Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

Selam arkadaŞlar patıkın Önerısıyle geldım ama bı denemedıĞım bu yÖntem kalmıŞtı aslında :))))))))))))

Yok canim ben burda dogma büyümeyim burdanda evlendim zaten. Hehe evet google cevirisini bilirim birde yarim yamalak ceviriyor. Ben yardimci olurum canim merak etme.

Kız getırse keŞke kıstelrım gıtse bebıŞ gelse pofffffffff bu ay bunalımım Çok ÜzÜldÜm bu kıst olayına

Selam arkadaŞlar patİkİn Önerİsİyle geldİm ama bİ denemedİĞİm bu yÖntem kalmıŞtı aslında :))))))))))))

hihoyyyt HOŞGELDİN CANIMM İNŞALLAH UGUR GETİRİR SANADA:Saruboceq: SORUN NE SİZDE NEKADARDIR DENİYORSUNUZ:1rolleyes: PATİŞİM BENİMMM CANIM YA NASIDA SEKER:asigim:

[sıze="2"]hihoyyyt hoşgeldin canımm inşallah ugur getirir sanada:saruboceq: Sorun ne sizde nekadardır deniyorsunuz:1rolleyes: Patişim benimmm canım ya nasıda seker:asigim:[/sıze]

geçen temmuzdan beri tatlım ortada belirli bi rahatsızlık yok emme bu son ay kistim oluyo o yüzden doğ.kont.hapı kullanıyorum buda çok canımı sıkıyo rahim filmi çekildi geçen ay temiz çıktı onun öncesinde cmlik kistim vardı ay geçti şimdide cmlik kistim var yumoş çatlamamış içine kanama yapıyo

dene bıtanem bunuda dene ben denediydimmmm gelcek annesi gelcek sen şu kistleri bi yok ettee

doktorlardan sıkıldım zatiiiiii uzman oldum şu klomenlerden pofffff bikaç kişi doğ.kontrol hapını içme diyoooo ilk soğan kürünü dene diyolar ne etçem ben zati bende hiç içme taraftarı değilim yoksam ben gene beni söğüşleyen doktorumamı gitsem en azından adeim düzene girmişti kistim olsa hemen söylüyodu adet günüme kadar çatlatıyodu ayyyyyyy

ben soğansuyu içmiştimmmm içini temilziyo vallaaa

Yok canim ben burda dogma büyümeyim burdanda evlendim zaten. Hehe evet google cevirisini bilirim birde yarim yamalak ceviriyor. Ben yardimci olurum canim merak etme.
ah cnm benm saol kızzz tubişş valla zor oluordu saol kuzummm benmmsositososito

Kız getİrse keŞke kİstelrİm gİtse bebİŞ gelse pofffffffff bu ay bunalımım Çok ÜzÜldÜm bu kİst olayına

:teselli:geçicek cnm inşallah cnm sogan kürü denesene ya ben buay denedim hamileliği kolaylastıırıor diye bakalm inşallah işe yarar ya bide afedesiniz kızlar ama idrarım cok kokuyor:kedi: ilkkez böyle oldu sogndan sonra oldu neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…