amin cnm hayır 15ay yapıcak cnm :sinifsinif: senin eşin dövizlimi yapıcak 2ay nası oluor süper yaa.... eylülde kaybettm bebeğimi cnm:gitme:eşin kaç ay gidecek 5 ay dır herhal
kıss benimkide gidecek heee ama biizmkine askerliği 2 aya indirdilerde onu bekliyosss sositososito
canım korkmada ne bilim fazlada olmamış herhal bebişini düşüreli yani acele etme derim ben
ama tabi herşeyin hayırlısı ilk başta
benim 11 aydır olmuyo canım bebiş
zaten 11 aylıkta evliyim
yok tatlım bizde hiç bi sorun kısmet artık rabbim ne zaman kısmet ederse artık hayırlısı diyip bekliyoruz
aysen bu arada hoşgeldin yokmu
anamm kısss haklsıın o zaman sen bir an önce yap zor geçer yoksaaaaa
iyi evlenmişim canım askere gitmeden akannehir açıktan okusaydı keşke :sinifsinif:
nasip kısmet tabii inşlhh sağlıcakla gider gelirrr
canım benim eşim polis o yüzden..çnormalde 5 ay yapacaktı üni mezunu olduğı için şimdi polislere askerliği 2 aya indiriyolar inşlhhhhhhhhhh :Saruboceq:
hayırlısı olsun canımcım
inşllhh tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize :Saruboceq:
anldm cnm ozman yakn zmanda sende anne olucksn inş:Saruboceq: cörekotu bal tarcın denesene cnm
canım çörek otu bal tarçın karışımı herkese ii gelmiyo çoğunun adet düzenini bozdu o yüzden denemedim incir kürüne başlamıştım hasta olunca yarım bıraktım inşallah canım inşallah gelir meleklerimiz
:Saruboceq: :Saruboceq: İNŞŞ CNMMM İNŞ BEN BUAY DENEDM BAKLIM CNM HERKSE COK İİ GELİOR OKUDUGM KADARYLA DNEMEKTE FAYDA VAR
ii geceler kızlar ben çıkıyorum zaten kimsecikler kalmamış
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz hep beraber
slm kizlar nasilsiniz yine kimse yok, ya kizlar bir sey sorucam bugun akintim var ve uzuyor yani anlarsinizya ama benim yumurtlama donemi gecti ayin 24 de renkli gunum oluyor gec yumurtlamaami olur anlamadin bir sorum dedim ben bugun daha giremem siz cevap yazarsaniz sevinirim artik yarin okurum.sedam patikcim dilos zeynepcim aleyna ve diger arkadaslar hepinizin gonlunce olsun
cnm geç yumurtlama olabilir sen çalışmaları bırakmaaa yada yumurtan çatlamışta olabilir sanki çatlarkende öle akıntı gelıyomuşş öle bişi okumuştumm canmm
kiz patik nerelerdesin yine kacak.cnm belkide oyle dir ama bu ay zaten kesin ve kesin degilim sanmiyorum renkli belirtilarim var ondan ama zaten bir kac ay zaman gecsin doktora falan gitcem zaten ayin sekizinde hersey normalse kismet artik bu arada ozletme kendiniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?