çok sağol cnmm valla ben çok uğraşmadımm şükürrrr istediğim gibi dr ye başladım zatenn ilaçlaa 2 ayın sonunda kaldım
HOSBULDUK BİTANEM COK GEÇMİŞ OLSUN CANIM SEN NASILSN BEBİŞ NASIslm kizlar ben girmedim bir kacgun topik senlenmis dilan hos geldin ben bu aralar fazla giremiyorum melegim hasta simdi uyuyor,ama takipteyim hamisler nasilsiniz allah kolaylik versin hepinize insallah
Canim benim ya kolay degil tabii ki ama üzme tatli canini o suan cokdaha güzel biyerde inan bana. Vallahi bende senin icin dua ettim insallah kabul ederim rabbim hayirliysa.
5 aylıkım cnm işte bu bu hafta sonu 20 haftalık olucam
kizlar ne guzel toplandik yine seda nerelerdesin iyimisin merak ettim
Tam cinsiyetinin belli olacagi zamanlar. Ögrendin mi cinsiyetini?
HOSBULDUK BİTANEM COK GEÇMİŞ OLSUN CANIM SEN NASILSN BEBİŞ NASI
HAKLISIN CANIM SAOL BİTANEM BENDE SENİ HİÇ EKSİK ETMİCEM DUAMDA TUBACIM :Saruboceq: EEE NAPIYORSUNUZ NASI GİDİOR YEMEK YAPICAM NE YAPSAM KOLAY HİÇ HALİM YOK İSTEGİM YOK :sinifsinif:
İNŞALLAH BİTANEM İÇİMDE BİR KIPIRTI VAR SANKİ BİŞİLER OLCAK GİBİ AMA OLURMUKİ NEBİLİM YAA:kedi:dilan cnm uzulme herseyin hayirlisi senin icin kolay degil anliyorum seni yakinda ins mutlu haber aliriz
ay dilann akşam almanyadaki ablamla konuşuyodum geç saattee ondan sonra kapatıcaktık dediki abdest alıpp nmz kılayımm dedimki ablam benim bi arkdş var bebişş istiyoo onada dua etseneee edicem dediii
he sen batmada yeter anacığımm ayy amma gezmiş gene annesine gitmişş offf bende özledimm gidicem bakalımm ne zaman uyarsaa onu yirimm benn biran önce düzelir inşşş ben iyiyiim cnm işte napimmm büyütmeye çalışıozz bizimkini
AAMİN KIZ BİŞİYLER ŞANS GETİRSİN BANA DA YAKIN OLSUN BEBİŞLERİMİZİN ARASI OYNARLARelifimmmmmmm hoşgeldinnnnnnn şikerimm gel kızz benim eski topikim burasıııııııı bana şans getirdi sanada getirsin
aman iyi olun canim suyu cok ic iyidir hamilelikte ve herzaman.benim bebegim dursaydi bende bes aylik olucaktim kismet degilmis hayirlisi allahtan.aman birsen sabah gittim aksam geldim ne anladimki sanki
Aynen öyle üstelik benim eve varmam saat altiyi bulur zaten o saatten sonra ne yapabilirim bilmiyorumda. Birsey soracam dilancim ilk sayfada sayfa almanca isterseniz tecrübe edebilirim demissin, sen almanca biliyor musun? Gördügüm kadariyla tr de yasiyorsun oraya gelin mi gittin yoksa?
AAMİN KIZ BİŞİYLER ŞANS GETİRSİN BANA DA YAKIN OLSUN BEBİŞLERİMİZİN ARASI OYNARLAR
AAMİN KIZ BİŞİYLER ŞANS GETİRSİN BANA DA YAKIN OLSUN BEBİŞLERİMİZİN ARASI OYNARLAR
HOSBULDUK BİTANEM COK GEÇMİŞ OLSUN CANIM SEN NASILSN BEBİŞ NASI
HAKLISIN CANIM SAOL BİTANEM BENDE SENİ HİÇ EKSİK ETMİCEM DUAMDA TUBACIM :Saruboceq: EEE NAPIYORSUNUZ NASI GİDİOR YEMEK YAPICAM NE YAPSAM KOLAY HİÇ HALİM YOK İSTEGİM YOK :sinifsinif:
Evet internette oynlarlar birbirleriyle :lepi:
YOK BİTANEM BENİM OVULASYONU CEVİRİ YAPIYORUM CANIM BENİM GOOGLE TRANSLETEDEN yerimseniben BİLDİĞİM İÇİN SİZ URASMAYIN ZOR OLUR DİYE YARDIMCI OLURUM DEDİM CANIM TÜRKİYEDEYİM CNM BEN ALMANYADAN GELMEDM BİTANEM
HOŞGELDİN CANIM İNŞALLAH SANS GETİRİRLER VALLA TOPİĞİ İLK ACTIGIMDA HEPİMİZİN GÖBÜŞÜ BOMBOŞTU kaydirigubbakcemile3 ŞİMDİ İSE GERİYE Bİ BEN KALDIM BİRDE NİLGÜL....delikafadulden SİZİNDE GELMENİZ İİ OLDU....SİMDİ İNŞALLAH BUKADAR HAMİŞŞ BİZE SANS GETİRİR...VALLA Bİ UGUR Bİ SEY VAR BURDAsırnaşık şeyAAMİN KIZ BİŞİYLER ŞANS GETİRSİN BANA DA YAKIN OLSUN BEBİŞLERİMİZİN ARASI OYNARLAR
Evet internette oynlarlar birbirleriyle :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?