Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

çok sağol cnmm valla ben çok uğraşmadımm şükürrrr istediğim gibi dr ye başladım zatenn ilaçlaa 2 ayın sonunda kaldım

Aaa ne kadar güzelsin seninki hic bekletmemis seni. Insallah bizimkilerde bizi bekletmez.

Bu arada kizlar ben bu sabah ovalasyon testi yapdim, aceleden evden ciktigim icin bakmayi unutmusum simdi buraya girince aklima geldi. Merak ettim simdi ha bilmiyorumkismile

slm kizlar ben girmedim bir kacgun topik senlenmis dilan hos geldin ben bu aralar fazla giremiyorum melegim hasta simdi uyuyor,ama takipteyim hamisler nasilsiniz allah kolaylik versin hepinize insallah
HOSBULDUK BİTANEM COK GEÇMİŞ OLSUN CANIM SEN NASILSN BEBİŞ NASI
Canim benim ya kolay degil tabii ki ama üzme tatli canini o suan cokdaha güzel biyerde inan bana. Vallahi bende senin icin dua ettim insallah kabul ederim rabbim hayirliysa.

HAKLISIN CANIM SAOL BİTANEM BENDE SENİ HİÇ EKSİK ETMİCEM DUAMDA TUBACIM :Saruboceq: EEE NAPIYORSUNUZ NASI GİDİOR YEMEK YAPICAM NE YAPSAM KOLAY HİÇ HALİM YOK İSTEGİM YOK :sinifsinif:

ay dilann akşam almanyadaki ablamla konuşuyodum geç saattee ondan sonra kapatıcaktık dediki abdest alıpp nmz kılayımm dedimki ablam benim bi arkdş var bebişş istiyoo onada dua etseneee edicem dediii

Aynen öyle üstelik benim eve varmam saat altiyi bulur zaten o saatten sonra ne yapabilirim bilmiyorumda. Birsey soracam dilancim ilk sayfada sayfa almanca isterseniz tecrübe edebilirim demissin, sen almanca biliyor musun? Gördügüm kadariyla tr de yasiyorsun oraya gelin mi gittin yoksa?

dilan cnm uzulme herseyin hayirlisi senin icin kolay degil anliyorum seni yakinda ins mutlu haber aliriz
İNŞALLAH BİTANEM İÇİMDE BİR KIPIRTI VAR SANKİ BİŞİLER OLCAK GİBİ AMA OLURMUKİ NEBİLİM YAA:kedi:
ay dilann akşam almanyadaki ablamla konuşuyodum geç saattee ondan sonra kapatıcaktık dediki abdest alıpp nmz kılayımm dedimki ablam benim bi arkdş var bebişş istiyoo onada dua etseneee edicem dediii

OYY KIYAMAM SANA BİTANEMMM BENİM ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN:Saruboceq: BENDE DÜN ETTİM BİRSENE ARZUYA SEDAYA VE DİER HAMİLE ARKADASLARIMIN ADINI SÖLEDİM İNŞALLAH HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT NASİP ET KUCAKLARINA SAGLICAKLA ALMALARINI NASİP ET DEDİM:Saruboceq:

aman iyi olun canim suyu cok ic iyidir hamilelikte ve herzaman.benim bebegim dursaydi bende bes aylik olucaktim kismet degilmis hayirlisi allahtan.aman birsen sabah gittim aksam geldim ne anladimki sanki

aman iyi olun canim suyu cok ic iyidir hamilelikte ve herzaman.benim bebegim dursaydi bende bes aylik olucaktim kismet degilmis hayirlisi allahtan.aman birsen sabah gittim aksam geldim ne anladimki sanki

ayy su içemiyomkine bennn zar zorrr he kalmadınnn yaee he o zaman anlamamışındır bişi

YOK BİTANEM BENİM OVULASYONU CEVİRİ YAPIYORUM CANIM BENİM GOOGLE TRANSLETEDEN yerimseniben BİLDİĞİM İÇİN SİZ URASMAYIN ZOR OLUR DİYE YARDIMCI OLURUM DEDİM CANIM TÜRKİYEDEYİM CNM BEN ALMANYADAN GELMEDM BİTANEM

AAMİN KIZ BİŞİYLER ŞANS GETİRSİN BANA DA YAKIN OLSUN BEBİŞLERİMİZİN ARASI OYNARLAR

evet yaaaaaaaa ne güzel olur varya öle olursa senin kızın olursa talip olurukk :d kız sende kalcan hemen çünkü aynı tedaviyi uyguluyo bak bize inşşş testlerdede sorun çıkmıycak

sagol cnm sukur iyiyim benim melegim uyuyor ablasi hasta bir iyilesse icim rahatlayacak

hmmm anladim canim artik google li bosver ben varim artik kaydirigubbakcemile3

AAMİN KIZ BİŞİYLER ŞANS GETİRSİN BANA DA YAKIN OLSUN BEBİŞLERİMİZİN ARASI OYNARLAR
HOŞGELDİN CANIM İNŞALLAH SANS GETİRİRLER VALLA TOPİĞİ İLK ACTIGIMDA HEPİMİZİN GÖBÜŞÜ BOMBOŞTU kaydirigubbakcemile3 ŞİMDİ İSE GERİYE Bİ BEN KALDIM BİRDE NİLGÜL....delikafadulden SİZİNDE GELMENİZ İİ OLDU....SİMDİ İNŞALLAH BUKADAR HAMİŞŞ BİZE SANS GETİRİR...VALLA Bİ UGUR Bİ SEY VAR BURDAsırnaşık şey
Evet internette oynlarlar birbirleriyle :lepi:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…