Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

en büyük asker bizim asker... turkbayragi en büyük asker bizim asker... turkbayragi benimkinnin gitmesine de 3 ay kaldı mafoldumben mafoldumben

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi aasker gidecek geri dönecekkturkbayragi

dilancigim nasilsin cnm esin gittimi askere ben bi suredir giremiyordum
ben geldim ama sen geziniyorsun herhalde

CANIMM SEMRAMM NASILSINNN BİTANEM BAKTIM KİMSE YOK GÜNLERDİR BENDE GİRMEDİM YİNE KİMSE YOKTR DİYE CNMM İYİYİM SENN GEL YİNE KONUSALIM EŞİM YA MAYISTA YADA AGSTSTA GİDİCEK BAKALM HAYRLISI BİTANEM..DUALARINI EKSK ETME OLURMU CNM

sayfamız düşmüş....baya bende bacagımı sakatladım baya kötü burktum kızlar basamıorum...öpüorummm sizii anneler gününüzzz kutlu olsunnna.s.

dilanımm çok geçmiş olsun bitanemmm dikkat et kendineee senindee anneler günün kutlu olsnn kuşumm geleceğinn en taze annesii

dilanımm çok geçmiş olsun bitanemmm dikkat et kendineee senindee anneler günün kutlu olsnn kuşumm geleceğinn en taze annesii

mehaba birsen cnm nasilsin seninde anneler gunun kutlu olsun ben son zamanlar girmiyorum topige gelip bakiyorum kimse olmuyor seninlede denk gelemedik.kimse yok ben kacar hadi cnmlarim allaha emanet olun

mehaba birsen cnm nasilsin seninde anneler gunun kutlu olsun ben son zamanlar girmiyorum topige gelip bakiyorum kimse olmuyor seninlede denk gelemedik.kimse yok ben kacar hadi cnmlarim allaha emanet olun

çok sağol cnmm evet denk gelemıyoz hiç özledimm senü vallaa naydiii öptüm seni çuk

slm kizlar sayfayi ancak buldum bizim sayfa ucmus kimse gelip gitmez olmus benim internet olmuyordu
hepiniz nasilsiniz yine eskisi gibi belki toplaniriz insallah. a.e.o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…