman gecsin doktora falan gitcem zaten ayin sekizinde hersey normalse kismet artik bu arada ozletme kendiniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

en olmadık zamandaaaa en ümitsiz zamanında gelebilirmişş cnmmm git tabi doktoraaa en azından ne oluyo öğrenırsınnnn cnmm benimmm denk gelemedikk vallaa sende özletme kuşum zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…