Patİkkkkkkkkkkkkkk senİ buldummmmmmmmm
[/COLOR]
İNŞALLAH BİTANEM HAVALAR COK DENGESİZ Bİ İYİ Bİ KÖTÜ HEMENCİK İYİLEŞSİN MELEĞİNN:Saruboceq:
EVET SEN ALMANYADA YASIORSUN DİMİ TUBACIM GELİNMİ GİTTİN KIZ VALLA İYİ OLDU SENİN GELMEN BEN 2SAAT CEVİRİ YAPIORDUMkaydirigubbakcemile3
içççemm cnmm tamam yaaaaaaaaaa ama neden mızıkçılık yapıyon neden çıkıyonkine
ben almanyadan geldim buraya,burda yasiyorum artik meraktan sordum kusura bakma
Selam arkadaŞlar patİkİn Önerİsİyle geldİm ama bİ denemedİĞİm bu yÖntem kalmıŞtı aslında :))))))))))))
Kız getİrse keŞke kİstelrİm gİtse bebİŞ gelse pofffffffff bu ay bunalımım Çok ÜzÜldÜm bu kİst olayına
tamam cikiyorum rahatladinmi :umursamaz: kizim uyanir birazdan zaten
kız benim ablamda kölne yakınn eithorf die küçük bi yerr
eithorf mu? Vallaha ilk defa duyuyorum canim cok kücük bir sehirse onun icin tanimiyorumdur belki.
Yok canim neden kusura bakmiyayim. almanyanin neresindeydin önce?
[sıze="2"]hihoyyyt hoşgeldin canımm inşallah ugur getirir sanada:saruboceq: Sorun ne sizde nekadardır deniyorsunuz:1rolleyes: Patişim benimmm canım ya nasıda seker:asigim:[/sıze]
kız ben çıkma istiyorum yanlış anladın sennn heee ufaklıksa arada bişi diyemeyız
dene bıtanem bunuda dene ben denediydimmmm gelcek annesi gelcek sen şu kistleri bi yok ettee
yok cnm niya yanlis anlayim deluuu daha yemek yapicam
doktorlardan sıkıldım zatiiiiii uzman oldum şu klomenlerden pofffff bikaç kişi doğ.kontrol hapını içme diyoooo ilk soğan kürünü dene diyolar ne etçem ben zati bende hiç içme taraftarı değilim yoksam ben gene beni söğüşleyen doktorumamı gitsem en azından adeim düzene girmişti kistim olsa hemen söylüyodu adet günüme kadar çatlatıyodu ayyyyyyy
ah cnm benm saol kızzz tubişş valla zor oluordu saol kuzummm benmmsositosositoYok canim ben burda dogma büyümeyim burdanda evlendim zaten. Hehe evet google cevirisini bilirim birde yarim yamalak ceviriyor. Ben yardimci olurum canim merak etme.
Kız getİrse keŞke kİstelrİm gİtse bebİŞ gelse pofffffffff bu ay bunalımım Çok ÜzÜldÜm bu kİst olayına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?